Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Strona hazardowa [pytanie]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, chciał bym zapytać o sądzicie co tym pomyśle jako gracze.
Czy kiedykolwiek były jakieś strony hazardowe do metina, jeżeli tak, dlaczego  już nie ma?
Mam zamiar otworzyć własną stronę hazardową (ruletkę) do metina (praktycznie gotowa), zapewne był by to jakiś najpopularniejszy priv do dogadania z administracją serwera i jestem ciekaw opini graczy oraz powodu przez który nie ma takowych ruletek.

Edytowane przez marian42
Opublikowano (edytowane)

Myślałem o tym, prawda do metka ciężko jest zautomatyzować wpłaty/wypłaty ale jak bym miał otwierać nie było by z tym problemu w godzicnach 8-24 ponieważ na ruletce mam specjalne rangi od tego a oni zyskują % od zarobku strony 🙂

Edytowane przez marian42
Opublikowano (edytowane)

Właśnie konkretnie nie mam wytypowanego serwera, raczej był by to jakiś priv gdzie złoto było by coś warte a nie tylko liczba + ilość graczy jest istotna.

A co do działania, gracz wpłaca w metku złoto mi poprzez handel lub inny sposób jaki wymyśle, piszę na priv swój nick ze strony i do 20 minut by dawał pkty na stronie.
Dopisał bym skrypt gdzie podaje całą listę graczy z wpłatami i wpłacał by automatycznie po podaniu listy więc dla mnie nie był by to wysiłek.

Edytowane przez marian42
Opublikowano

Najlepiej strona hazardowa gdzie można obstawić który serwer szybciej padnie 😅

Opublikowano
15 minut temu, esej napisał:

Najlepiej strona hazardowa gdzie można obstawić który serwer szybciej padnie 😅

No to jest świetny pomysł 😄 ale raczej jak bym stawiał to z pewnością ze takie coś się nie stanie za szybko.

Opublikowano

@marian42 tak szczerze pangea ma coś w stylu hazardu masz tam coś w stylu lotto sprawdź sobie  myślę że takiego czegoś lepiej nie opierać na yangach ani bryłkach tylko na SMach mniejszy problem z automatyzacją a na podstawie ich pangelotto można napisać ruletke taką klasyczną np. obstawiasz kolor i numer a jak wypadnie sam kolor lub sama cyfra to dostajesz to co wpłaciłeś + 10% a jak wypadnie i kolor i cyfra to to co wpłaciłeś +100% 

Licznik Postów: 20|40|60|80|100|150|200|250|300|350|400|450|500+

Opublikowano
1 minutę temu, HaszKu napisał:

@marian42 tak szczerze pangea ma coś w stylu hazardu masz tam coś w stylu lotto sprawdź sobie  myślę że takiego czegoś lepiej nie opierać na yangach ani bryłkach tylko na SMach mniejszy problem z automatyzacją a na podstawie ich pangelotto można napisać ruletke taką klasyczną np. obstawiasz kolor i numer a jak wypadnie sam kolor lub sama cyfra to dostajesz to co wpłaciłeś + 10% a jak wypadnie i kolor i cyfra to to co wpłaciłeś +100% 

Automatyzacja nie jest o tyle problemem bo zaangażuje kilka osób do wpłat na stronie z ranga i nie będzie z tym problemu, sam bym siedział i wpłacał w wolnym czasie a mam go bardzo dużo (będę miał bo na razie od 4 tygodni pisze ruletkę), problem twki w tym aby serwer nie upadł po 2 tygodniach jak to większość i złoto było coś warte, z SM spoko pomysł tylko ze wydaje mi się ze większa część graczy nie kupuje SM za pln a za golda nie wiem. Gold był by ogólnodostępną walutą dla wszystkich dlatego yangi to chyba najlepszy pomysł imo.

Opublikowano

@marian42 imo pangea stoii już kilka lat a nadal jest tam od chuja graczy, tam smkami się fajnie handluje więc nie byłby to żaden problem. serwer nie padł od chyba 2016  i nadal stoii i administracja zapewnia że postoii jeszcze kilka lat imo 3k osób online nie licząc sklepów offline to dosyć sporo zważając na to ile stoii serwer 

Licznik Postów: 20|40|60|80|100|150|200|250|300|350|400|450|500+

Opublikowano
2 godziny temu, HaszKu napisał:

@marian42 imo pangea stoii już kilka lat a nadal jest tam od chuja graczy, tam smkami się fajnie handluje więc nie byłby to żaden problem. serwer nie padł od chyba 2016  i nadal stoii i administracja zapewnia że postoii jeszcze kilka lat imo 3k osób online nie licząc sklepów offline to dosyć sporo zważając na to ile stoii serwer 

jasne, tylko ciekawe jak z administrajcą, bo ruletkę bym otwierał na różnych serwerach gdzie na każdym była by osoba zarządzająca, taki plan wstępny, na razie myślę o otworzeniu gdzieś gdzie gra dużo osób, tylko jak pisałem ta administracja, nie chce otworzyć a po 2 dniach dostać bana ze środkami... -  bo przecież trzeba kupić złoto aby było można wypłacać graczom ruletki.

Opublikowano
15 godzin temu, marian42 napisał:

jasne, tylko ciekawe jak z administrajcą, bo ruletkę bym otwierał na różnych serwerach gdzie na każdym była by osoba zarządzająca, taki plan wstępny, na razie myślę o otworzeniu gdzieś gdzie gra dużo osób, tylko jak pisałem ta administracja, nie chce otworzyć a po 2 dniach dostać bana ze środkami... -  bo przecież trzeba kupić złoto aby było można wypłacać graczom ruletki.

To na globalu na pewno nie przejdzie 😄 

Opublikowano
1 godzinę temu, xBishop napisał:

To na globalu na pewno nie przejdzie 😄 

Nom domyśliłem się tego, jakis priv raczej

• 2 lata później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie to, żebym chciał się mądrzyć, ale organizacja gier hazardowych jest ciężkim przestępstwem w świetle prawa polskiego i to jest główny powód dla którego mało kto robi takie rzeczy. Nie próbuj bo jak cię dojadą służby, a dojadą, to bekniesz za wszystkie czasy, łącznie z klepnięciem ci grupy przestępczej, można za to do 15 lat posiedzieć, w samym areszcie kilka lat możesz spędzić. Do tego może się zdarzyć przepadek mienia, jakieś grzywny, itp. No i papiery zafajdane na długie lata.