Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon Indigo Online Game

widget997

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam nick warpath121 prosze o jakiegos poka 40 lvl jakis dobry

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

też gram od dwuch tygodni i mam wszystkie odznaki z kanto i hoenn mimo że mój najlepszy pok ma 53 lvl i potrzebowałbym jakiegoś lodowego poka około 90 lvl mój nick to ray8765

A tak wogóle to warpath masz jakieś dokładne kryteria dla tego poka czy byle jaki bo mam salamence na 50 i mógłbym go oddać

Opublikowano

Jakiegoś ssa dajcie ? czy wygląda to jak Tibia ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. :) Chciałbym przedstawić grę pt. Pokemon Indigo Online Game. W grze możemy na początku wybrać pierwszego pokemona z pierwszych czterech generacji. Jest możliwość walki z innymi graczami. Można walczyć z liderami z regionu Hoenn, Kanto i Johto. Gra i strona do rejestracji jest po angielsku. Jest adoptacja pokemona, czyli płacimy ileś kasy i dostajemy pokemona, nawet Mew można adoptować. Link aktywacji konta przychodzi od 1 godziny do 24 godzin od rejestracji.

Strona gry:

http://www.pokemonindigo.com/

Zapraszam do grania fanów pokemonów ;) . Mój nick w grze to Widget2

Opublikowano

Gra zacnie zajebista ! Niedosyc ze kocham pokemony to jeszcze pogram online :3 + dla cb !

Jakby co to moj nick sebol230

Juz mam kilka pokow :3 Normalnie suuuuuper!

@2

Polecam wam odrazu isc na Artisan Cave i laapac poki 18 + lvl :]

Przedtem zrobic z 15 pokemona swojego lvl i kupic sporo pokeballi :D

Opublikowano

SIEMKA MAM PYTANIE A MIANOWICIE JAK DOLACZYC DO CZYJEGOS POKOJU JAK ZNAM NAZWE I HASLO PROSZE O DOKLADNA INSTR....

a no i sory za capsloka:D i jeszce prosze o jakiegos poka niepotrzebnego wam na duzym lvl:D z gory dzieki nic w grze jeki20 i nastepne pytanie jakie pokony oplaca sie łapac (do uzytku swojego)?

Mam juz charmaleona.pikatchu. i bulasaura teraz poluje na sqirtla:D

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

mam pytanie jest do tego jakiś bocik co kase i lvl-e danemu pokemonowi nabija ??? bo chciał bym sobie podexpic kilka pokemonów i powymieniać

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...