Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon Indigo Online Game

widget997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :) Chciałbym przedstawić grę pt. Pokemon Indigo Online Game. W grze możemy na początku wybrać pierwszego pokemona z pierwszych czterech generacji. Jest możliwość walki z innymi graczami. Można walczyć z liderami z regionu Hoenn, Kanto i Johto. Gra i strona do rejestracji jest po angielsku. Jest adoptacja pokemona, czyli płacimy ileś kasy i dostajemy pokemona, nawet Mew można adoptować. Link aktywacji konta przychodzi od 1 godziny do 24 godzin od rejestracji.

Strona gry:

http://www.pokemonindigo.com/

Zapraszam do grania fanów pokemonów ;) . Mój nick w grze to Widget2

76561198077714139.png

Opublikowano

Aby zmienić pokemona na lepszego musisz mieć odpowiedni jego lvl, np. Charmander ewoluuje się na 16lvlu w Charmeleona. Wchodzisz do My Zone, potem View All My Team/ Setup My Battle Team, następnie klikasz na pokemona na dole, wyskoczy takie okienko. Znajdź Available evolve i jak będzie pisać np. "Yes, click to evolve into Charmeleon" to może ewoluować, jak będzie pisało "None" to jeszcze nie może ewoluować.

Fotki dla nie wiedzących, gdzie jest View All My Team/ Setup My Battle Team i gdzie kliknąć, żeby ewoluował

http://img651.imageshack.us/i/viewbattleteam.png/

http://img193.imageshack.us/i/evolutiont.png/

Najlepiej kliknijcie na zdjęcie PPM a potem pokaż obrazek i sobie przybiliście zdjęcie.

76561198077714139.png

Opublikowano

Pokemona z teamu da się usunąć. Wchodzisz do My Zone, następnie View All My Team/ Setup My Battle Team, potem na górze zaznaczasz pokemona i klikasz Remove Selected i już masz skasowanego pokemona z twojej drużyny głównej. A żeby dodać pokemona do teamu trzeba znowu wejść View All My Team/ Setup My Battle Team i na dole zaznaczyć pokemona i Add Selected kliknąć. :)

76561198077714139.png

Opublikowano

@up

To ja wiem, ale chodzi mi o to czy można całkowicie usunąć pokemona nie z teamu.

1313179175-U255743.jpg

Avek i Sygnatura by danielhinz

Opublikowano

@up

Da się. Wchodzisz do My Zone, następnie View All My Team/ Setup My Battle Team. Na dole kliknij na jakiegoś pokemona i szukaj w okienku Release. Jak znajdziesz to kliknij i pok będzie wypuszczony, wykasowany z twoich złapanych pokemonów.

76561198077714139.png

Opublikowano

Aby uleczyć pokemony trzeba wejść w Shop, Center & More i kliknąć pokemon center. Jak wszedłeś w pokemon center kliknij Recover My Pokemon i masz już uleczone pokemony.

76561198077714139.png

Opublikowano

Podjął by się ktoś zrobienia bota do tego ? na samo expienie czy coś w tym stylu :)?

Mam dla was rade jak dobrze zacząć na start wybierzcie bulbasaur , totodile lub squirtle i idźcie na trade center i poszukajcie fajnej okazji na wymiane ja tak uzyskałem 50 lvl Mewtwo a żeby go złapać trzeba mieć wszystkie bandy ! Mój nick w grze to Cziko

Ej mam kase na room i na kilka dobrych potworków z poziomem 41-50 co wy na to żeby zrobić taki room tylko dla userów mpcforum?

Opublikowano

Dobra ,ale gdzie tu kasę zdobyć?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

kup masterball i złap poka z mojego rooma a potem walcz z trainerami czyli maps ,tych 2 i tam z trenerem walcz jest obramowany na czerwono .

UWAGA!!! Moge już łapać Mewtwo i inne pokemony piszcie nicki i kogo chcecie to wam dam tylko złapcie jakieś gówienko i napiszcie jak sie nazywa wtedy wam dam prywatny targ i macie dobre pokemony :)

Opublikowano

Możesz to napisać spokojniej i bardziej wyraźiściej :D?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Zrobiłem room specjalnie dla ognistych pokemonów. Pokemony w roomie są od 41lvl do 50lvl. Typy pokemonów to: Stal, Robak, Lód, Trawa. Nazwa roomu "Widget Fire Training Room"

@ulli

Byłem w twoim roomie i złapałem parę pokemonów. ;)

76561198077714139.png

Opublikowano

Cieszę się :) , za niedługo nowe poki dam wydałem już na pokój 200k ;/

@Widget

Zaakceptuj moje zaproszenie do znajomych :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

siemka wszystkim gram od czasu do czasu w pokemony indygo muszę powiedzieć że niektóre posty wasze mnie rozśmieszyły xD chociażby ulli nie słuchajcie się go bo gada bzdury nie wymieniajcie startowego pokemona na jakiegoś głupiego mew czy mewtoo na 50 lvl bo takiego poka łapie się w roomie za darmo i to po 30 min. gry wystarczą 2 -3 poki. znam kilka cheatów do tej gry i mogę załatwić poka jakiego zechcecie :D jak by co mój nick to Ksawasakashi w grze i jak mi napiszecie że jesteście z MPC to postaram się wam pomóc moim celem w grze to zbierać same shining legendary tzn. te błyszczące legendarne albo złote legendarne mam na to sposób i mam już arceusa i pare innych żadko spotykanych i przez większość poszukiwanych pokemonów jak mi nie wierzycie to możecie sprawdzić mój profil i mój team walczących pokemonów mam tam moje ulubione i żadkie poki pozdro ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Admin Cienia
Opublikowano

Autor otrzymuje 10% warna za reflink w pierwszym poście. Proszę zapoznać się z regulaminem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...