Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

win 10 fps tibia

D4w

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam!

Mam problem ogólny z fpsami w tibii nowy sprzet i5-10210u ,karta intel uhd graphivs 620, mam ustawione all pod wydajnosc,bateria jest ustawiona na oszczedzanie energii itp ;p,a fpsow w tibii 8.6 mam od 40 do max 60,czasem 65 a na poprzednim sprzecie 8 letnim bodajze win 7 64 bit,mialem fpsow z 200-250 😕 więc wie ktoś jak temu zaradzić. Direct x9 ustawione w tibii

Opublikowano

Polecam zrobić format, chyba że to jakiś nowy komputer, albo już był formatowany. Bateria ustawiona na full oszczędzanie energii dosyć mocno zmniejsza wydajność. Porównaj sobie wydajność na ustawieniu maksymalna wydajność i na ustawieniu oszczędzanie energii. Poza tym ta grafika jest słabiutka to na jakimś Open Darashia nie ma co się dziwić niskimi fps hehe

Pomocnik
Opublikowano

Dobra już ogarnięte wyłączyłem w usługach opcje dvr oraz dvr gamę i z 40 wskoczyło na ponad 200. Ale dziękuję za pomoc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...