Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer nie chce się uruchomić

Skyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Mam problem z komputerem, od kilku tygodni zaczęły się problemy z jego uruchomieniem, nie raz nie chciał się włączyć, albo po kilku min jakieś odgłosy z środka dochodziły ciche i się włączal, a dzisiaj już padł totalnie, słychać tylko odgłosy jakieś dziwne w środku, takie jakby syczenie czy coś takiego.. On mi się dziś raz uruchomił ale na pulpicie nie miałem nic, żadnych ikon a jak chciałem otworzyć ctr+alt.. To czarny ekran i tyle, zresetowalem czerwonym guzikiem ale dalej było to samo. Przyszedłem za kilka godzin ponownie uruchomić to teraz wgl nie chce się włączyć, słychać tylko jakieś syczenie-nie raz ono samo ustaje. Wcześniej jak jeszcze dało się go uruchomić po kilku próbach to wszystko działało bez problemu, gry itp... Mam go z jakieś 6lat, nigdy nie sprawiał problemów a tu nagle takie coś i z tygodnia na tydzień co raz gorzej było aż do dziś gdy już wgl się nie uruchamia. W środku był czyszczony z kurzy itp ale bez zmian. 

Proszę pomóżcie mi, może to tylko jakaś pierdólka 😥 

Nie wiem czy to będzie potrzebne czy nie ale podam specyfikacje

Win 7 home premium oryginalny nie jakaś podroba

Intel Pentium g2120 3.1ghz

Gigabyte geforce GT640 2gb 128bit

8gb ram good ram

Zasilacz jakiś z modecom

A płyty głównej nie pamiętam 

Dysk 1tb

Prosze o pomoc! 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...