Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Graczy Którzy Osiągnęli 99Lv

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dlamnie gratki dla wszystkich a w szczegolnosci dla Turcji i Rumini Tam 99 wbil szaman i ninja te najbardziej niedoceniane postacie :>

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jestem pewien, ale na tureckim serwerze metin2 chyba są inne raty, i jest trochę łatwiejszy.

PS: Mogę się mylić.

pulp09.jpgDaj add.png
Opublikowano

ZWIERZ Strasznie szybko expi nie dawno miał 96lv a tutaj ostatnio patrze w ranking i ZONK! 98lv już nabił.

P.S.Ciekawe kiedy u nas jakiś Szaman 99lv nabije :P

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Polska też jest dobra.

Wydaje mi się że SirMamutPOL nie jest Gm ,kiedyś widziałem ja na Monku był (GM) DragonSpirit może się myle bo trochę dawno było.

Jeśli to pomyłka to sorry,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli pomogłem lub odpowiedziałem dobrze <Daj +>.

Opublikowano

@refresh

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

GoToSleep chyba jest GM ale coś mało expi od dłuższego czasu ...

Dodaj Zwierza i Katarzynke bo za kilka dni już beda mieli ;p

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Rodimop po to jest temat żeby wiedzieć kto osiągnoł 100% gry a wiecie że prawdopodobnie będzie V2 groty bron ie 80 levell blokada levelowa zdjęta itp. jest już patch w drodze

Opublikowano

PRZED SZFABAMI TO MNIE CIESZY! :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

@UP

A ja się ciesze że nie jestem z Tobą spokrewniony bo bym tego nie przeżył :P

@Topic

Bardzo ładny spis

Nie długo powiększy się krąg 99 lvl :)

@Edit: A mi tu brakuje metka z Z8GAMES :)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

ZWIERZ nie wbił jeszcze 99lv w rankingu narazie ma 98lv i (1907082288pd) już bardzo niedużo mu brakuje jutro napewno reach LV99 :))

ma 99 lvl bo bylem przy reachu :D

Daj ---------------

Prosze o zdjecie tych 50-ciu % :>

Opublikowano

Co y gadacie ze Sir to GM ale z was nupy chodziłem z jego synem do gimy a teraz mieszka koło mnie i nie jest żadnym GM-em tylko teraz expi ninja (jest juz w topce)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...