Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca na magazynie

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !

Od 2 dni pracuje na magazynie netto. Jeżdżę wózkiem elektrycznym mam słuchawkę i układam towar na palety. Praca dość ciężka a ja pracuje 1 raz na magazynie i ogólnie to jest moja 1 poważna praca. Wczoraj byłem super optymistycznie nastawiony ale dziś po wczorajszym całodniowym szkoleniu robiłem sam. I układanie towaru na palety w szybkim tempie jest bardzo trudne i dostałem na sam koniec zmiany zjebke od brygadzisty, że tragicznie jest to ułożone i jutro kolejny raz będę robił z kimś a nie sam. Jestem podłamany bo mam umowę na 3 miesiące i chciałem pokazać się z jak najlepsze strony. Staram się bardzo robię wszystko bardzo szybko bo chciałbym żeby ta umowa mi została przedłużona. Ale boję się, że nie ogarnę tego składania towaru. Myślicie, że to w ciągu tych 3 miesięcy dam radę opanować? A może ktoś już tak pracował i podzieli się jakimiś spostrzeżeniami? 

Pozdrawiam

Opublikowano

Gościu co się przejmujesz jakąś gówno pracą w netto, z czasem wyrobisz sobie umiejętności. A jak Cię wywalą (w co raczej wątpię) to będziesz już miał jakieś doświadczenie i znajdziesz sobie inną pracę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...