Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++ DEVELOPER | KURS

xVarmond

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałbym przedstawić Wam stworzony przeze mnie kurs programowania na kanale YouTube. Kurs na razie prowadzę w języku C++, potem przechodzimy do Python'a, Javy oraz ostatecznie srzę kurs, przygotowujący do egzaminu zawodowego E14. Jeżeli komuś się spodoba ten kanał i doceni moją pracę to zapraszam do zostania na dłużej ze mną na kanale, a filmy są publikowane codziennie o godzinie 18:00 lub z pewnych przyczyn trochę w późniejszych godzinach. 

Także,  podsumowując jeżeli, ktoś byłby zaciekawiony programowaniem, lub ma trochę wolnego czasu można stworzyć coś swojego, swoją aplikacje lub program z moim kursem C++ Developer. Powiedź, co mogę zrobić lepiej, co mogę odjąć a co dodać, bo tylko na opiniach można robić coraz to lepsze video.

Link do filmu: https://www.youtube.com/channel/UChqyRHTyEsV4UqJfnnOYIKw

Pozdrawiam,

Programowanie z Pasją

Opublikowano

Jeżeli mamy ocenić twoje filmiki, pomóc Tobie w ich ulepszeniu potrzebowalibyśmy jakiegoś linka 😄

Pomogłem? Zarzuć mi lajkiem, dzięki temu będę kontynuował udzielanie pomocy!

Poproszę spam "dziękuje"! :D

Opublikowano

Jedyne co bym dodał to informacje też jak to się wszystko odbywa w pamięci (jak jest alokowane itp) (jako dodatek do odcinka).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...