Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xeno Withdraw

kuziem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey

Szukam scryptu który bedzie mi wyciągać wszystkie itemy z dp po kolei do końca capa. Np w dp 1 mam itemy i chciałbym wyciagnąć wszystko żeby sprzedać do main bp

Opublikowano
Cytat

local mainbp = "Beach Backpack"
while (true) do
	Self.WithdrawItems(0, {"life ring", mainbp, 100})
end

9d8XBf5.gif

jak wpiszesz co chcesz w google i dodasz na końcu mpcforum na to 99% znajdziesz skrypt ode mnie albo rafaeru, bo chyba na wszystko tu wrzucałem przez ostatnie lata

Opublikowano
Dnia 5.07.2020 o 19:06, kuziem napisał:

Dobrze ale wyciąga Ci life ringi, a tak żeby wyciągał wszystko po kolei ??

Zadaj pytanie normalnie, chodzi Ci o wyciągniecie wszystkich itemów z depo bez potrzeby podawania ID tak czy chcesz o podanym id/nazwie jeżeli to 1 i nie potrafisz doprecyzować pytania, a jeżeli drugie to Pomarańczowy odpowiedział.

Dnia 2.07.2020 o 20:35, Marchwj napisał:

jak wpiszesz co chcesz w google i dodasz na końcu mpcforum na to 99% znajdziesz skrypt ode mnie albo rafaeru, bo chyba na wszystko tu wrzucałem przez ostatnie lata

jak wpiszesz co chcesz w google i dodasz na końcu mpcforum na to 99% znajdziesz skrypt ode mnie albo rafaeru, bo chyba na wszystko tu wrzucałem przez ostatnie lata- oboje mają Ex, teraz ja się staram o moderatora wszystko pisz do mnie

Opublikowano

Gdzie w słowach "Szukam scryptu który będzie mi wyciągać wszystkie itemy z dp po kolei do końca capa" nie doprecyzowałem pytania. Teksty tupu "jesteś jebaną ciotą" zostaw sobie dla kolegów z klasy a nie dla ludzi którzy po prostu pytają się grzecznie o coś.

Opublikowano

"Szukam scryptu który będzie mi wyciągać wszystkie itemy z dp po kolei do końca capa"  Gdybyś miał więcej iq niż lat wiedziałbyś, że wciąż jest to niedoprecyzowane pytanie 🙂

Opublikowano

Uwielbiam jak podstawówka się wypowiada xD idź wyzywać sobie znajomych a nie dodajesz nic nie znaczące posty

Opublikowano

Niestety podany skrypt zacina się, a nawet wyskakuje Debug. Kiedy nie wykryje w depo np. platinum amulet to zaczyna wariować. Nie wiem czy wy na tym forum specjalnie robicie skrypty na odp****** żeby było jak najwięcej postów, czy po prostu nie potraficie ich robić.

Opublikowano
20 godzin temu, ulonkanadhaldo napisał:

Niestety podany skrypt zacina się, a nawet wyskakuje Debug. Kiedy nie wykryje w depo np. platinum amulet to zaczyna wariować. Nie wiem czy wy na tym forum specjalnie robicie skrypty na odp****** żeby było jak najwięcej postów, czy po prostu nie potraficie ich robić.

why not both

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...