Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

delete

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

No ładnie to wygląda 🙂 Trzeba wejść i zobaczyć  🙂 

Mam jedno pytanie czy PVP jest ustawione tak ze ELF i MG na tej Wersji maja jakieś szanse 🙂 ? bo z tego co Pamiętam BK czyścił każdą postać 🙂

Pozdrawiam ! Widzimy się na STARCIE 04.07.2020  17:00😄 

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A dlaczego nie 3 start?  

Tego dnia większość ludzi szuka serwera 

można powiedzieć że tracisz troszkę

wiem że wszystkim nie dogodzi ale taka jest prawda

Opublikowano
42 minuty temu, SmakosZ93 napisał:

Witam! 

Mam jedno pytanie czy PVP jest ustawione tak ze ELF i MG na tej Wersji maja jakieś szanse 🙂 ? bo z tego co Pamiętam BK czyścił każdą postać 🙂

Tu się wszystko w trakcie zmieni więc rób każdą postać. Przynajmniej dobrą radą służę 🙂 

Opublikowano
23 godziny temu, SmakosZ93 napisał:

Witam! 

Postaramy sie zeby kazda klasa miala szanse 😉 Te dawne wersje xx lat temu nie mialy tylu konfigow wiec i MG malo sie nadawal, tutaj bedzie inaczej 🙂

23 godziny temu, Elif napisał:

A dlaczego nie 3 start?  

Tego dnia większość ludzi szuka serwera 

można powiedzieć że tracisz troszkę

wiem że wszystkim nie dogodzi ale taka jest prawda

Nie myslalem o tym ze np 3 lepszy niz 4, w 90% starty moich serwerow byly w sobote lub niedziele. Nie wiem dlaczego 😛 ot taka data.

23 godziny temu, Zakamarek napisał:

Tu się wszystko w trakcie zmieni więc rób każdą postać. Przynajmniej dobrą radą służę 🙂 

Tutaj nie ma tyle rzeczy co by mialy wplyw na kazdy hit 😉 Prosta zasada jak kiedys set exe z ddi. Brak drzewka, brak socketow.

Opublikowano

O ni ma bana ! Dlaczego ? za mało online ? Wybaczcie ale kupkę która śmierdzi wyrzuca się kosza, a nie się ją wącha ;/

Opublikowano
8 godzin temu, Zakamarek napisał:

O ni ma bana ! Dlaczego ? za mało online ? Wybaczcie ale kupkę która śmierdzi wyrzuca się kosza, a nie się ją wącha ;/

To troche za trudne zeby ci to tlumaczyc. No to po co tu wchodzisz skoro ci smierdzi, przeczysz temu co piszesz.
HWID moze czasami sie zmienic tak ci podpowiem, np przez aktualizacje  systemu, zalezy co sprawdza, to moze dlatego nie masz blokady, ale nie boj sie co ma wisiec nie utonie.

Jak cos smierdzi to to omijam z daleka, a ty w to wchodzisz i sie babrzesz, taka prawda.

Opublikowano

Zdecydowanie nie polecam serwera Gruby "Glory"  robi zwyczajnie z ludzi debili wmawia ze na edycji nie ma item shopu a dawne "cannabisy którzy od lat go sponsorują i na każdy start wpłacają po 250 euro" po 5ciu dniach od rozpoczęcia edycji latają w full setach. Kilka edycji temu np mieli odblokowane cale drzewka podczas gdy reszta serwera miała dostęp tylko do jakiś 40% owego drzewka postaci. Teraz Gdy napisałem wprost co o tym sadze na poście zostałem po chwili zbanowany nie ma tam nawet wolności słowa wszystkie brudy i jakiekolwiek nie pasujące mu słowa z premedytacja sa czyszczone i zamiatane pod dywan lub przekręcane i mimo że każdy zna prawdę to ten wciąż kłamie w żywe oczy i twierdzi ze to nie prawda edycje trwają po 2 msc tylko i wyłącznie dla osiągnięcia korzyści majątkowych liczy się tylko siano i to kto więcej zapłaci. W głębi dziękuje za tego bana  gdyż dzięki niemu nie będe już marnować życia na ten śmietnik i wam tez to polecam jest masa nowych i fajnych serwerów na których będziecie się dobrze bawić mając równe szanse i co najważniejsze nie będziecie jawnie oszukiwani w tym przypadku niestety liczą się tylko pieniądze nie marnujcie czasu na coś co nie dość ze nie da wam przyjemnosci z gry "bo jedna grupa jest notorycznie faworyzowana za pieniążki" to na dodatek za miesiąc zostanie zresetowane bo zabraknie parówek i nie będzie się za co nachlać

Opublikowano
2 godziny temu, dragoniteqqqq napisał:

Zdecydowanie nie polecam serwera Gruby "Glory"  robi zwyczajnie z ludzi debili wmawia ze na edycji nie ma item shopu a dawne "cannabisy którzy od lat go sponsorują i na każdy start wpłacają po 250 euro" po 5ciu dniach od rozpoczęcia edycji latają w full setach. Kilka edycji temu np mieli odblokowane cale drzewka podczas gdy reszta serwera miała dostęp tylko do jakiś 40% owego drzewka postaci. Teraz Gdy napisałem wprost co o tym sadze na poście zostałem po chwili zbanowany nie ma tam nawet wolności słowa wszystkie brudy i jakiekolwiek nie pasujące mu słowa z premedytacja sa czyszczone i zamiatane pod dywan lub przekręcane i mimo że każdy zna prawdę to ten wciąż kłamie w żywe oczy i twierdzi ze to nie prawda edycje trwają po 2 msc tylko i wyłącznie dla osiągnięcia korzyści majątkowych liczy się tylko siano i to kto więcej zapłaci. W głębi dziękuje za tego bana  gdyż dzięki niemu nie będe już marnować życia na ten śmietnik i wam tez to polecam jest masa nowych i fajnych serwerów na których będziecie się dobrze bawić mając równe szanse i co najważniejsze nie będziecie jawnie oszukiwani w tym przypadku niestety liczą się tylko pieniądze nie marnujcie czasu na coś co nie dość ze nie da wam przyjemnosci z gry "bo jedna grupa jest notorycznie faworyzowana za pieniążki" to na dodatek za miesiąc zostanie zresetowane bo zabraknie parówek i nie będzie się za co nachlać

Śmieszny czlowieczku szkoda mi na ciebie slów, dostales bana za swoje zachowanie, ktore bylo lekko nie na miejscu, bo nie mam zamiaru tolerowac obrazania mnie czy tez innych graczy i nie ma znaczenia jaka to gildia. Oto jedna ze skarg zeby nie bylo ze za nic dostales blokade:

https://zapodaj.net/e1342c275c482.jpg.html

Fahook to twoj nick, a to skarga gracza ^^ a bylo tego wiecej.

O jakim ty drzewku piszesz czlowieku ^^ o jakich cannabisach ^^ nie masz pojecia nawet gdzie grasz i z kim grasz.

Na tej wersji nie ma drzewka wiec przestan za przeproszeniem pierdolic glupoty, bo juz nie wiesz co napisac to musisz sciemniac. 

Opublikowano

Konkurencja nie śpi. Dobra edycja, fajny serwer, można poexpic w końcu coś dłużej.

Cannaby to skończyły karierę na tym serwerze. Drzewo odblokowane i pewnie jeszcze do itemy na start i z 20k WC za udostępnienie plakatu

Zapraszam na serwer

Opublikowano

Jak na ten moment po kilku dniach gry edycja wygląda na całkiem przemyślaną - w końcu.

Brak web shopa i konieczność zebrania itemów z dropu na pewno przedłuży znacząco edycję.

Exp ustawiony optymalnie, choć mogłoby być więcej spotów poza Areną na exp powyżej 250lv.

Niektóre spoty też bym zmienił np. Aida2 po prawej stronie - mooby za często freezują i na takim serwerze nie da się expić w takiej lokalizacji.

Sytuacja na ten moment w porównaniu do poprzednich edycji mocno rozwojowa (etap budowania postaci i zbierania ekwipunku).

Ciekaw jestem jak to będzie się prezentować na dłuższą metę wraz z konfiguracją postaci.

Ogólnie oceniam całkiem pozytywnie obecny stan serwera i zapraszam do gry.

Opublikowano

@Edit skoro tak sypiesz screenami to teraz ja cos zademonstruje prosze bardzo jak wyglada brak item shopa na servie dodam tylko ze podobne eq "15+fo" ma wiekszosc z faworyzowanej guild o ktorej wczensiej wspomnialem i dziwnym trafem te osoby maja poblokowane eq na stronie ten jednak zapomnial

https://zapodaj.net/7e00be7dcbea9.jpg.html

https://zapodaj.net/389da1cff690a.jpg.html

https://zapodaj.net/e82c572fa3969.jpg.html
https://zapodaj.net/f9365cc07c633.jpg.html
https://zapodaj.net/7b8edd169e4c8.jpg.html

blad strony ? czy 15+fo leca z kunduma ? a moze zfabrykowalem te ssy "po tobie to sie mozna spodziewac kazdej wymowki  😉

Opublikowano
Dnia 10.07.2020 o 15:20, dragoniteqqqq napisał:

wow przytoczyles jednego screena jestem z ciebie dumny prosiaczku dawaj reszte screenow skoro tyle ich bylo gdybys nie byl takim zaklamanym polmozgiem bez jaj to mialbys chodz troche odwagi by sie przyznac do tego jak oszukujesz ludzi. Mam gdzies bana na kupie na ktorej gra 40 osob i kazde z nich ma po 4 postacie to po 1 po 2 jak juz mowilem taki z ciebie kozak a do slow ze na servie bez item shopa po 5ciu dniach nie cannaby a "twierdza jakby to nie bylo to samo" lata z full setami juz sie nie ustosunkujesz brak odragi ? jaj ? czy draska na majtkach ze kupa sie wylala?  i co wmow mi jeszcze ze top1dl to nie jurek tak i wcale nie zaplacil ci 200 euro za ssanie mu kulek. Gdybyś potrafil czytac jak juz ktos wspomnial bo ewidetnie masz z tym problemy mowilem o sytuacji z drzewkami z przed kilka edycji ale fakt po co czytac caly post lepiej dalej sciemniac i przekrecac kota ogonem bo tylko to potrafisz Leniwa swinio swojego czasu nie potrafiles nawet po 2 tyg sprawdzic posta z forum bo sie zataczales a dzis ? Juras napisal o chyba 9 a ty po 3 minutach juz stales wypiety zeby tylko glowny sponsor sie nie obrazil szkoda ze dzien wczesniej nie widziales jak on obrazal ludzi a nie sory 10 euro i swinia chrumka jak jej sie zagra co najlepsze ? mijaja lata a ty wciaz jestes takim samym pustym falszywym zaklamanym prosieciem ktore sie wypina za ojroski i bezczelnie oszukuje ludzi dzieki ktorym ma co zjesc i wciaz ma prad w domu wielki biznesmanie przytoczylbym nazwe tego zawodu lecz to bylaby obraza dla tych pań bo za toba jest tylko xardas ktory ktory nie powiem co ci robi a i Juras ktory za faworyzowanie oplaca twoje rachunki gdyz sam masz dwie lewe rece i do zadnej roboty sie nie nadajesz i kto tu sciemnia wiemy oboje 

Panie, wiem że masz ból dupy jak zresztą większość ludzi tutaj grająca, ale to co piszesz na tle wszystkich ludzi tutaj którzy czytają te twoje wypociny aż śmiać się chce.

Każdy kto to czyta niech daje Ikonkę "Hehe", bo to aż żal na to coś tracić czas i czytać te pierdoły...

Wy chyba na serio nie umiecie czytać publikacji, widać dalej hejterzy, troglodyci i analfabeci tu grają i jak i wszędzie ^^

Opublikowano

Zastanow sie w koncu kto bo raz cannabis a raz twierdza. Jak bys ruszyl troche tym swoim mozdzkiem to bys widziale ze w xshopie jak i grze dropia jewele full, a item mozna wbic w pralce na +15. Ale pewnie to za trudne zebys pojal.  I gowno cie interesuje czy jest donate czy go nie ma, nie twoj zasrany interes. Postaw wlasny serwer i sobie rob kase nikt ci tego nie zazdrosi, a ciebie dupa boli od czego? ^^ 

O i Betleyek sie pojawil HAHAHA, najbardziej flaszywe dziecko jakie poznalem przez te wszystkie lata. Dobrze ze mam te jeszcze twoje ssy jak to mi pisales na FB co to nie bedzie jak to robiliscie i ustawialiscie pod siebie Gazo, az je rozjebales czyli tylko to co potrafisz bo na nic innego sie nie nadajesz, potrafisz psuc, klamac i obrazac nic innego. 

Zaraz sie zleci "ekipa" Betleya ^^ zeby chlopczyka bronic ^^

Wszystko poraportowalem mysle ze w koncu administracja cos z wami zrobi, bo to kpina zeby takie cos na forum trzymac, na cale szczescie ja sie juz tego dziadostwa pozbylem z serwera.

Dupa was boli bo mysleliscie ze bez was nie bedzie graczy, a tu myk sa i bawia sie 100x lepiej bez was. Nara.

Mimo wszystko dzieki za podbijanie publikacji ^^ 

Opublikowano

glorasek na prezydenta - chłop niczym Acze wybieli się ze wszystkiego 🙂 A co do serwera, bo po to jest tu ta publikacja, to bardzo mi się podoba. Takie projekty to powinni puszczać w Galileo.

Opublikowano

Przypominam, że forum nie służy do wzajemnego obrzucania się błotem i nieustannego obrażania się. Posty ukryte, autorzy ukarani, przy następnych tego typu wpisach tutaj bany będą jeszcze dłuższe - nie mam ochoty na oglądanie takich postów, bo to nie jest miejsce na nie.

Opublikowano

Może ktoś naskarżył - jakiś dzieciak czy coś. Dobrze im tak. Zapraszam na serwer gra się super. Już dzwoniłem do Galileo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

EXCHANGE YOUR EQUIPMENTS!

PL: Wymień swój ekwipunek na inny!
Link do instrukcji: 
CLICK HERE

ENG: Exchange your equipments to other!
Link to instruction: 
CLICK HERE

EXTRA BOOST EVENT!

Today at 4PM (16:00) Extra Boost Event!

1. Experience +20%!
2. 20% more credits for Grand Resets!
3. 20% more credits for donate (payu, paypal, paysafecard)
* bonus credits will be added manually to 12h!

Event end 22 JULY 4PM!

Opublikowano

EXTRA BOOST EVENT!

Today at 9PM (21:00) Extra Boost Event!

1. Experience +20%!

Event end 26 JULY 9PM!

More information about event: 
CLICK HERE

Opublikowano

EXTRA BOOST 15GR REWARD!

Boostujemy Nagrode za 15GR!
Extra Boost Reward 15 GR!

Od teraz za osiągniecie 15GR otrzymujesz wybrany set FO+15+28+opcje harmony+pink (pink opcje tylko set 380lvl).

W celu otrzymania bonusa prosimy o kontakt na PM.

From now, for achievements 15 GR, you get the selected set FO+15+28+harmony options+pink (pink options only set 380lvl).

In order to receive the bonus, please contact us on PM

Opublikowano

EXTRA BOOST EVENT!

31 JULY at 7AM (07:00) Extra Boost Event!

1. Experience +20%!

Event end 02 AUGUST 7AM!

Opublikowano

EVENT # 31.07.2020 Time 9PM (21.00)!

UWAGA! UWAGA!

Nasz Goblin zwariował tylko dzisiaj o godzinie 21:00 przez 5 minut pralka na subie PVP będzie prała idealnie itemy na +15 bez żadnych dodatkowych "detergentów" mówiąc prościej każde pranie od +10 do +15 będzie 100% udane. Prosze pilnować czasu serwerowego w grze! Po 5 minutach pralka wroci do normalnych wartosci! Event tylko na subie PVP!

WARNING! WARNING!

Our Goblin is crazy only today at 9PM for 5 minutes, on the PVP sub chaos machine will be perfect for washing items at +15 without any additional "detergents", simply speaking, every mix from +10 to +15 will be 100% successful. Please keep an eye on the server time in the game! After 5 minutes, the washing machine will return to normal values! Event work only on PVP Sub!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...