Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostanie się na profil technika informatyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jestem w 7 klasie i chciałem się was zapytać czy z taki ocenami mam jakieś szanse na dostanie się na profil.-Technik Informatyk. Pozdrawiam, i dzięki z wszelki odp.

Zachowanie-5
Religia-5
J.Polski-3
Język angielski-4
Matematyka-3
Muzyka-3
Wychowanie fizyczne-4
Plastyka-5
Język francuski-4
Fizyka-3
Chemia-3
Biologia-3
Geografia-3
Informatyka-6
Historia-4

Opublikowano
3 godziny temu, Amareniarz napisał:

Zależy od szkoły i ilości miejsc

+1

Raczej nie powinno być problemów, kiedy aplikowałem (Jezu to już 5 lat 😥) miałem podobne oceny, a dostałem się bez kłopotu.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

^ już się skończył rok szkolny xD

za moich czasów przyjmowali każdego bo chyba mieli za to jakiś hajs, i w pierwszym roku była rzeź (dużo osób odpala)

Opublikowano

Zależy od szkoły, ale czasem nawet od miasta, w dużych miastach np. Kraków progi będą większe niż w jakiejś szkole w małym mieście. Na ilość punktów wpływają nie tylko oceny, ale również wyniki egzaminu po szkole podstawowej. Dla przykładu: w Krakowie żeby dostać się na technika informatyka potrzebowałeś około 140 punktów. Od obliczenie punktów musisz wiedzieć jakie przedmioty dana szkoły bierze pod uwagę... zazwyczaj jest to język polski, matematyka, x, y (zależne od kierunku). 

8aVvxa2.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Dostanie się na profil technika informatyka
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zależy od szkoły ale jeśli myślisz studiach oraz pracy w tym zawodzie szlifuj matematykę. I to tak na serio się staraj jej nauczyć bo naciągane oceny wyjdą w późniejszym okresie 🙂 

Sam w gimnazjum miałem wywalone w matematykę a teraz, gdy idę do 2TI na poważnie myślę nad korepetycjami bo w 1 klasie w ogóle nic nie rozumiałem.

Jeśli będziesz miał spore braki wiedzy to z ręką na sercu mogę Ci powiedzieć że bardzo ciężko będzie zrozumieć materiał w szkole średniej.

apBVFJp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...