Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Hard] Qinar.pl

Qinarpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

full2.png

(Jeżeli ktoś ma problem z załadowaniem się obrazka, prosimy o przejście do linka zewnętrznego.)

Screen weryfikacyjny:

Spoiler

cfTU11q.png

Beta Testy:

Spoiler

image.png

Wraz z resztą ekipy postanowiliśmy otworzyć beta testy. Poszukujemy osób, które byłyby odpowiedzialne za przetestowanie oraz znalezienie ewentualnych błędów w grze. Jesteśmy na końcowym etapie realizacji projektu serwera Metin2 (Hard), w związku z czym przed oficjalnym startem chcielibyśmy mieć pewność, iż oddajemy do użytku finalnie ukończony projekt, który nie wymaga żadnych, poważniejszych napraw. Wszystkie zainteresowane osoby współpracą zostaną w odpowiedni sposób wynagrodzone. Jakie więc warunki należy spełnić by dołączyć do grona testerów? Przede wszystkim wymagamy zapoznania się z poniższymi, wyszczególnionymi punktami;

• Beta testy są ogólnodostępne dla każdego, jednakże na czas ich trwania ilość dostępnego miejsca będzie ograniczona - jeżeli zajdzie taka potrzeba, sloty serwerowe będą zmniejszane bądź zwiększane z uwagi na fakt, iż znajdujemy się aktualnie na maszynie testowej.  Tak więc - jeżeli serwer zostanie zapełniony, inni gracze chcący dołączyć do rozgrywki będą zmuszeni poczekać, aż zwolni się miejsce.
  • Beta testy oficjalnie rozpoczynają się 19 czerwca o godzinie 18:00. Godzinę przed otrzymacie możliwość pobrania klienta gry w celu wcześniejszej instalacji.
  • Możliwość rejestracji kont zostanie otworzona wraz z otwarciem strony www oraz forum, czyli punkt 18:00.
  • Na czas trwania wszelkich testów statystyki takie jak exp, drop itd będą podwyższone. PRAWDOPODOBNIE zostaną one ustawione na domyślne na ostatnie dni trwającej bety.
  • Planowo nasze testy potrwają do środy 24 czerwca; 23:59:59. Jeżeli zajdzie potrzeba przedłużenia procesu testowania/eliminowania błędów, zostaniecie o wszystkim poinformowani na bieżąco. Zastrzegamy sobie również prawo do wcześniejszego zakończenia testów.
  • Konta, które zostaną przez Was zarejestrowane po zakończeniu trwających beta testów zostaną wyzerowane. Wszystkie postacie i posiadane statystyki zostaną usunięte. (smoczymi monetami zostaną zasilone konta tylko te, które dokonały zgłoszeń w aplikacji i zostały one pozytywnie zweryfikowane. Naciskamy również na to, by wszystkie dane logowania zostały przez Was zapamiętane, z uwagi, iż  będą one konieczne do zalogowania się na oficjalnym starcie serwera).

Przydatne linki:

FORUM; https://forum.qinar.pl

WWW: https://qinar.pl

DOWNLOAD: https://qinar.pl/download

SUPPORT: https://support.qinar.pl

PREZENTACJA: https://prezentacja.qinar.pl/

FACEBOOK: https://facebook.pl/qinarpl/

W jaki sposób wynagrodzimy graczy za czas poświęcony na grę podczas trwających beta testów? W tym celu stworzyliśmy autorską platformę (https://support.qinar.pl) umożliwiającą przesłanie formularza zgłoszeniowego, za pomocą którego będziecie mogli wysłać do nas wszystkie napotkane błędy i problemy związane z rozgrywką oraz innymi elementami gry. Każde z zgłoszeń będzie indywidualnie rozpatrywane, w związku z czym stworzyliśmy tzw. priorytet poszczególnych błędów. Za każdy zgłoszony błąd, począwszy od niskiego, kończąc na krytycznym będziecie mogli otrzymać od 2 do 10 Smoczych Monet, które będziecie mogli wykorzystać na oficjalnym starcie naszego serwera (2 SM - niski priorytet, 5 SM - średni priorytet, 10 SM - krytyczny). Warto również wspomnieć o fakcie, iż w celu ułatwienia kontaktu z administracją projektu, zachęcamy do dołączenia do naszego publicznego serwera Discord, dostępnego pod linkiem; https://discord.gg/e7BsrVZ

Zapraszamy serdecznie do wspólnej współpracy. Będziemy wdzięczni, gdy każdy z Was dołoży małą cegiełkę do powstania tego projektu. Od graczy dla graczy, z pozdrowieniami - administracja Qinar.pl

Opublikowano

o Jezus kolejny szit serwer, którego za miesiąc nie będzie, a sądząc po bonusach w mountach, petach to czysty skok pod hajs byleby nakupowali mounty/pety pod każdą mapę xD.

No i co nic nowego nie ma, czekam teraz na hejt, a każdy wie jak będzie.

I te nowe konto na forum byleby wstawić prezke...

Opublikowano
20 minut temu, Winter. napisał:

o Jezus kolejny szit serwer, którego za miesiąc nie będzie, a sądząc po bonusach w mountach, petach to czysty skok pod hajs byleby nakupowali mounty/pety pod każdą mapę xD.

No i co nic nowego nie ma, czekam teraz na hejt, a każdy wie jak będzie.

I te nowe konto na forum byleby wstawić prezke...

Nie odbieramy tego co napisałeś jako hejt, a opinię, która szczerze? Wcale nas nie dziwi. Scena metina poza kilkoma świetnymi projektami jest zastała i zepsuta. Jesteśmy grupą osób, która metina pamięta od pierwszych serwerów PL'a, pierwszych privów i obserwując jak wygląda teraźniejsza scena (toxik, skok na hajs, milion nowych map, itemów) doszliśmy do wniosku, że stworzymy coś na stary wzór, ale w nowszym wydaniu. Ponad 90% tego co jest w prezentacji to nasze autorskie rozwiązania (głównie backendowo). Myślę, że każdy jest na tyle dorosły i zdaje sobie sprawę, że utrzymanie serwera, grafika i inne sprawy to niemałe koszta - a umówmy się, nikt nie jest fundacją charytatywną żeby sponsorować przyjemność innym (albo za uśmiech bombelka :D). Nie mniej jednak mamy nadzieję, że przekonasz się do naszego projektu i udowodnimy, że to co napisałeś nie tyczy się nas. Jeśli masz więcej pytań to chętnie na nie odpowiemy.

Pozdrawiamy! 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, Qinarpl napisał:

Nie odbieramy tego co napisałeś jako hejt, a opinię, która szczerze? Wcale nas nie dziwi. Scena metina poza kilkoma świetnymi projektami jest zastała i zepsuta. Jesteśmy grupą osób, która metina pamięta od pierwszych serwerów PL'a, pierwszych privów i obserwując jak wygląda teraźniejsza scena (toxik, skok na hajs, milion nowych map, itemów) doszliśmy do wniosku, że stworzymy coś na stary wzór, ale w nowszym wydaniu. Ponad 90% tego co jest w prezentacji to nasze autorskie rozwiązania (głównie backendowo). Myślę, że każdy jest na tyle dorosły i zdaje sobie sprawę, że utrzymanie serwera, grafika i inne sprawy to niemałe koszta - a umówmy się, nikt nie jest fundacją charytatywną żeby sponsorować przyjemność innym (albo za uśmiech bombelka :D). Nie mniej jednak mamy nadzieję, że przekonasz się do naszego projektu i udowodnimy, że to co napisałeś nie tyczy się nas. Jeśli masz więcej pytań to chętnie na nie odpowiemy.

Pozdrawiamy! 🙂

Pokaż mi te autorskie rozwiązania, a utrzymanie serwera to są grosze przed startem jest wstanie serwer zarobić na siebie żeby stał przez dłuższy okres, a grafika to 1 razowy zakup więc nie ma o co płakać (tym bardziej, że przy serwerze nawet 300 online taka maszyna czy grafika to grosze).

Jak byście byli fair wobec ludzi to byście podali swoje prawdziwe nicki i proszę nie pisać, że to wasz pierwszy projekt czy inne takie sprawy, bo to się mija z celem i na to ludzie się nabierali z 5 lat temu (tak od razu uprzedzam)

Opublikowano
29 minut temu, Winter. napisał:

Pokaż mi te autorskie rozwiązania, a utrzymanie serwera to są grosze przed startem jest wstanie serwer zarobić na siebie żeby stał przez dłuższy okres, a grafika to 1 razowy zakup więc nie ma o co płakać (tym bardziej, że przy serwerze nawet 300 online taka maszyna czy grafika to grosze).

Jak byście byli fair wobec ludzi to byście podali swoje prawdziwe nicki i proszę nie pisać, że to wasz pierwszy projekt czy inne takie sprawy, bo to się mija z celem i na to ludzie się nabierali z 5 lat temu (tak od razu uprzedzam)

Zdradzić mogę tylko, że na ten moment koszta tego projektu przekroczyły wartość trzech zer na końcu. Jak najbardziej się zgodzę, że przy 300 osobach wystarczy vps za 50zł. My celujemy dużo wyżej ponieważ mamy jeszcze dla Was - graczy, masę niespodzianek, a sama reklama serwera zacznie się dopiero przed startem i na twarzach niektórych z Was wywoła efekt "wow" - stay tuned 😊

Ouh, masz mnie, jest to dokładnie mój drugi serwer metin2. Pierwszy i ostatni (na tamten czas) wystartował w 2010r (dokładnie 2 Czerwiec) i był otwarty od 15 do 22 każdego dnia - piękne czasy hamachi. Jesteśmy na te "epokę" nowymi osobami w świecie tworzenia serwerów metin2 (doświadczenie w programowaniu mamy ponad 5 letnie, C#, PHP, Python, JS, React itp) i mogę Cię zapewnić, że profesjonalizmem przebijamy nie jeden projekt, który aktualnie istnieje. My przede wszystkim stawiamy na naprawienie toksyczności sceny metinowej oraz kontakcie z graczami, na beta również chętnie wysłuchamy waszych sugestii. Nie pozostaje nam jednak nic innego jak tylko pokazać, że da się jeszcze zrobić dobry serwer. 😁

1 godzinę temu, Revayerq napisał:

Pan Terenzo wita graczy!

Pan "rain" również! 

Opublikowano

^ xd kocham czytać "Reklama chwilę przed startem " na to już nikt się nie nabiera, mając 5 letnie doświadczenie macie szansę przebić serwery które mają 1-2k graczy tak? Chodzi mi tutaj o valJum, SamJa, Pangeła i chyba gRadoL  .. doświadczenie ok, jest ważne ale ważniejsze jest zainteresowanie serwerem tydzień po starcie i dbanie o graczy:) 

Ja niestety nie zagram, mam przeczucie ze bez Iza za wielea nie osiągnę A hajs wolę wydać na inne "glupoty " mogę tylko przeczuwac jak serwer skończy

Powodzenia 

image.png

Opublikowano
2 godziny temu, Molirol napisał:

^ xd kocham czytać "Reklama chwilę przed startem " na to już nikt się nie nabiera, mając 5 letnie doświadczenie macie szansę przebić serwery które mają 1-2k graczy tak? Chodzi mi tutaj o valJum, SamJa, Pangeła i chyba gRadoL  .. doświadczenie ok, jest ważne ale ważniejsze jest zainteresowanie serwerem tydzień po starcie i dbanie o graczy:) 

Ja niestety nie zagram, mam przeczucie ze bez Iza za wielea nie osiągnę A hajs wolę wydać na inne "glupoty " mogę tylko przeczuwac jak serwer skończy

Powodzenia 

Nie jesteśmy laikami w reklamowaniu projektów, poza metinem posiadamy ogromne doświadczenie w tej dziedzinie. Serwery, które wymieniłeś kompletnie nie pokrywają się z targetem, w który celujemy. My idziemy w klasycznego metina, ale w "odświeżonym" wydaniu, a taką Samie można porównać do metin3, czyli już trochę inna gra (w moim osobistym odczuciu). Zbadaliśmy przed tworzeniem serwera potrzebę graczy, że nadal jest deficyt na "starego dobrego metina bez miliarda nowych itemów i bajerów". Obieramy też inną drogę jeśli chodzi o prowadzenie serwera. Nie angażujemy się w pseudo wojenki na youtube czy wykłócanie się z graczami publicznie (chyba każdy wie kogo mam na myśli). Aby to wszystko miało ręce i nogi to przede wszystkim trzeba szanować i słuchać, Was, graczy, bo to Wy tworzycie ten serwer, a my tylko dostosowujemy go pod Was. Co do itemshopu, serwer musi się jakoś utrzymać (maszyna, filtry antyddos, reklama i różne inne tajemne mechanizmy), więc naturalną kolejnością jest dotowanie serwera, a my w zamian za to dajemy coś w grze. Nie ma i nigdy nie będzie gry (przykład: gtao, plemiona, czy nawet cs:go), która w 100% będzie oddana graczom za free, a ktoś wszelkie koszta weźmie w 100% na siebie. Tak działa świat. Nie mniej jednak postaramy się udowodnić, że nie trzeba iść schematem innych serwerów i stworzymy wspólnie z Wami fajne miejsce do wspólnej rozgrywki. 

Opublikowano
5 godzin temu, Qinarpl napisał:

Nie jesteśmy laikami w reklamowaniu projektów, poza metinem posiadamy ogromne doświadczenie w tej dziedzinie. Serwery, które wymieniłeś kompletnie nie pokrywają się z targetem, w który celujemy. My idziemy w klasycznego metina, ale w "odświeżonym" wydaniu, a taką Samie można porównać do metin3, czyli już trochę inna gra (w moim osobistym odczuciu). Zbadaliśmy przed tworzeniem serwera potrzebę graczy, że nadal jest deficyt na "starego dobrego metina bez miliarda nowych itemów i bajerów". Obieramy też inną drogę jeśli chodzi o prowadzenie serwera. Nie angażujemy się w pseudo wojenki na youtube czy wykłócanie się z graczami publicznie (chyba każdy wie kogo mam na myśli). Aby to wszystko miało ręce i nogi to przede wszystkim trzeba szanować i słuchać, Was, graczy, bo to Wy tworzycie ten serwer, a my tylko dostosowujemy go pod Was. Co do itemshopu, serwer musi się jakoś utrzymać (maszyna, filtry antyddos, reklama i różne inne tajemne mechanizmy), więc naturalną kolejnością jest dotowanie serwera, a my w zamian za to dajemy coś w grze. Nie ma i nigdy nie będzie gry (przykład: gtao, plemiona, czy nawet cs:go), która w 100% będzie oddana graczom za free, a ktoś wszelkie koszta weźmie w 100% na siebie. Tak działa świat. Nie mniej jednak postaramy się udowodnić, że nie trzeba iść schematem innych serwerów i stworzymy wspólnie z Wami fajne miejsce do wspólnej rozgrywki. 

Zamiast tak się przechwalać to zróbcie tą reklamę, a potem chwalcie się co wy nie potraficie i jacy dobrzy dla ludzi nie jesteście. Serwer sam by się utrzymał z samym vipem + bzdetami (tak serwery w 2010 roku funkcjonowały i jakoś potrafiły się utrzymać gdzie maszyny były droższe więc wmawianie, że serwer musi się utrzymać dodawając silny przeciwko do petów mountów mija się z celem.)

Opublikowano

Ajjj byczki.. beczka niezła jak poucza jeden drugiego jak prowadzić serwer a tego co poucza serwer przeżywa 4 rework, jeszcze brakuje ręcznej fuzji za złotówki jak od PalaDEBILA. 

Z fartem oby Winterku Ci "akademia" wkońcu wypalila

Opublikowano
3 minuty temu, PolinoR napisał:

Ajjj byczki.. beczka niezła jak poucza jeden drugiego jak prowadzić serwer a tego co poucza serwer przeżywa 4 rework, jeszcze brakuje ręcznej fuzji za złotówki jak od PalaDEBILA. 

Co jak co ale ostatnia akademia miała sporo ludzi online ^^ ale po fuzjii chłop chyba dostał w głowe od hajsu

@
Za ile mniej więcej kupie full isa?

image.png

Opublikowano
Przed chwilą, Molirol napisał:

Co jak co ale ostatnia akademia miała sporo ludzi online ^^ ale po fuzjii chłop chyba dostał w głowe od hajsu

Wiesz irytują mnie tacy "pseudo-twórcy" co pouczają innych twórców gdzie ich serwery padają jak muchy. Chłop 4 rework nesanthi robił a poucza typka co jest 5 i wytyka mu błedy, które sam robi

Opublikowano
3 minuty temu, Molirol napisał:

@
Za ile mniej więcej kupie full isa?

Zależy kto i co widzi pod pojęciem full is. Niektóre przedmioty będą też w cenach promocyjnych, będzie można je zdobyć w grze. Generalnie dotowanie serwera poprzez zakupy w IS'ie nie jest wymagane, SM'y będzie również można kupić jako przedmiot do handlu, więc bez inwestowania sianka też każdy da rade. Świetnym przykładem jest NoPerfect na Vesterisie, który miał jakiś czas temu serie bez IS'a i fajnie mu szło. Wszystko jest odpowiednio zbalansowane, nikt nie będzie poszkodowany. 

Opublikowano
56 minut temu, PolinoR napisał:

Jak już chcesz się bawić detektywa to musze cię zmartwić, ale żaden mój serwer nie miał reworka, a akademia to nie rework, na ostatniej akademii było na starcie 1900 online także twoje słowa mijają się z prawdą xd

49 minut temu, PolinoR napisał:

Wiesz irytują mnie tacy "pseudo-twórcy" co pouczają innych twórców gdzie ich serwery padają jak muchy. Chłop 4 rework nesanthi robił a poucza typka co jest 5 i wytyka mu błedy, które sam robi

Jak by nie patrzeć ty nawet nie potrafisz przepisać poprawnie nazwy serwera i doinformuj się co znaczy słowo REWORK, bo pouczać to właśnie trzeba takich ludzi jak ty co piszą głupoty, a potem inni to łykają i powtarzają.  No i co najważniejsze czekam jakie błędy zrobiłem takie same, bo jestem ciekaw co tam bajkopisarzu wymyślisz tym razem 😄

Opublikowano

Chopy uspokujta sie XD.

Niech się reklamują ile potrafią i jak chcą. 

Jak się wypierdoli do miesiąca to wtedy można tutaj wrócić postękać jaki ten serwer jest beeee XD.

Opublikowano

Ohh niee będziesz mnie pouczać? Zacznijmy od tego ze serwery tworzą nieudacznicy życiowi co są leniami i chcą w „łatwy” sposób zarobić. I taka jest definicja obecnych twórców serwerów, łatwy hajs narażając swoją opinie i godność człowieka. Taka jest prawda nikt tego nie zmieni, i kolego nie ucz mnie bo podejrzewam, ze zawodowo stoję wyzej niż Ty, tech. Informatyki bez maturki... soł macz

Opublikowano
1 godzinę temu, PolinoR napisał:

Ohh niee będziesz mnie pouczać? Zacznijmy od tego ze serwery tworzą nieudacznicy życiowi co są leniami i chcą w „łatwy” sposób zarobić. I taka jest definicja obecnych twórców serwerów, łatwy hajs narażając swoją opinie i godność człowieka. Taka jest prawda nikt tego nie zmieni, i kolego nie ucz mnie bo podejrzewam, ze zawodowo stoję wyzej niż Ty, tech. Informatyki bez maturki... soł macz

Ego poszło w górę to już widać, zamiast jak chłop odpowiedzieć na moje pytania to w sumie napisałeś byle co aby było, ah ta społeczność metina taka piękna. Zresztą ty mnie chcesz pouczać, a zarazem kolegujesz się ze złodziejami jak Timo więc nieudacznicy to są właśnie tacy jak ty i właśnie twoi koledzy zarabiają "łatwą kasę" z okradania ludzi xD.

Jestem pewien (1000%), że na pl nie grasz, a privy hejtujesz (patrząc po twoim profilu to sam hejt i tylko broniłeś timo XDD) śmieszny chłopczyku jesteś, niby zawodowo lepiej masz stać, a nawet dobrze interpunkcji nie ogarniasz (brak kropek w zdaniach, przed "a" również stawiamy przecinek) nie jestem asem naszego języka, ale skoro już się tak wywyższasz co ty nie potrafisz to właśnie widać.

Co do serwerów to właśnie ludzie tworzą co mają olej w głowie i wiedza jak łatwo i sprawnie zarobić pieniążki, każdy chce się ustawić jak najlepiej w życiu więc dlaczego ma ktoś pracować np. na budowie i się męczyć skoro może się w łatwy sposób ustawić i robić to co umie (jak cię tak boli, że ktoś zarabia pieniądze na serwerach to się sam naucz skoro takie wykształcenie ponoć posiadasz). Nie rozumiem twojego płaczu wgl na temat serwerów przecież nikt nie zmusza nikogo do wydawania pieniędzy na serwer, a nawet w każdym regulaminie jest podkreślane, że sm są kupowane dobrowolnie, przykro mi, że jesteś takim nerdem co pochodzi po forum każdy serwer powyzywa i wyjdzie.

Też odróżniaj ludzi, bo jedni stawiają serwer pod sam $$, a drudzy pod $$ oraz zależy im na graczach, zresztą biznes to biznes skoro metin jest opłacalny i jest legalny (jeśli masz inne zdanie zgłoś serwer) to dlaczego ma ktoś nie stawiać serwerów, bo nie rozumiem tego XD.

Opublikowano

Po 1.Wytykasz mi ze jestem nerdem co nie? A wytykasz mi gościu interpunkcje XD ja nie siedzę pod krawatem przy PC mordo, dla mnie internet to nie CV do pracy żebym musiał zachowywać poprawną pisownię. W dodatku widac kto bardzo odpisując mi po ledwo godzinie na forum gdzie je tutaj wchodzę pośmiać się z takich osób jak Ty.

Po 2. Grałem na PL

Po 3. Przyjebalem się do Ciebie bo najeżdżasz na typa co wrzucił tylko prezentacje i czepiasz się dosłownie o wszystko a nic Ci kurwa nie zrobił, rozumiem jakiś prowadził jakiś serwer co serio ma stałą ilość graczy pokroju Pangea czy Valium to nawet bym się nie wypowiadał bo rozumiem profesjonalizm ale chłopie jesteś typem twórców co leży w worku z Sensualem, Paladebialami itp co serwer ma szał przez pierwszy miesiac potem go ciągnie cię mając 100 osób online na krzyż. I robi jakieś reworki które nazywa akademią żeby ludzie nie gadali XD

Po 4. Serio jakbym nie miał godności to mógłbym takie serwerki na pęczki stawiać bo uwierz stać mnie na takie zabawy, ale wole popracować i mieć stałą pensje a nie robic serwer walić konia ze zarobił 10tys zł w ciągu tygodnia a potem wyjadac chleb gołębią bo serwer sam na siebie nie zarabia.

Po 5. Wmawiasz ze nie masz żadnych reworkow? Gościu słowo „akademia” to dla Was rework tym się bronicie jak serwer Wam podupada, i serio w dobie pandemii nie masz czym się chwalic ze w jednym momencie miałeś 1k osób i co za 3-4msc znów coś wymyślisz? Akademia s2? I będziesz ludziom wmawiać ze to nowy serwer i na końcu połączenie? Gościu nie uważaj się za profesjonalistę jeżeli nim nie jesteś, jesteś zwykłym marnym twórcom któremu serwer w niedługim czasie nogi wyłoży, wiec się nie dopierdalaj do typa, bo on w przeciwieństwie do Ciebie nie wytyka nikomu żadnych błędów tylko siedzi nosem w swoim projekcie i Tobie to samo polecam. Bo nie przypilnujesz przez 5min tego swojego i Ci 80% ludzi ucieknie.

Opublikowano
8 godzin temu, PolinoR napisał:

Po 1.Wytykasz mi ze jestem nerdem co nie? A wytykasz mi gościu interpunkcje XD ja nie siedzę pod krawatem przy PC mordo, dla mnie internet to nie CV do pracy żebym musiał zachowywać poprawną pisownię. W dodatku widac kto bardzo odpisując mi po ledwo godzinie na forum gdzie je tutaj wchodzę pośmiać się z takich osób jak Ty.

Po 2. Grałem na PL

Po 3. Przyjebalem się do Ciebie bo najeżdżasz na typa co wrzucił tylko prezentacje i czepiasz się dosłownie o wszystko a nic Ci kurwa nie zrobił, rozumiem jakiś prowadził jakiś serwer co serio ma stałą ilość graczy pokroju Pangea czy Valium to nawet bym się nie wypowiadał bo rozumiem profesjonalizm ale chłopie jesteś typem twórców co leży w worku z Sensualem, Paladebialami itp co serwer ma szał przez pierwszy miesiac potem go ciągnie cię mając 100 osób online na krzyż. I robi jakieś reworki które nazywa akademią żeby ludzie nie gadali XD

Po 4. Serio jakbym nie miał godności to mógłbym takie serwerki na pęczki stawiać bo uwierz stać mnie na takie zabawy, ale wole popracować i mieć stałą pensje a nie robic serwer walić konia ze zarobił 10tys zł w ciągu tygodnia a potem wyjadac chleb gołębią bo serwer sam na siebie nie zarabia.

Po 5. Wmawiasz ze nie masz żadnych reworkow? Gościu słowo „akademia” to dla Was rework tym się bronicie jak serwer Wam podupada, i serio w dobie pandemii nie masz czym się chwalic ze w jednym momencie miałeś 1k osób i co za 3-4msc znów coś wymyślisz? Akademia s2? I będziesz ludziom wmawiać ze to nowy serwer i na końcu połączenie? Gościu nie uważaj się za profesjonalistę jeżeli nim nie jesteś, jesteś zwykłym marnym twórcom któremu serwer w niedługim czasie nogi wyłoży, wiec się nie dopierdalaj do typa, bo on w przeciwieństwie do Ciebie nie wytyka nikomu żadnych błędów tylko siedzi nosem w swoim projekcie i Tobie to samo polecam. Bo nie przypilnujesz przez 5min tego swojego i Ci 80% ludzi ucieknie.

1. Specjalnie ci to napisałem abyś tak nie szczekał jakiej ty szkoły nie ukończyłeś.

2. Naucz się czytać ze zrozumieniem.

3. Spoko widzimy się za miesiąc lub dwa

4. Każdy normalny człowiek, który "godnie" zarabia pieniądze nie patrzy w portfel innym ani nie komentuje kto co robi

5. Za kilka miesięcy będzie rework więc wtedy będziesz mógł wejść mi pod prezentacje i wylać żale ile to już serwerów nie miałem i popłakać 😄 Boli? ma boleć, a zresztą co ja będę dyskutował z osobą co nie ma pojęcia jak wygląda serwer metina, postaw serwer i utrzymaj ludzi na dłużej gdzie większość ytberów jest spisanych na umowę itp, powodzenia.

W sumie to śmiać się można tylko z ciebie, że nie potrafisz dobrze się odnieść do tematu tylko piszesz to co tobie jest wygodne, wielki obrońca serwerów się znalazł co bronił serwer timo, który okradł więcej ludzi niż ty masz lat i iq łącznie xDD Hipokryzja sięga poza skale.

Opublikowano

Witajcie! 👋 Niestety, ale jesteśmy zmuszeni do przełożenia dzisiejszych beta testów z powodów niezależnych od nas. Jednak nic straconego, data startu się nie zmienia, a w bieżącym tygodniu będziemy Was informować o aspektach z gry. Datę beta przenosimy na kolejny piątek, czyli ️26.06.2020, godz: 18:00 ️ Data startu serwera, czyli 👑 03.07.2020 👑 pozostaje bez zmian! Przepraszamy za to, że nie udało się nam dzisiaj wspólnie wejść na serwer, ale nadrobimy to!

Pozdrawiamy, ekipa Qinar!

Opublikowano
Dnia 19.06.2020 o 18:04, Qinarpl napisał:

Witajcie! 👋 Niestety, ale jesteśmy zmuszeni do przełożenia dzisiejszych beta testów z powodów niezależnych od nas. Jednak nic straconego, data startu się nie zmienia, a w bieżącym tygodniu będziemy Was informować o aspektach z gry. Datę beta przenosimy na kolejny piątek, czyli ️26.06.2020, godz: 18:00 ️ Data startu serwera, czyli 👑 03.07.2020 👑 pozostaje bez zmian! Przepraszamy za to, że nie udało się nam dzisiaj wspólnie wejść na serwer, ale nadrobimy to!

Trzymam kciuki, póki co szanuje ze nie pouczasz ani nie szczekasz jak ten NAJLEPSZY WŁAŚCICIEL PRZENAJLEPSZEGO SERWERA ROKU! 

Winter jak tam? Było 2k online i już 10 osób? Ty to jednak kocur jesteś z tym „doświadczeniem” względem prowadzenia serwera.

B2CD86F5-2D9B-4ED9-83D9-41597B864A95.png

Opublikowano
12 godzin temu, PolinoR napisał:

Trzymam kciuki, póki co szanuje ze nie pouczasz ani nie szczekasz jak ten NAJLEPSZY WŁAŚCICIEL PRZENAJLEPSZEGO SERWERA ROKU! 

Winter jak tam? Było 2k online i już 10 osób? Ty to jednak kocur jesteś z tym „doświadczeniem” względem prowadzenia serwera.

B2CD86F5-2D9B-4ED9-83D9-41597B864A95.png

Pozdrów swojego nauczyciela z polskiego, bo czytania ze zrozumieniem umie uczyć perfekcyjnie widząc poprzednie posty xDD.

Opublikowano

Hej! 🖐️ Niestety, ale jesteśmy zmuszeni do zawieszenia projektu z powodów prywatnych, które uniemożliwią nam właściwe prowadzenie serwera. ☹️ Nie chcemy ryzykować brakiem aktualizacji czy zaniedbywaniem Was, graczy. Do czasu aż wszystko się ustabilizuje nadal będziemy pracować nad serwerem (w planach mamy całkowicie nowy system gildii, nieznany z innych serwerów ponieważ domyślny jest wart tyle co nic). Przepraszamy i wrócimy silniejsi! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...