Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot pod aktualną Tibie?

DaNt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 16.06.2020 o 22:21, ksitka napisał:

Ktos sie bedzie zajmował crackowaniem go"? czy to nie opłacalne?

nie da się, bo używać go można tylko w vm, w której możemy być tylko w oknie Tibii 😜

obecnie go testuje, może zrobię jakiś temat za jakiś czas 

Opublikowano
Dnia 13.06.2020 o 12:55, bladekxd napisał:

CloudBot !

Testowałem go kilka miesiecy temu i z 10h licencji wybocilem max 2, bot jest jeszcze w beta testach z tego co wywnioskowałem, bo w tamtym okresie jak bociłem były ciągle kicki vm albo nie włączające się vm. Bot sam w sobie jak już udało się wystartować, bez kicka vm po 10 minutach to działał dobrze. Masz możliwość robienia własnych full afkow albo używać te które masz już z góry przygotowane ale na serverach non pvp pewnie są ciągle zajęte.

Więc jak masz jakiegoś bota używać to właśnie cloudbot ale na postaciach 200/300+ tak aby były w stanie same zarobić na bota bo inaczej bot wychodzi drogo

.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 28.06.2020 o 20:09, Marchwj napisał:

danK2wO.png

wlasnie poszła fala banów, mi usunęli tylko 1 z 4 kont, to które było online  akurat xD 

Ile lvli wybociłeś? Bo zastanawiam się czy nie postawić EK na hajs jeśli naprawią cloudbota bo jeszcze nie miałem okazji go testować

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano
6 godzin temu, RyXeL napisał:

Ile lvli wybociłeś? Bo zastanawiam się czy nie postawić EK na hajs jeśli naprawią cloudbota bo jeszcze nie miałem okazji go testować

4 konta 40 lvle w tydzień, żadna strata ;d 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

CipSoft zaczął kasować powiązane konta z botcharami, robią sobie dochodzenie po otrzymanych parcelach i transferach bankiem i deletera, a co najlepsze kont które wysyłały parcele nie banują XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...