Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

doprowadziłem do końca kilka projektów i mam ,,wolne terminy".  Szukam dodatkowych zleceń.

Technologie:

- PHP (oop)/composer
- Laravel

- Symfony
- rest Api
- CSS/Bootstrap/MDBootstrap
- HTML5
- RWD
- GIT
- js wraz z bibliotekami
- SQL
- Linux/Apache
- testowanie zabezpieczeń
- SSH
- Vuejs (jeszcze w trakcie nauki, jestem w trakcie przepisywania panelu hostingowego na vue)

Zajmuję się:

- tworzeniem oraz rozwijaniem aplikacji internetowych, stron, skryptów

- przygotowywaniem środowisk pod aplikacje (zarówno na hostingach web, jak i na świeżo zainstalowanych serwerach na linuxie) - mogę także zrobić research i dobrać najlepszy serwer pod dane potrzeby w dobrej cenie

migracją aplikacji/stron, konfiguracją ssl

- administracją stron oraz serwerów na linuxie

- optymalizacją stron (głównie jeśli chodzi o zapytania, ale kodem również mogę się zająć) - kierując się zasadami ,,czystego kodu”

- zabezpieczaniem witryn oraz serwisów

- instalacją aplikacji na wybranych zasadach, konfiguracją oraz - modyfikacją zleconych rzeczy

- wsparciem technicznym dla klientów (np hostingu) - jednak tego staram się unikać, zdecydowanie bardziej się odnajduję pisząc kod

- stałą obsługą informatyczną serwisów

Kontakt: 

- prywatna wiadomość na mpc

- [email protected]

Przykładowe realizacje:

- dynamiczny generator planów treningowych i zarządzanie bazą klientów, ćwiczeń oraz planów zintegrowany z adminlte

- dedykowany panel zarządzania danymi dla gry przeglądarkowej opartej na forum

- wtyczka do wp minifikująca pliki

- tysiące małych zleceń polegających na poprawianiu po kimś sklepów internetowych

Jestem w trakcie tworzenia portfolio, które będzie zawierało wszystkie moje realizacje, bo jest ich sporo. Ostatnimi czasy sporo działam przy gotowych systemach klientów, poprawiam, rozwijam i utrzymuję aplikacje. Podpisałem wiele umów nda, z tego względu nie mogę pokazać wielu rzeczy.

Wystawiam fv.

niedługo będzie znów online i będzie można podejrzeć

Opublikowano

Dobry kontakt z twórcą, profesjonalne i dobre wykonanie zlecenia, działające gwarancje i spore zniżki za usługi 🙂 

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...