Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik - Silnik,Pluginy,Zabezpieczenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Moje imię to Adrian,mam już na karku 24 lata i zajmuje się serwerami minecraft'a już od kilku lat. Przez te wszystkie lata udało mi się zdobyć wiele danych na temat jak się zachowują popularne silniki paper,spigot itd. Dane te pozwoliły z metodą prób i błędów wypracować mocną optymalizacje,kasowanie zbędnych linijek i dodanie swoich sprawdzonych pozwoli Ci uzyskać najlepszą wydajnośc czy to TPS czy ograniczanie zużywanego Ramu.Zajmuję się też zabepieczeniami,pluginami i analizowaniem problemów z timingami ale to tyle więcej poniżej.

spigot-og.png

1.Silnik gry

> Optymalizacja Twojego silnika gry <

*Usuwanie zbędnych rozwiązań od autorów silnika

*Dodawanie swoich rozwiązań wcześniej sprawdzonych

*Dodawanie tylko i wyłącznie rzeczy potrzebnych pod Twój tryb serwera oszczędzając wydajnosc

2.Zabezpieczenia

> Łatanie błędów minecraft'a <

*Kopiowanie przedmiotów przez lagujące chunki,osły i inne po moich rozwiązaniach staje się niemożliwe

> Automatyczne systemy <

*Systemy wykrywające automatycznie graczy tworzących lag maszyny redstonowe,automatyczne limity na chunki jeśli ktoś przesadzi z respieniem mobów i wiele więcej...

**System automatycznie wyłącza lub włącza funkcje czyli fizyke,resp mobów,czyści moby jeśli jakiś gracz przesadza ty tylko siedzisz i obserwujesz

*Automatyczne systemy antybotowe (joinboty) testowane przy 10,000 p/s

*Blokady komend i zabepieczenia z hack clientów

3.Pluginy

> Autorskie Pluginy <

*Jak kazdy wie plugin>skrypt dlatego chętnie podejmę się pisania pluginów z system zapisu do mysql co oczywiście poprawia wydajność (Czas tworzenia zależny od złożoności plugin'u)

> Poprawa Pluginow <

*Poprawie-dodam-zmienie Twoje obecne pluginy,znajde również problemy jeśli je zgłosisz i je naprawie

4.Praca od 0

> od 0 ... <

*Chętnie podejmę się tworzenia serwerów od kompletnego 0

U mnie najpierw sprawdzisz moje wyniki oraz prace dla Ciebie a potem zapłacisz...

(jeśli zamawiasz złożony plugin który zajmie czasu oczekuje 50% omówionej ceny jako przedpłaty,reszta czyli optymalizacje silnika,zabezpieczenia wykonuje do 6-10h od zapłaty jeśli już wszystko sprawdzisz u mnie na serwerze)

Dozywotni support na discordzie gdzie rozwiazuje Twoje problemy, updatuje pluginy/zakupione optymalizacje pod wyzsze wersje jesli zdecydujesz sie w przyszlosci przejsc na inna wersje. Kupujacy u mnie nie zostaje na lodzie po kupnie a ma staly ze mna kontakt jesli tego chce. Pomoc jest rozwiazywana przez discorda/anydeska itp.

Kontakt:

PW na forum

Discord: a97ssj#7675

• Yaboku zmienił(a) tytuł na Zrobię serwer jak należy!
Opublikowano

bukek.png

bukek2.png

Jesli nie masz zadnych dowod nie osadzaj mnie i mojej pracy piszac glupio o jakims temacie ze jest fake. Prawdopodobnie kogos dupa boli z multiac

Test robiony na filmiku przy normal tickat z viewdistance 8 😉

Tym bardziej ze najpierw sprawdzasz u mnie na serwerze to co Cie interesuje a potem placisz wiec faktycznie fake.

Opublikowano
4 godziny temu, Fisherman000 napisał:

ale śmierdzi fejkiem ten temat lol XD

czlowieku jakie fake ? chlop wie co robi pierw sprawdzasz co ma do zaoferowania potem placisz i sie bierze do roboty +ciagle masz kontakt 

Opublikowano
1 godzinę temu, Fisherman000 napisał:

xD

Nie wiem, z czym masz problem, kolego... jeśli nie podoba ci się to co widzisz po prostu wyjdz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma to jak proszenie znajomych, żeby pisani "polecam", a potem bronili WIELKIEGO technika. 
Tylko jest jeden problem z idio**mi, wdając sie w dyskusie sami sie nimi stają. 

Ponoć pierwsze wrażenie jest najlepsze, a tutaj tak troche zawyżona samoocena powiewa, wiec nie polecam.

Opublikowano

@TheMajster to nie sa koledzy, a sami klienci ktorzy widzac moja szybkosc realizacji i efekty sami mnie bronia 🙂 Nie przejmuje sie wogole wiec nie pozdrawiam

ps. kazdy moze wejsc na moj profil gdzie czasem pomagam za darmo dla uzytkownikow mpc forum gdzie w kazdym temacie gdzie sie wypowiedzialem problemy zostaly rozwiazane wiec profil mowi sam za siebie,rowniez screeny czy moje filmy na yt wiec latwiutko Was kiwam na kazdym podłożu technicy na bazie zmienienia message w locale xd .

Opublikowano
22 godziny temu, a97ssjmc napisał:

@TheMajster to nie sa koledzy, a sami klienci ktorzy widzac moja szybkosc realizacji i efekty sami mnie bronia 🙂 Nie przejmuje sie wogole wiec nie pozdrawiam

ps. kazdy moze wejsc na moj profil gdzie czasem pomagam za darmo dla uzytkownikow mpc forum gdzie w kazdym temacie gdzie sie wypowiedzialem problemy zostaly rozwiazane wiec profil mowi sam za siebie,rowniez screeny czy moje filmy na yt wiec latwiutko Was kiwam na kazdym podłożu technicy na bazie zmienienia message w locale xd .

Widzialem Twoje odpowiedzi i niektóre teorie są błędne, wprowadzasz ludzi w błąd. Przyklad 1. 

- Boty moga miec mozliwosc poruszania sie po mapie.

- Ze stoja na jednych chunku to nie oznacza ze nie laduje kolejnych.

- Zapis przedmiotów niemniej jednak żadnej różnicy nie robi. A jak odczuwasz to zawsze mozesz zablokowac standardowy zapis i zrobic własny.

- Boty moga korzystać z komend 😉

image.png
Wiecej mi sie nie chce tych screenów wprowadzać, bo widać, że jesteś osoba z przypadku, czyli chuja wiesz.

I nie wprowadzaj ludzi w błędy, taka zasada. Nie wiesz, nie nabijasz posta.

Ps, Twój test performance jest nieobiektywny i nic nie wskazuje.

image.png

Opublikowano

Ty robisz testy jednoosobowe? nice... 

My robiąc "beta testy" wydajności potrzebowaliśmy minimum tysiąca osób.

"*Dodawanie tylko i wyłącznie rzeczy potrzebnych pod Twój tryb serwera oszczędzając wydajnosc" - Jak jesteś aż tak zdolny to czemu swojego nie zrobisz? Moim zdaniem marnujesz swój talent ;c 

Masz jakiś serwer gdzie można to potestować? Udowodnię Ci, że wywali się przy 5 osobach 😄 

Nic nie pokazałeś, jak mamy ocenić Twoje umiejętności? 

Bo czytając to co napisałeś wychodzi, że jesteś bardziej uzdolniony niż Twórcy silnika...

Opublikowano
13 godzin temu, TheMajster napisał:

Widzialem Twoje odpowiedzi i niektóre teorie są błędne, wprowadzasz ludzi w błąd. Przyklad 1. 

- Boty moga miec mozliwosc poruszania sie po mapie.

- Ze stoja na jednych chunku to nie oznacza ze nie laduje kolejnych.

- Zapis przedmiotów niemniej jednak żadnej różnicy nie robi. A jak odczuwasz to zawsze mozesz zablokowac standardowy zapis i zrobic własny.

- Boty moga korzystać z komend 😉

image.png
Wiecej mi sie nie chce tych screenów wprowadzać, bo widać, że jesteś osoba z przypadku, czyli chuja wiesz.

I nie wprowadzaj ludzi w błędy, taka zasada. Nie wiesz, nie nabijasz posta.

Ps, Twój test performance jest nieobiektywny i nic nie wskazuje.

image.png

tym co napisales o botach dalsza dyskusja z Toba bylaby traceniem czasu, widze ze kogos tu dupka bola 😞

+ test na chunkach zostal wykonany na 1.15.2 gdzie wersje temu byla mocna ingerencja i kazdy ma problemy w timingach z nimi wiec tym bardziej mozesz zrobic baranka w sciane

13 godzin temu, RobertUnder napisał:

Ty robisz testy jednoosobowe? nice... 

My robiąc "beta testy" wydajności potrzebowaliśmy minimum tysiąca osób.

"*Dodawanie tylko i wyłącznie rzeczy potrzebnych pod Twój tryb serwera oszczędzając wydajnosc" - Jak jesteś aż tak zdolny to czemu swojego nie zrobisz? Moim zdaniem marnujesz swój talent ;c 

Masz jakiś serwer gdzie można to potestować? Udowodnię Ci, że wywali się przy 5 osobach 😄 

Nic nie pokazałeś, jak mamy ocenić Twoje umiejętności? 

Bo czytając to co napisałeś wychodzi, że jesteś bardziej uzdolniony niż Twórcy silnika...

Jesli jestes zainteresowany kupnem jak w temacie jest napisane, sprawdzasz przed kupnem. Dla zainteresowanych pokazuje wystarczy do mnie na PW napisac.

Nic odemnie nie kupiliscie a najezdzacie strasznie wiec prosze administracje o uspokojenie tego tematu bo na sile jest tu szukanie i oczernianie prawdopodobnie koledzy maja kontr takie tematy 🙂

Juz bym rozumial jakbym mial tutaj komentarze ze chuja daje a znalazly sie 2 spece juz o tych botach sprytniejsi jak czytali to sie pewnie usmiali XD 

Jeszcze raz prosze o uciecie tego albo nagrania swojego filmiku jak na 1.15.2 sobie testujesz chunki tak jak ja kolego chetnie zobacze 😉

Opublikowano
14 minut temu, a97ssjmc napisał:

tym co napisales o botach dalsza dyskusja z Toba bylaby traceniem czasu, widze ze kogos tu dupka bola 😞

+ test na chunkach zostal wykonany na 1.15.2 gdzie wersje temu byla mocna ingerencja i kazdy ma problemy w timingach z nimi wiec tym bardziej mozesz zrobic baranka w sciane

Jesli jestes zainteresowany kupnem jak w temacie jest napisane, sprawdzasz przed kupnem. Dla zainteresowanych pokazuje wystarczy do mnie na PW napisac.

Nic odemnie nie kupiliscie a najezdzacie strasznie wiec prosze administracje o uspokojenie tego tematu bo na sile jest tu szukanie i oczernianie prawdopodobnie koledzy maja kontr takie tematy 🙂

Juz bym rozumial jakbym mial tutaj komentarze ze chuja daje a znalazly sie 2 spece juz o tych botach sprytniejsi jak czytali to sie pewnie usmiali XD 

Jeszcze raz prosze o uciecie tego albo nagrania swojego filmiku jak na 1.15.2 sobie testujesz chunki tak jak ja kolego chetnie zobacze 😉

no i pierwszym zdaniem pogrążyłeś sie wystarczajaco, żeby......... 
chłopcze, zobacz moja historie, 2  lata temu stwierdzilem ze to forum zeszlo na **** i sie tutaj nie udzielam, chyba ze widze jakiegos id***e, który wiecej pisze niż potrafi, to stwierdzam ze trzeba opinie wyrazić.   

Opublikowano
9 godzin temu, TheMajster napisał:

no i pierwszym zdaniem pogrążyłeś sie wystarczajaco, żeby......... 
chłopcze, zobacz moja historie, 2  lata temu stwierdzilem ze to forum zeszlo na **** i sie tutaj nie udzielam, chyba ze widze jakiegos id***e, który wiecej pisze niż potrafi, to stwierdzam ze trzeba opinie wyrazić.   

Po 1

Nie korzystales z moich uslug wszystkiego informacje bierzesz z dupy

Po 2

Napisales takie glupoty o botach myslac ze bedzie to realistyczna opcja sprawdzenia czy server sie utrzyma to sie naprawde zastanow nad rzeczywistoscia

Po 3

Jak mozna udzielac opinie na temat osoby z ktora sie nie pracowalo. Masz film, masz opinie kilku roznych osob ktorym robilem albo optymalizacje albo nawet caly serwer i sa zadowoleni ;). Trafiles na zla osobe wiec mozesz juz isc na podobny temat i tam sie poklocic a jak nie bierz OBS'a, wez portfel i nagraj jedna z moich uslug a jak nie to nie nabijaj postow.

Nie masz zadnego prawa wystawiac zadnej opini

@YabokuJesli mozesz zrob cos z tym tematem, znalazly sie 2 osoby ktore nie korzystaly z niczego a pomimo argumentow,filmow i normalnego pisania te osoby sa tak ograniczone ze i tak beda brnac w swoje klamstwa poniewaz ich koledzy maja podobne tematy na tym forum pozdrawiam goraco.

Opublikowano
Dnia 6.07.2020 o 20:06, a97ssjmc napisał:

Po 1

Nie korzystales z moich uslug wszystkiego informacje bierzesz z dupy

Po 2

Napisales takie glupoty o botach myslac ze bedzie to realistyczna opcja sprawdzenia czy server sie utrzyma to sie naprawde zastanow nad rzeczywistoscia

Po 3

Jak mozna udzielac opinie na temat osoby z ktora sie nie pracowalo. Masz film, masz opinie kilku roznych osob ktorym robilem albo optymalizacje albo nawet caly serwer i sa zadowoleni ;). Trafiles na zla osobe wiec mozesz juz isc na podobny temat i tam sie poklocic a jak nie bierz OBS'a, wez portfel i nagraj jedna z moich uslug a jak nie to nie nabijaj postow.

Nie masz zadnego prawa wystawiac zadnej opini

@YabokuJesli mozesz zrob cos z tym tematem, znalazly sie 2 osoby ktore nie korzystaly z niczego a pomimo argumentow,filmow i normalnego pisania te osoby sa tak ograniczone ze i tak beda brnac w swoje klamstwa poniewaz ich koledzy maja podobne tematy na tym forum pozdrawiam goraco.

Ojojojojj.. Nie dość że bajki pisze to jeszcze w konfidenta sie bawi, na co te forum upadło. Najgorszy idiota tego forum sie nawet w konfidenta nie bawił.

Po 1,2,3 Mam prawo wystawiac opinie, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia, Tak jak wspomniałem wyżej. Na więcej mi szkoda czasu, wiec skończ wylewać wypociny na forum i zostaw odpowiedz dla siebie, bo dalej do twojego poziomu nie chce mi sie schodzić 😉

@Yaboku  Tak dokładnie, zrob to co pisze ;)(

Opublikowano
10 godzin temu, TheMajster napisał:

Ojojojojj.. Nie dość że bajki pisze to jeszcze w konfidenta sie bawi, na co te forum upadło. Najgorszy idiota tego forum sie nawet w konfidenta nie bawił.

Po 1,2,3 Mam prawo wystawiac opinie, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia, Tak jak wspomniałem wyżej. Na więcej mi szkoda czasu, wiec skończ wylewać wypociny na forum i zostaw odpowiedz dla siebie, bo dalej do twojego poziomu nie chce mi sie schodzić 😉

@Yaboku  Tak dokładnie, zrob to co pisze ;)(

Ojojoj... straszliwy dzieciaczek. Nie nazywaj mnie idiota jesli sadzisz ze boty moga zrobic performance XDDD jestes totalnym kretynem i ostatnia osoba ktor

Mam pojecie o wszystkim co tu napisalem to mi na Ciebie szkoda czasu i to jest ostatnia odpowiedz w sumie jak taki kretyn jak ty niszczy tak tematy to w jednym sie z Toba zgodze forum upadlo co nie zmienia faktu ze dalej nie widze filmiku w Twoim wykonaniu jak testujesz chunki od 1.14 wiec utkaj ta pizdzioche i idz sie bawic w change locale language w pluginach. Ostatnia odpowiedz subhumanie

Pomyliles pojecia konfidencie, nie chce aby taki kretyn jak ty robil mi bajzel po prostu jak cos smierdzi to sie to usuwa a ty jebiesz na kilometr nie wiedzac co piszesz

Opublikowano
Dnia 7.07.2020 o 22:07, a97ssjmc napisał:

Ojojoj... straszliwy dzieciaczek. Nie nazywaj mnie idiota jesli sadzisz ze boty moga zrobic performance XDDD jestes totalnym kretynem i ostatnia osoba ktor

Mam pojecie o wszystkim co tu napisalem to mi na Ciebie szkoda czasu i to jest ostatnia odpowiedz w sumie jak taki kretyn jak ty niszczy tak tematy to w jednym sie z Toba zgodze forum upadlo co nie zmienia faktu ze dalej nie widze filmiku w Twoim wykonaniu jak testujesz chunki od 1.14 wiec utkaj ta pizdzioche i idz sie bawic w change locale language w pluginach. Ostatnia odpowiedz subhumanie

Pomyliles pojecia konfidencie, nie chce aby taki kretyn jak ty robil mi bajzel po prostu jak cos smierdzi to sie to usuwa a ty jebiesz na kilometr nie wiedzac co piszesz

Eh, dziecinko aka bajkopisarzu.
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania [ http://cloud1e.edupage.org/cloud/cwiczenia_doskonalace_czytanie(1).pdf?z%3A99KgGD4KtkRnMDaFSpeqYzwIZjIYMPTR7y8R0gIWR85ez4MSAbLJNTdr4mH3D%2Bkd ]

nie ma to jak pisać wszystko po polsku i wplatać w to angielskie słowa. Zapomniałem, że jaka władza takie psy. możliwe że kiedyś zrozumiesz.

A tymczasem, zapraszam do linku wyżej, te ćwiczenia powinny pomóc ci czytać ze zrozumieniem 😉 

Opublikowano

Nie ogarniam tej gownoburzy?

Ale Sie także wypowiem odnośnie a97ssjmc.

Z miłą chęcią mogę polecić A Także pochwalić tą osobę 😉 mimo iż niestety niemogłem zawrzeć współpracy z tą osobą ze względów czysto finanskwych (musze sam stawiać server mimo tego ze w ogóle nie mam doświadczenia) ale a97ssjmc gdy z nim omawiałem wszystko, podszedł do tematu profesjonalnie 😉 wszystko wypisal co potrzebuje a także znalazł od razu związanie odnośnie tego co potrzebuję 🙂

Także zanim zaczęliśmy współpracę wszystko dał mi do testowania i sprawdzenia u niego na serwerze.

wiec mogę  polecic bez problemu 😉

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...