Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz Najstraszniejszy Horror

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie krytykuję metina z powodu grafiki, bo nawet mi się podoba. Ta gra jest nudna, nie ma w niej nic ciekawego do roboty, jest masa idiotów, którzy kupują kasę/konto na allegro, a potem jebią Cię od najgorszych bo w końcu to oni są najlepsi. Więcej nie będę pisał, bo już można uznać tę grę za szit.

24/7 w cs?

gogoog.png

Rozumiem, że 10 godzin przez ostatnie 2 tygodnie to straszny noł lajf, nie?

Grafika jest akurat mało ważna w grach. W CSie wychodzi to na + bo można w to grać na komputerach z drewna.

Ahh, no tak. Wszystko co ma gorszą grafikę od metina to tibia. A wszystko co ma lepszą to i tak jakieś gówno. Rozumiem..

A dziękuję.

A Ty kolejnym Ownedowskim hejterem z metina. Czyli jesteś położony między gównem a betonem.

Dziękuję, lubię takim jak Ty odpowiadać.

Popierdam i dodam że to metin rodzi noobów,którzy potem napierdalają do innych gier.

@Top

Buka :)

#Edit

Porównaj grafikę CS Sourca do Metina.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja nie mam najstraszniejszego horroru, ale mam kilka fajnych:

Krwawa masakra w Hollywood

Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek

Teksańska masakra piłą mechaniczną

Teksańska masakra piłą mechaniczną 3

Teksańska masakra piłą mechaniczną 2

Teksańska masakra piłą mechaniczną: Następne pokolenie

Wywiad z wampirem

Obcy - 8. pasażer "Nostromo"

Jeździec bez głowy

Obcy - decydujące starcie

Egzorcysta

Ring

Shutter - Widmo

Szczęki

Piła

Silent Hill

Sierociniec

Van Helsing

Hostel

Opublikowano

Witam.

Panowie "Owned!" oraz "ctrl+c", nie jest to temat do kłótni o tym która gra jest lepsza i jaka ona jest, lecz temat o tym dla kogo jaki film jest najstraszniejszy.

Moja opinia na temat gier "tibia, metin2, counter strike" to taka że są one monotonne, bez sensu i bez kszty grafiki, i jest to jedynie moja opinia i nie zamierzam zaśmiecać nią specjalnie innych tematów by pokazać co myślę o danych grach.

Więc proszę następnym razem komentować to, o co chodzi w temacie.

Pozdrawiam, Vazixable.

PS: Dziękuję za uczestniczenie w temacie :)

sygnatura.png

Opublikowano
Panowie "Owned!" oraz "ctrl+c", nie jest to temat do kłótni o tym która gra jest lepsza i jaka ona jest, lecz temat o tym dla kogo jaki film jest najstraszniejszy.

Hejter się rzuca, to mu odpowiadam panie "moderatorze".

Moja opinia na temat gier "tibia, metin2, counter strike" to taka że są one monotonne, bez sensu i bez kszty grafiki

lol'd. To po co grasz w metina?

Niestety, gówno grałeś - gówno wiesz. CS to nie tylko strzelanie. Skoro jest monotonny i bez sensu to dlaczego jest wiele osób, które grają w to po 5-10 lat? Robiłbyś przez tyle czasu coś nudnego?

Jak masz do wyboru dwie gry i pierwsza z nich ma świetną grafikę 3d, ale można w niej tylko biegać, a druga szitową grafikę z pikselami, ale świetną fabułą, mnóstwem skilli, itemów, miast to którą byś wybrał. Nie patrz na grę tylko w nią graj.

Więc proszę następnym razem komentować to, o co chodzi w temacie.

kolejnym, bezsensownym temacie. Po<mandarynki>ło was z tymi głupimi pytaniami. Jak widzę takie coś to myślę sobie "Ch<jabłko>j Cię to obchodzi..."

Teraz, jak już mam 20 hejterów i 5 minusów więcej jestem szczęśliwszy.

Opublikowano

@Owned! i ctrl+c otrzymujecie po warnie za wzajebna obraze ;) ochloniecie to mozecie pisac.... inaczej banik poleci i nie poruszac mi juz tematu co do gier w tym temacie.

@Owned! to sa pogaduszki i temat o takiej tematyce moze tutaj byc (chodzi o najstraszniejszy horror"

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

@Owned! to sa pogaduszki i temat o takiej tematyce moze tutaj byc (chodzi o najstraszniejszy horror"

Znam regulamin. Tylko ciężko się nie wk<winogrona>ić jak pojawia się kolejny temat z idiotycznym pytaniem. Często bywa, że cała pierwsza strona jest zawalona ankietami.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...