Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz Najstraszniejszy Horror

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :)

Wpadłem na pomysł aby zapytać was, jaki dla was horror był najstraszniejszy.

Dla mnie najstraszniejszym horrorem z dzieciństwa był "Koszmar z Ulicy Wiązów"

Pozdrawiam i Czekam na tytuły! :)

sygnatura.png

Opublikowano

a dla mnie najstraszniejszy horror to "Narodziny Justina Bieber'a"

A po za tym to Ring ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Teledysk "Justin Bieber - Baby"

Tak serio to napiszę jak se przypomnę.

@edit

down.

ale nie umiem dać żadnemu miano najstraszniejszego :<

U mnie podobnie ;d

@edit2

W sumie to horrory słabo na mnie działają ale sny potrafią przypierdolić ostro czasem :/

Opublikowano

Z klasy podstawowej najbardziej się bałem tych filmów:

1. Diabeł piszczałka (był to film przygodowy dla dzieci, mimo to mam rysę do końca życia przez ten film :) )

2960_1.jpg

2. Muminki, następny horror z dzieciństwa a co najgorsze buka to był dla mnie pikuś, najbardziej bałem się tej suki !!

96339140.png

3. Laleczka chucky

z4364787O.jpg

A jeśli chodzi o prawdziwe horrory to zdecydowanie:

Widmo

shutter-widmo-08.jpg

Paranormal Activity

paranormal-activity-poster.jpg

Egzorcyzmy Emily Rose

12.jpg

Blair Witch Project

blair-witch-project-movie-poster.jpg

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Włączyłem metina i się zalogowałem. Od tamtej pory boję się wychodzić z domu żeby nie spotykać takich debili.

Opublikowano

w sumie to egzorcyzmy emily rose były takie sobie, bardziej straszne było (chyba źle sformułowałem - dobra jebać to) paranormal activity

a laleczka chucky to komedia, a najlepsza część to część 3 w której chucky ma syna :D haha dobry film

@edit

ej up zajebista sygna i avek :D

Opublikowano

Blair Witch Project, ale tylko i wyłącznie 1!

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

LALECZKA CHUCKY...kurwa jak bylem maly jak ja sie tego balem ^^ A teraz to zadne horrory mnie nie strasza, no moze jeden Blair With Project za ten klimat podczas ogladania.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Włączyłem metina i się zalogowałem. Od tamtej pory boję się wychodzić z domu żeby nie spotykać takich debili.

w kazdym temacie hejtujesz tego metina a sam masz jakas tibie w sygnaturze i napierdalasz 24/7 w cs ktory tez ma cudna grafe

podsumowujac cie, mistrzu cietej riposty, jestes zjebanym typkiem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wiem czemu jak bylem maly najbardziej balem sie ogladac Tabalugi a horror to chyba Rec i Rec2 najlepsze jak dla mnie ciekawy mieli pomysl na film

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Szczerze mowiąc nie potrafiłbym wymienić Najstraszniejszego Horroru ktorego widziałem, A widziałem ich dosyć sporo...

Lecz był jeden taki straszny nie pamietam tytułu Ale akcja działą się w szpitalu gdzie Byłą epidemia i wszyscy zarażeni zostali wydaleni ze szpitala... i za wszelką cene chcą sie znowu do niego dostać

Opublikowano

w kazdym temacie hejtujesz tego metina a sam masz jakas tibie w sygnaturze i napierdalasz 24/7 w cs ktory tez ma cudna grafe

podsumowujac cie, mistrzu cietej riposty, jestes zjebanym typkiem

Nie krytykuję metina z powodu grafiki, bo nawet mi się podoba. Ta gra jest nudna, nie ma w niej nic ciekawego do roboty, jest masa idiotów, którzy kupują kasę/konto na allegro, a potem jebią Cię od najgorszych bo w końcu to oni są najlepsi. Więcej nie będę pisał, bo już można uznać tę grę za szit.

24/7 w cs?

gogoog.png

Rozumiem, że 10 godzin przez ostatnie 2 tygodnie to straszny noł lajf, nie?

cs ktory tez ma cudna grafe

Grafika jest akurat mało ważna w grach. W CSie wychodzi to na + bo można w to grać na komputerach z drewna.

a sam masz jakas tibie w sygnaturze

Ahh, no tak. Wszystko co ma gorszą grafikę od metina to tibia. A wszystko co ma lepszą to i tak jakieś gówno. Rozumiem..

podsumowujac cie, mistrzu cietej riposty

A dziękuję.

jestes zjebanym typkiem

A Ty kolejnym Ownedowskim hejterem z metina. Czyli jesteś położony między gównem a betonem.

Dziękuję, lubię takim jak Ty odpowiadać.

Opublikowano

Nie rozumiem tych co wymieniają filmy takie jak Piła, Teksańska Masakra albo Resident Evil, przecież to nawet nie są horrory, tylko slashery z bardzo dużą ilością krwi, które mogą wywołać co najwyżej obrzydzenie a nie strach.

Z tych ostatnich co oglądałem mogę wymienić Paranormal Activity i Paranormal Entity, bo one w przeciwieństwie do ww. filmów nie wywołują odruchu wymiotnego, a prawdziwy strach, a to się w horrorach liczy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...