Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps w Fortnite

Drewno__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno zmieniłem kompa gdyż miałem nie całe 60 fps teraz mam kompa ryzen 5 1600 af gtx 1060 6gb 8 gb ram ddr4 2400 hz procka podkreciłem do 3,4 i pytanie ile fps powinienem mieć bo by nie mieć sćinek ustawiłem sobie stałe 80 fps  co zrobić bym mógł streamowac czy na dzisiejsze realia jest to sprzęt zasłaby?

Opublikowano

Do grania jest to akceptowalny zestaw (choć 8 GB Ramu to mało jak na dzisiejsze realia), ale do streamowania zdecydowanie nie. 

Opublikowano

Jest możliwość streamowania na aktualnym sprzęcie, ale wszystko zależy od konfiguracji OBS/lub innej aplikacji. Co do ilości FPS to zależy od Twojej wygody i odświeżania monitora. (Należy pamiętać, aby dać rozsądny limit, bo inaczej zrobisz pokaz slajdów a nie stream)

• Aive zmienił(a) tytuł na Mało fps w Fortnite
Opublikowano
Dnia 28.05.2020 o 14:15, carbonx napisał:

Do grania jest to akceptowalny zestaw (choć 8 GB Ramu to mało jak na dzisiejsze realia), ale do streamowania zdecydowanie nie. 

Czy podkręcenie procka do 3.6 albo wiecej na jakimś dobrym chłodzeniu da wiecej fpsów?

Opublikowano
Dnia 30.05.2020 o 14:34, Drewno__ napisał:

Czy podkręcenie procka do 3.6 albo wiecej na jakimś dobrym chłodzeniu da wiecej fpsów?

Tak. Tylko nie przesadź. Bo na żywotność zdecydowanie wpływu nie będzie to miało miejsca..

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...