Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

223 poziom na Rookgaardzie? Że que?

Shyboy1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako, że mam sentyment do tej gry jeszcze z czasów Tibii 7,6 i wyspy Rookgaard postanowiłem po latach zerknąć na aktualne statystyki. To co zobaczyłem zaskoczyło mnie totalnie i nadal nie mogę uwierzyć że ktoś był w stanie wbić tam 223 poziom : o 

Poszperałem trochę i o tym człowieku (zwie się Leaver) pisali nawet na mmorpg. Masakra jakaś

https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/polak-ktory-od-14-lat-nie-wyszedl-z-lokacji-startowej-tibii-najwiekszy-maniak-gry-wciaz-expi

Chyba jest popularny bo ma dużo follow na instagramie (Leaverek93). Znacie go? Słyszeliście coś o nim? Bo dla mnie to trudne do uwierzenia

Opublikowano

Teraz na rookgardzie przez błąd są przedmioty które normalnie są nie do zdobycia dzięki czemu łatwiej pewnym osobom jest tam expić.

Pierwszy lepszy przykładowy film:

Opublikowano

Popytałem troche wtajemniczonych i trochę Cię poniosło z tym. Kilka osób jedynie wiedziało o tym bugu, większość przeniosła co najwyżej brass seta i jagged sworda. Ten powyższy filmik to ewenement

Opublikowano

no ale w sumie to nawet najlepsze do zdobycia eq na rooku i można sobie expić na spokojnie ;d

gość po prostu dzień w dzień robi to samo parę h, i pewnie dużo lvli wybocił

Opublikowano

wątpię, z 223 na 300 potrzeba 2,5 razy więcej niż wbił od początku expienia

w sumie teraz ma możliwość korzystania z prey, czasem boosted creature, więc może za kolejne 14 lat.. 😜 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...