Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x1500] MuStorm

DragonGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Dzasta1234 napisał:

Server w dalszym ciagu nie dziala, szkoda zachodu i jakiejkolwiek uwagi.

Zluzuj majty 😄 Ciśniemy na top 1 kochana !!! 

Opublikowano

nie no pi**a nad glowa, pisalem mu na fb zeby poogarnial ten drop, tego czarnego posta, ale to dzieciak chyba jakis. 

Dostal byle jakie pliki myslal ze odpali i bedzie fruwalo, ale niestety nie, nic nie skonfigurowal, wszystko tak jak na testach tydzien temu.

Poooozdro nie warto

Do tego postawil to chyba w domu na PC, bo przy 20 osobach online takie lagi ze kosmos, nie da sie potow kupic czy depo otworzc...

Opublikowano

Server online z małym opóźnieniem przepraszamy o brak informacji ale wyszło coś i było trzeba to szybko ogarnąć 🙂

Opublikowano

Wnioski po 2 dniach:

-Pliki dobre, ale źle ustawione.
-Fajne spoty.
-Fajny system misji.
-Nie przemyślane sklep (wiele NPC po prostu są, ale nic nie robią)
-Fajne pojemne depo, z dobrymi ustawieniami, ale okropnie laguje.
-/pkclear nie działa w grze. Brak uprawnień dla użytkowników.
-Totalnie źle ustawiony drop.
-Czarna czcionka */post to jakieś nieporozumienie.
-Niestety bardzo duże lagi (po resecie serwera trochę się poprawiło, ale szału nie ma).
-Przydał by się launcher z możliwością zmiany rozdzielczości, wpisania domyślnego loginu itd.
-Strona internetowa nie jest dopracowana i okropnie laguje.
-W dropie są włączone itemy, których nie ma w plikach. Przez to bugują się plecaki.
-Itemy, które są w plikach nie są odpowiednio ustawione i przykładowo itemów z s16 nie da się przekładać do depo, ani w trade, ani wsadzić do shopa.

Top 1 + Top 2 (01.06.2020)

Opublikowano

Po pierwszym rr kolejne robisz w 2-4 min. Odnośnie drop jw: jewele dropią z określonych mobów, dropnięcie chaosa graniczy z cudem, brak Crest of monarch, podobno z mobów kiedyś komuś padł ancient, słaby drop Sign of Kundun (+7 padl mi jeden na 40+ rr). Czasem nie działa komenda na rozdawanie punktów, niby lagi ale nie do końca, to samo dotyczy zakupu z NPC, lepiej odpuscić zakup many niż klikać bez sensu. Spoty dobre, ale aktualnie sama gra polega na bezsensownym wbijaniu rr.

Opublikowano

Mi Crest dropnal pod koniec icarusa, tylko nie wiem z ktorych mobow bo sporo ich tam 😄 Dodatkowo nie da rady wbic jolami opcji wiecej niz +16, no i z Selupana leca wlasciwie smieci, żadne exc. Ogromnym plusem są dla mnie spoty, bo fajnie sie expi na nich. Nie wiem jeszcze o co chodzi z tymi statmi, bo wczoraj mozna bylo wbic 40K punktow na serverze+ 25K tylko i wylącznie przez stronke. Dzisiaj juz zmienione i max staty to 40K... tylko co zrobic z reszta tych punktow

Opublikowano

Ja też dodam swoje uwagi.

- Cały drop ogólnie to jest do wywalenia i ustawienia od nowa ( jest syf totalny ) 

- Spoty są dobre ale przesadzone ( + przydało by się na mapie (TAB) dodać lokalizacje spotów )

- Zdecydować się trzeba jakie mają być max staty 40k czy 65 , bo po jednym dniu zostało zmienione na 40 , a niektórzy już mają po 65

- Dodać drop serc , medali i boxów bo wydropić jakieś na spocie to jest dramat 

- questy u npc w lorce są spoko ale monotonne i nagrody ( wingi ) niepotrzebne

- Staty powinny być kasowane po resie i max 1k statow po resie , a max staty 32k 

- Grand resa zmieniłbym na 100

Ogólnie to naprawił bym wszystko teraz na serwerze i wystartował go na nowo , bo ogólnie to pliki są fajne i przyjemne ale te ustawienie a raczej ich brak to jakaś tragedia totalna

Nie będę już tu wspominał o kolorze chatu , i innych duperelach 

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...