Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Custom][Pokemon] GenoPokemon

Xaiierek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem was zaprosić na nowy Polski serwer GenoPokemon, którego jestem założycielem.

Strona: genopokemon.tk  (prosiłbym jednak o wpisywanie ręczne w przeglądarkę, ponieważ wchodząc w ten link wszystko na stronie się rozjeżdża)

Server Info:

IP: (Port: 7171)

Client: Custom

Online: 24/7

World type: Non-PVP

House rent: disabled.

Rates:

Exp Rate: x400

Loot: x10

Spawn: x5

Co mógłbym o nim napisać... Generalnie serwer nie jest zrobiony pod IS'a bo wszystkie itemy z IS'a macie w grze.

Przede wszystkim liczy tutaj się współpraca z kolegami z gry, ponieważ serwer jest zrobiony pod teamy a także handel, szczerzę to da się także samemu grać, ale jeśli w skład wchodzą Legendy które mają po 19 milionów HP to wątpię by komuś chciało się to samemu bić, nie prawda? 🙂

Zapewniam bardzo dużo eventów, które mogą pomóc na starcie graczom którzy dopiero zaczynają rozgrywkę, natomiast znajdzie się też event dla wytrwałych gdzie mógłbym otworzyć portal który "Wypluwa" pokemony po jego naciśnięciu i nie, nie są to typowe dla low leveli 🙂

Questy oczywiście są, także są taski które mogą być pomocne jeżeli chcecie evoluować pokemony w Shiny lub tez w Virus. Wracając do questów, mamy ich dosyć sporo, mapa także jest dosyć spora także jest czego szukać i są też bardzo fajne nagrody.

Na serwerze znajduję się również system Loterii, co 30 minut ktoś może zdobyć 1 ten thousand dollar note, albo Geno Point <<- który możemy wykorzystać u GenoSellera na np Vip'a, Virus, Shiny stone itd.

W grze znajduję się także system Punktów Online, za każdą godzinę spędzoną w grze dostajemy taki punkt który możemy wykorzystać u NPC Lucy, w zamian za np 15 punktów możemy te punkty wymienić na np Revive dla pokemonów a także na Boost stone, który polega na wyboostowaniu pokemona i w celu zwiększenia mu statystyk takich jak HP czy DMG.

Na serwerze także można łapać legendy, lecz nie jest to niestety takie prostę 😉

Serwer działa, natomiast jest masa bugów których sam nie sprawdzę oczywiście, a sprawdzając bugi dostajecie "Wynagrodzenie" w postaci punktów premium na stronę, dzięki którym możecie zakupić sobie potrzebne rzeczy do gry 🙂

Spoiler

Niestety z nieuzasadnionych przyczyn nie mogę wstawić bezpośrednio obrazu dlatego wstawiam do nich linki.

1. https://imgur.com/iAwQfW7

2. https://imgur.com/eURLkg9

3. https://imgur.com/nckkTtd

Jak już wspominałem, serwer nie jest pod IS'a, chociaż nie ukrywam powinien być takowy robiony, natomiast jest to mój pierwszy postawiony taki serwer gdzie ktoś gra, więc nie mam zamiaru zdzierać z was banknotów 😛.

Pozdrawiam, Xaii ~ GenoPokemon

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...