Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przenieść GTA V?

KooralYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przejdę odrazu do rzeczy bez gadania. Chcę zgrać od kolegi gta V z epic games. Ale niewiem jak. Pobieranie nie wchodzi w grę. Mam bardzo słaby internet. Ja chce tylko tu się spytać jak to zgrać. Proszę o pomoc bardzo chce zagrać! 

Opublikowano
9 minut temu, KooralYT napisał:

Witam. Przejdę odrazu do rzeczy bez gadania. Chcę zgrać od kolegi gta V z epic games. Ale niewiem jak. Pobieranie nie wchodzi w grę. Mam bardzo słaby internet. Ja chce tylko tu się spytać jak to zgrać. Proszę o pomoc bardzo chce zagrać! 

Wyjdzie na to samo kolego, najlepiej byłoby Ci jednak to pobrać mimo powolnego internetu, uruchom sobie to na noc, gdy nie masz obciążonego łącza i tyle, sam kiedyś miałem takie problemy, ale to najlepsze wyjście.

Opublikowano
1 minutę temu, deyxq napisał:

Wyjdzie na to samo kolego, najlepiej byłoby Ci jednak to pobrać mimo powolnego internetu, uruchom sobie to na noc, gdy nie masz obciążonego łącza i tyle, sam kiedyś miałem takie problemy, ale to najlepsze wyjście.

No ale ja bym chciał zgrać to można czy nie można jakieś pomysły byle mógłbym. 

Opublikowano
12 minut temu, el capo napisał:

Można ale czy się opłaca?

Ale jak można jeżeli tam niema w ogóle plików gry. I się opłaca po będzie się przesyłać z max 3h a pobierać z 3 dni. 

Opublikowano

jest storna gdzie można abonament wykupić i grać w gry przez przeglądarkę bez pobierania i bez dobrego sprzętu ale trzeba zapłacić

Opublikowano

Ale o co Ci chodzi? Przecież chyba oczywistą sprawą jest, że do uruchomienia gry wymagane jest pobranie jej plików, a skoro mówisz że masz słaby internet to nie wchodzi w grę żaden streaming. Jedyną alternatywną opcją jest pójście gdzieś gdzie jest normalne Internet pobranie plików i przerzucenie ich na twój komputer. 

Opublikowano
59 minut temu, Funj napisał:

jest storna gdzie można abonament wykupić i grać w gry przez przeglądarkę bez pobierania i bez dobrego sprzętu ale trzeba zapłacić

Nie, nie ma. Udostępnianie konta za opłatą nie jest dozwolone.

Opublikowano
3 minuty temu, deyxq napisał:

Nie, nie ma. Udostępnianie konta za opłatą nie jest dozwolone.

Pewnie chodziło o usługi w stylu Stadia czy GeForce Now, ale no to też nie jest rozwiązanie bo potrzebne jest do nich szybkie i stabilne połączenie z internetem. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak przenieść GTA V?
Opublikowano
2 godziny temu, carbonx napisał:

Ale o co Ci chodzi? Przecież chyba oczywistą sprawą jest, że do uruchomienia gry wymagane jest pobranie jej plików, a skoro mówisz że masz słaby internet to nie wchodzi w grę żaden streaming. Jedyną alternatywną opcją jest pójście gdzieś gdzie jest normalne Internet pobranie plików i przerzucenie ich na twój komputer. 

Ludzie mi chodzi o to że jak MAM ZGRAĆ OD KOLEGI TE GTA V Z EPIC GAMESA. NIEMA ON ŻADNEGO PLIKU Z GRA TYLKO JAKIŚ INNY I NWM CZY MAM TEN CAŁY FOLDER ZGRAĆ CZY CO!? 

Jak w poście chce się spytać jak to mam zgrać. A jak już cały folder instalacji tego czegoś to czy w ogóle będzie działać to! 

Opublikowano
18 minut temu, KooralYT napisał:

Ludzie mi chodzi o to że jak MAM ZGRAĆ OD KOLEGI TE GTA V Z EPIC GAMESA. NIEMA ON ŻADNEGO PLIKU Z GRA TYLKO JAKIŚ INNY I NWM CZY MAM TEN CAŁY FOLDER ZGRAĆ CZY CO!? 

Jak w poście chce się spytać jak to mam zgrać. A jak już cały folder instalacji tego czegoś to czy w ogóle będzie działać to! 

nikt widocznie nie próbował. sprawdź może będziesz pionierem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...