Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S9][x2000] MU-PRV

Snajper89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie, na wstępie nie wiem dlaczego Pan Avive stwierdził, że serwer nie działa (usuwając mój temat) skoro strona www oraz status serwera jest online ale nieważne jak to mówią "Moderator ma zawsze rację..." nie komentuję - robię swoje.

Ponownie oferuję serwer w fazie testów, kilka informacji:

- https://www.muprv.com.pl

- https://www.facebook.com/muprv

- Exp X1000 (obecnie)

- MasterExp X100 (obecnie)

- Max stats 32k

- Max RR 70 (przez www)

- Max GR 70 (przez www)

- Nagroda WCoin i GoblinPoints za GR

- Brak WebShop (obecnie)

- Brak P2W (Pay to Win)

- Blood Castle, Chaos Castle, Devil Square, ILLUSION TEMPLE, KALIMA

- Muun System, Acheron, Golden Invasions

- System nagród za czas logowania (Goblin Points) oraz za eventy BC, CC, itp (WCoin)

- Spoty: Arena, Lorencia, Devias, LT4 (dla QuestItem'ów), LT7 (dla QuestItem'ów)

Zachęcam do korzystania i komentowania/zgłaszania pomysłów, pliki serwerowe premium IGCN, bez kodu źródłowego (stąd błędy wymagające ingerencji w źródło nie będą mogły być rozwiązane). Na chwilę obecną licencja, którą posiadam jest do 2020-06-07. Chcę aby serwer służył do dobrej zabawy ale nie chcę wszystkiego podawać graczom na tacy. Proszę zgłaszajcie pomysły, sugestie. Obecna konfiguracja pozwala na połączenia max 50 graczy.

Podziękowania dla osób, które wpłaciły dotację - dzięki Wam jestem coraz bliżej przedłużenia licencji na kolejny okres, również dziękuję osobom, które na ten moment wsparły mnie dobrym pomysłem oraz sugestią.

• Aive zmienił(a) tytuł na [S9][x1000] MU-PRV
Opublikowano

Witam... serwer jest w fazie testów. Zachęcam i zapraszam. Obecnie trwa konserwacja... ok 15 - 20 minut

EDIT:

Zwiększono mnożnik Exp do 2000

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...