Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbanowanie Konta Na Metin2Pl

zipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@VistonEr

Niestety nie odzyskasz konta :) miałem tak samo, ja grałem na s5 i dałem jedno konto koledze który grał na s10, konto które dałem kumplowi było na tym samym emailu, dostał bana za fb i moje konto oraz 3 inne także ;) odwoływałem sie, wytłumaczyłem cała sytuacje i nic, unbana niema ;/ tak więc raczej nie masz na co liczyć :)

@autor

za kupowanie yangów za real kase jest ban :P a odwołując sie nie zdziałasz nic :) na przyszłość polecam chińskich yang sellerów :) u nich taniej o 25% i bana nie powinieneś dostać :) mam paru kumpli którzy kupują na stronie Gold4fast.com od ponad roku i ani jeden bana nie dostał :) pozdrawiam

no ;]

Opublikowano

Za nic napewno nie dostales bana :) Musza mniec jakies powody ;) nie dziw sie i nie placz, sciagnij exp bota i exp jak wychodzisz gdzies.. do tego jak bedzie brak ci kasy zastosuj sposob Joaquina Phoenixa ;)

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

bo to frajerzy cały ten team .... mi zbanowali woja 84lvl body aura wir berek na p szarza na g9 za fb niby xD jaki madry czlowiek lecial by na fb na takim lvl

Opublikowano

Ja dostałem Bana powód "Handel W Rzezczywistości" nAJGORSZE JEST TO W TYM ŻE NI E NAPISALI NA ILE.. s3 Obsydian... 64lv mentalek :/... !!!! Sprzedam egzo na s5(eteor) +8 4x bon i 3x kd Wiecej na Pw <GG>11010395 ;) !! PW PW PW PW

JEŻELI POMOGE DAJ + TO NIE GRYZIE

50Post - Mission Completed

100Post - Mission Completed

150Post - Mission Unterminated

Opublikowano

Ja nie gram już na plu więc nie mam takich problemów ;D, ale powiem tak:

Game Forge czy jak im tam to sponsorzy metina jak mniemam. Oni sprzedają yangi aby mieć z tego więcej kasy. Nie wątpię, że właściciel metina dostaje coś za to. Więc po co do cholery banuje ? ;).

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Up banują, bo im więcej ludzi kupuje yangi od yangsellerów, tym mniej kupuje Smocze Monety, więc tym mniej oni zarobią. Nawet jeśli by było, tak jak mówisz, czyli że to goście od GF, czy też Gm-owie sprzedają yangi (w co wątpię), to i tak jest wielu yangsellerów nie związanych z GF, którzy zarabiają kasę ich kosztem. Metin2 to biznes, a w biznesie zwalcza się konkurencję, żeby jak najwięcej zarobić.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Kurde kole, pomyśl to nic złego? Oni na tym tracą. Nic złego? Było przeczytać regulamin gry, gdyby to nie było nic złego to byś nie złapał bana. Jeśli kupujesz yangi trzeba się liczyć, że cie załapią.. Nic nie zrobisz proponuje napisać odwołanie..

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

MI zbanowali bma 71 lvl 3 x g na s7 za fb siostry ;) nic nie chca odpowiiadac dziekuje polskiemu teamowi ze sa kurwami

Haha,

Dawno sie tak nie smialem.

Kupic to ty najpierw kup slownik(najlepiej kilka) i zacznij sie uczyc, albo idz do szkoly!

@top

A co do tematu, nie odbanuja Cie bo to stare "chuje" ;]

Xaar tez handlowal yangami ;]

65994253024037513199.png
Opublikowano

a Dupcia nupy teraz zmienili regulamin za kupowanie yangów teraz 1 raz jak sie dostaje bana to jest na miech potem tam na 3 chyba i potem na stałe ;] czytac regulamin nupki :PP

Opublikowano

Ogarnijcie ten Spam! Temat jest o banie, mysle ze juz mu udzielilismy odpowiedzi! BANA NIGDY NIE DOSTAJE SIE ZA NIC!

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie odkopujemy starych tematów.

Zamykam.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...