Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbanowanie Konta Na Metin2Pl

zipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie otoz dostalem bana za nic ... nie wiem po prostu nie wiem za nic ....

od supportu.metin2.pl dostalem taka wiadomosc :

Jeśli czuje się Pan skrzywdzony moją decyzją zawsze może się Pan odwołać od niej do SGM serwera Eteor poprzez system zgłoszeń support.metin2.pl. Z mojej strony blokada zostaje podtrzymana.

Nic pomoze ktos

Serwer:Eteor

Nick:l3oss

Za pomoc leca + plusy ^^

Opublikowano

Jak nie dostałeś owej wiadomości napisz na supporcie do SGM a jak SGM Cie też oleje.. To po koncie ; ] To jest urok PL metka.

LoL . ?

Opublikowano
olewam Support i jego team bo on mnie olewa
;) może się pomylili

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

Kupowalem kase na allegro tylko i tyle .... to cos zlego ? HELP !!!

Kurde no pisałem ci wcześniej , że jak kupujesz kasę na allegro to masz szanse na bana...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Hah nic złego lol. xD

Handel w rzeczywistości.

Ja taki dostałem powód bana jak kupowałem yangi na allegro ;d

I nie chcieli mi odbanowac ;/...

ban na 30lat -,-

Wnuki beda ciagly na monku ^^

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Jezeli kupywales yang na allegro no to za to masz bana ...

5 postow-OK

10 postow-OK

20 postow-OK

30 postow-OK

40 posotw-OK

50 postow-OK

60 postow-OK

70 postow-OK

80 postow-OK

90 postow-[x]

100 postow-[x]

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

hahahahhahahahahahahahah rozbawiłeś mnie up tak wiesz jak oddbanowac umiesz wejść im do bazy ????? i dac unban warn dla tego pana wyżej

Opublikowano

Ewentualnie możesz powiedzieć że to pomyłka chodź raczej mało prawdopodobne aby jakiś złodziej dał Ci przypuśćmy tam 100kk

Opublikowano

Ja raz dostałem bana za rzekome wulgi ...

Ban miałbyć na dwa tygodnie (1 wulgi xD).

Za 1h dostałem następną wiadomość, o tym, iż ban przedłużony do 2 miesiący (jak za 2 wulgi).

Napisałem do supportu i co? Czekałem 2 i pół miesiąca na odbanowanie. <_<

Podobna sytuacja, nieprawdaż ?

Wniosek?

Jeżeli Gm Cie nie lubi, masz bana za żywot <_<

Niestety nic nie poradzisz.

Opublikowano

Ja mialem identycznie jak MisterKenedi na s24 zbanowali mi 49 lvl za wulgi na 2 tygodnie napisalem odwolanie (no bo jak ktos cie prowokuje to nie kazdy ma nerwy ze stali) i dostalem na 2 miechy -.-

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

jakie głupie dziecko neo, po co grasz jak nie umiesz uczciwie yang zarobić? dobrze że masz bana jednego neosa mniej

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja dostałem bana za używanie easymetin2, ale nie na 1 konto tylko na wszystkie które miałem na emailu nawet na których nie bociłem. Bociłem se tylko wojem miałem już 69 mentala, ale na 56 BM sam wbijałem lvle! Zbanowali jeszcze konto mojego młodszego 6 letniego brata, który też niewinnie sobie grał, miał już 30lvl i miał konto na moim emailu...

Napisali mi taki powód bana:

Manipulacja klientem gry s6
. Reszta wiadomości była napisana po angielsku. Wiadomość była od
.Napisali jeszcze tak:
If you have a question concerning this ban, our customer support service is happy to help. You can contact our staff via support.metin2.pl

If you have any questions concerning payments or bans made via our payment department, go to support.gamepay.de/index.php?lang=en.

.

The account will be banned until Permanent

To oznacza, że mam bana na zawsze? Chciałbym jeszcze odzyskać te konta przynajmniej te, na których nie było używane "nielegalne oprogramowanie". Wiem, że mogłem założyć konto woja na innym emailu, ale tego nie zrobiłem i teraz ponoszę za to konsekwencje :(

Powie ktoś, co mogę jeszcze zrobić żeby odzyskać, choć 1 konto?

(mogłem założyć nowy temat, ale napisałem już w tym)

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...