Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon.pl [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Wachuql napisał:

@cyc11Nie no co ty. W metina w ogóle nie ma sensu grać 

A wiesz może o serwerze bo twoja odpowiedź wg nie ma sensu o to co pytam

Opublikowano
20 minut temu, cyc11 napisał:

A wiesz może o serwerze bo twoja odpowiedź wg nie ma sensu o to co pytam

Niestety, w ciągu dnia licznik nie przekracza 10osób... na eventach wieczornych po 20... Nigdy nie myślałem że spotkam osobę która potrafi jeszcze szybciej rozjebać serwer niż sensual... 😄

Jeżeli chodzi o dreikona to grałem na większości edycji i jedyne co mogę napisać to że nie polecam z całego serca grania na tej odsłonie i wszystkich najbliższych na których Azoom będzie technikiem 😉 Ogólnie wszystko co było związane z grą to jakaś totalna pomyłka.

1. Brak rekrutacji na tutora bo True nikomu nie ufa

2. 90% czasu istnienia serwera ludzie przyjęci na TGM nie dostali nawet sm na robienie jakichś pseudo eventów, dopiero teraz gdy nikogo tam nie ma to dostali możliwość robienia zuo (po awansie)

3. 40propozycji na forum, żadna nie została wdrążona w życie

4. W środę otrzymaliśmy informację od True że temat z przyszłością serwera jest w trakcie tworzenia(że ma być do wieczora udostępniony), mamy niedzielę i nadal nic ale oczywiście za 2tyg przeczytamy info że bardzo mu zależało ale sam nie da rady... (s3- Azoom który obiecywał update po turnieju gildii wyleciał sobie na wakacje, na ponad 4 tygodnie i jak wrócił to zamknął serwer xD)

Konta chodzą po 20-50zł, jeżeli chcesz to sam mam na sprzedaż z 4.

Opublikowano

Serwer miał startować pod koniec kwietnia ze wstepnych założeń, a skad to wiem to moja sprawa tyle że praktycznie przez większość kwietnia ich fanpage milczał nt. Startu serwera przez co było od razu wiadome, że serwer bedzie zwykłym miesięcznikiem i że nie bedzie aktualizowany i wyszło tak jak myślałem, a w momencie kiedy 200 osób posiadało max lvl to oni nie chcieli go zwiększyć, bo uważali że za malo osób go ma xD 200 aktywnych graczy którzy mogli pociągnąć serwer dalej to lepiej bylo zrobić jak jest i nie wchodzcie na kolejne odsłony bo od 3 lat jest tak samo z tym dreikonem, typy tylko żerują na swoim dobrym imieniu z pierwszej odsłony.

Dłuższej grafiki się nie dało?

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...