Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Stworzę dla Ciebie stronę www!

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukujesz osoby, która stworzy dla Ciebie stronę www pod serwer minecraft, pod firmę czy też sklep internetowy? Lepiej nie mogłeś trafić! 

Jestem wstanie zaoferować Ci nowoczesną stronę www, która będzie dostosowywała się do każdego urządzenia na którym możesz wyświetlić tą stronę, komputer, telefon, tablet czy też telewizor w dokładnym przebadaniu pod kątem Windows oraz iOS (na co nie wszyscy zwracają uwagę).

Jeżeli chodzi o sklepy internetowe to również nie gra dla mnie roli czy będzie to wersja SaaS czy też open source silnik typu PrestaShop czy Magento. Nie masz wiedzy? Doradzę Ci co najlepiej wybrać! 

Serwery gier? Potrzebujesz rozbudowanej strony pod swój serwer? Chcesz sprzedawać produkty? Nic bardziej prostszego, wszystkie integracje z bramkami płatności czy pluginami na serwerze to dla mnie pestka, a Ty podnosisz tylko i wyłącznie prestiż swojego serwera!

Finanse? Nie musisz się obawiać, nie zedrę z Ciebie ostatniej złotówki, dojdziemy do takiego wspólnego 'złotego środka', abym i ja i Ty byliśmy zadowoleni z tej transakcji. 

Kontakt? Preferuję mail: [email protected]

Jeżeli masz jakieś pytania uderzaj śmiało, odpiszę maksymalnie do 24 godzin na Twoje zapytanie! 🙂

k4L2ZMS.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...