Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanaria.pl [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 26.05.2020 o 19:47, Tanaria.pl napisał:

Nasze zabezpieczenia nie zablokują możliwości injectowania cheatów, czy ich włączania. Fakt, odpalicie m2boba czy inne oprogramowanie, włączycie opcję mobbera, waithacka, fishbota, wallhacka etc. Jednak co z tego jak po sekundzie dostaniecie disconnecta

4 godziny temu, Winter. napisał:

i kolejny serwer co tak zapewniał, że żaden cheat nie będzie działać, a na pewnym forum jest dostępne wszystko od dmg do mh i działa cacy xD

Ja się dziwie, że ludzie w 2020 roku na takie coś się nabierają jak administracja pisze xD

i pytanie czemu macie randomowe nicki zamiast przedstawić swoje prawdziwe czyli Tharel, Evor?

Samym faktem, że na starcie było 300 osób, teraz gra maks 100, plus wypisywaniem takich rzeczy, że nic nie działa - skoro działa od startu strzeliliście sobie w stopę. Jeszcze gorszym faktem jest to co wyszło - czyli ukrywanie się pod innymi nickami - serio wstydzić się własnego nicku 😄 ?

• Aive zmienił(a) tytuł na Tanaria.pl [Hard]
Opublikowano

Patrząc po seriach na YT, aktywności na forum i widocznych ilościach postaci w m1, serwer wypada dość słabo. Bez większej ilości graczy raczej długo nie pociągnie, a szkoda...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z dniem, 5.07.2020 opiszę coś o serwerze - 🙂Rozpocząłem grę wczoraj dnia 04.07.2020.

Stan ludzi, nie jest zły na czacie zawsze, z kimś idzie popisać, jest na czym zarobić yang, czy to ulepy, ku, OZ, kd +3/4, medale konne, itp.
Kolejną rzeczą, qesty są rewelacyjnie przemyślane, takich od dawna nie widziałem na żadnym innym serwerze, nawet tych topowych psełdo YT-berowych...
Drop, w miarę umiarkowany i to mi się podoba, serwer nie jest takim typowym Hardem, tylko Medium/Hard.
Właściciel otworzył niedawno grotę V1 dokładnie wczoraj, i to mi się podoba wielkie pole do manewrów, z update czy to nowe eq, poziomy, biolog itp.

Stan sklepów offline, jest zadowalający okej nie oszukując, w Żółtych nie byłem - więc nie powiem, w czerwonych kilka sklepików, ale za to w Jinno trochę tych sklepów jest, nie powiem że nie.
Osoba, rozpoczynająca grę, jeśli się postara to za 5/9kk kupi sobie fms-a +9 mix bez KD

Mogę polecić serwer, prezentuje się naprawdę zacnie, widać że admini na forum (Tym swoim) , wypowiadają się starają.
Czuć nutkę starego metina, z innowacją udogodnień.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer polecam ! jak kolega wyzej ! Wszystko w jak najlepszym porządku , misje epickie tworzone przez administracje na nowo , nigdzie takich nie znajdziecie . Sklepy offline z opcja wyszukiwania itemkow - BOMBA ! stary klasyczne metin2 z kilkoma udogodnieniamy ;) wbijajcie bo warto . Ludzi nie ma zbyt wielu aczkolwiek , na pewno jak wejdziesz zostaniesz na dłuzej .

P>S na yt Karmazynowy nagrywa serie z serwera, pod filmikami jest reflink z IS na 3 dni .

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 8.06.2020 o 12:13, Tanaria.pl napisał:

Oczywiście nie robimy serwera na miesiąc, chcielibyśmy żeby serwer stał o wiele wiele dłużej. Ciężko określić na ile planujemy, chcemy żeby trwał jak najdłużej. Nie ma dla nas żadnej granicy, jeżeli gracze będą zadowoleni z tego co robimy to nie widzimy powodu, żeby serwer zamykać.

Wiadomości z ChatBoxu z forum:

Cytat

Opłaca się wchodzi na serwer pany?

6 Aug 10:19

Już chyba ni 😞

7 Aug 18:19

no kurwa, troche nie

7 Aug 18:19

a wielka szkoda :((((

8 Aug 13:03

beda jakieś wydarzenia w sierpniu ?

8 Aug 14:01

@nick  już chyba od miesiąca nie było przerw technicznych, więc tym bardziej wydarzeń nie będzie

8 Aug 15:01

@nick nick Prawdopodobnie nie, ale trzeba czekac na odpowiedź @Jaxon

8 Aug 15:13

@nick  jak on się co pare tygodni pojawia i nic nie robi

8 Aug 16:40

serwer już upadł i taka jest prawda

8 Aug 17:12

przykre 😢

8 Aug 21:30

niestety

Cytat

Jak to jest, że ten serwer jeszcze stoi? 😳

27 Aug 17:31

@up nie stoi juz xd

28 Aug 7:40

były plany a planów nie ma xd jaxon kase wzial i zwial 😄

Chyba to tyle z serwera.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...