Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dźwiękiem na laptopie

rafielo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem - kupiłem miesiac temu nowego laptopa i juz wystepuje problem. Mianowicie nie dziala mu wgl dzwiek. Raz usterke zlikwidowalo przeinstalowanie sterownikow ale teraz ona sie powtarza - pokazuje na ikonce dzwieku na chwile czerwony x a potem odpala jakby go spowrotem i ustawia glosnosc na 67 po czym przestaje dzialac dzwiek. Nie dzialaja ani sluchawki ani glosnik laptopa. Gdy wejde w glosniki w panelu sterowania daje testuj pokazuje mi nie mozna odtworzyc dzwieku testowego komunikat jedynie. Wie ktos co moglo sie stac ?

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Problem z dźwiękiem na laptopie
Opublikowano

Jeśli reinstalacja sterowników nie pomogła to trzeba założyć, że może to być problem na poziomie hardware, skoro laptopa kupiłeś dopiero miesiąc temu to proponuję odesłać jak najszybciej na gwarancję. 

Opublikowano

reinstall pomógł lecz tylko na chwilę, muszę reinstalować za kazdym razem aby dzwiek dzialal nie pomaga to również za kazdym razem ale dzwiek wraca przynajmniej na chwile

//EDIT przeinstalowałem system operacyjny i pomogło (Przynajmniej chwilowo) Nie zamykajcie proszę tematu bo problem może powrócić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...