Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fajnej gierki MMORPG

klopocik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry MMORPG w realiach kosmosu, cos typu EVE ONLINE lub DUAL UNIVERSE tyle że,

- z pierwszej osoby, zależy mi na możliwości eksploracji, różnorodności w krajobrazie, braku ograniczeń w polu widzenia jakie mam przed sobą

- NIE W ALFIE, chcialbym zobaczyć już większość potencjału gry, dlatego zależy mi aby nie była w zbyt wczesnej fazie rozwoju, taka BETA albo po premierze byłoby fajnie

- ciesząca się średnią lub wyższą popularnością, chciałbym aby gierka nie umarła już dawno temu, najlepiej jakby dopiero się rozkręcała lub już była w miarę popularna w społeczności MMORPG

Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Aktualnie powróciłem po wielu latach do plemion. Bardzo dobra gra strategiczna, można się na niej zawiesić, podczas pandemii korona wirusa czy sieci 5G. ^^ W związku z tym, że zacząłem sam, szukam ludzi do gry. Nawet jedna osoba będzie super, mam już plemię dobrze prosperujące więc śmiało logować się przez mój reflink i pisać do mnie a pomogę na starcie oraz wytłumaczę co i jak robić. https://www.plemiona.pl/invite/PLMA68YK?ref=player_invite_linkrl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...