Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Phyriusek scripts

Phyriusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba jasno się wyraziłem więc nie wiem po co te insynuacje. Jak są chętni napiszcie w temacie na jaką profesję i na jaki mniej więcej lvl potrzebujesz skryptu 🙂 

Opublikowano
12 godzin temu, Phyriusek napisał:

Hej, czy jest ktoś zainteresowany darmowymi skryptami na gunzodusa, aurere global ? Mogę wypuścić pare skryptów, są jacyś chętni ?

Pewnie, że są chętni znam takiego jednego - ja nim jestem :D Jeżeli nawet masz jakieś płatne na Gunzodusa to chętnie się zapoznam :)

190 RP

Opublikowano

Aurera global do EK 400+ 350+ albo RP 350+ chętnie przygarnę cokolwiek. Znam twoje skrypty i wiem że są dobre

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Wrzuciłem dla was po dwa skrypty na każdą profesje. 

Możecie sobie testować na 200+ 

EK.zip MS ED.zip RP.zip

@RyXeL coś na Aurera global - trzymaj te Grimy i Demony na Oramond, fajny profit można wykręcić 600-800k/h 🙂

Jakby coś się działo to piszcie śmiało, to wam pomogę, coś dodam albo poprawię jakby było coś nie tak, ale raczej wszystko powinno działać. 🙂

Jakiegoś eringa może potrzebujecie, zakładanie ssa, albo tworzenie summona możecie pisać, to wam dodam za friko. 

Szybszy kontakt przez maila jak coś, bo nie zawsze pamiętam tu zerkać 😄

[email protected]

Grim Reapers, Demons Oramond RP.zip

Profit z dziś 😄

x.png

Opublikowano

Plik Config i sslib wrzuć do scripts, w pliku config masz podane plecaki jakie musisz kupic.

Uruchamiasz z oramond depo i musi isc :) mapa rowniez musi byc odkryta, jesli jej nie masz wejdz w pathfinder zaznacz dwie ostatnie opcje, to pojdzie Ci bez mapy

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

przeciez po co mu pisac na e-mail, jak bedzie chcial wydoic z was kase, jak by mial dac skrypty juz dawno by to zrobil. typowy cebulak 😄

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Phyriusek mam pytanie masz jakiś skrypt na MSA mam aktualnie 236 lvl planuje dobić 300 lvl na oramond surface i gdzie polecasz mi dalej expic ? Może masz jakieś skrypty godne polecenia ? ważne żeby poprostu nie było waste profitu dużego nie musi być zależy mi na lvlu. Jak masz jakieś propozycje to pisz byłbym wdzięczny.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 16.04.2020 o 22:40, Phyriusek napisał:

Hej, czy jest ktoś zainteresowany darmowymi skryptami na gunzodusa, aurere global ? Mogę wypuścić pare skryptów, są jacyś chętni ?

wypuscisz jeszcze cos darmowego dla RP'ka ?;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...