Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi do projektu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, chciałbym zrealizować bardzo profesjonalny projekt, który w skrócie opisałem niżej 🙂

Aby go zrealizować potrzebuję solidnej, dojrzałej ekipy!

Sam osobiście zajmuje się pluginami itd. mam kilku budowniczych i są też jacyś tam sponsorzy, ale przecież by zrobić coś WILKIEGO potrzeba WIELKICH i zgranych ludzi co nie? Mam na imię Bartek i 19 lat, bawię się serwerami od kilku lat bodajże od 2013 roku , także nabyłem już duże doświadczenie by podjąć pracę nad takim projektem. Stworzyłem już w swojej karierze kilka małych serwerów na których grało po 40/50 osób ale wpadłem na pomysł , żeby zebrać najbardziej doświadczoną ekipę. Wiem, że jest wiele osób takich jak ja, które potrafią coś dobrze robić i chciałby to wykorzystać ale samemu się nie da, dlatego też chciałbym zebrać się z takimi osobami i połączyć nasze siły w jeden bardzo dopracowany projekt😄 

Poszukuje:

* BUDOWNICZYCH (Każdy chętny jest brany pod uwagę)

* MODRATORÓW (moderatorzy będą zajmować się serwerem po starcie, będziemy przydzielać im tryby za które będą odpowiedział można to nazwać ze każdy moderator będzie miał "swój tryb gry" , na którym będzie np. miał władze nad nowo zrekrutowanymi czatmodami czy coś w tym stylu)

* GRAFIKÓW

* TECHNIKÓW

* YOUTUBERÓW

*OSOBY ODPOWIEDZIALNE ZA STRONY INTERNETOWE

* I INNYCH KREATYWNYCH I OTWARTYCH NA WSPÓŁPRACE OSÓB (Które potrafią zajmować się czymś co twoim zdaniem mogło by się w takiej ekipie przydać)

Czego oczekuję?

* Minimalny wiek to 16 lat (BUDOWNICZYCH NIEOBOWIĄZUJE - LICZY SIĘ TALENT)

* Kultury osobistej

* Ortografia na poziomie

* Poświęcenia projektowi trochę czasu

* Zaangażowania do sprawy

* Chciałbym również, żeby cała ekipa miała ze sobą kontakt poprzez jedną grupę np. na facebook'u

* Sprawnego mikrofonu

* Mile widziane osoby z poczuciem humoru 😄

Co oferuję?

* Współpraca na długi czas

* Uczciwe dzielenie zielenie zarobków z całego projektu (a jeśli będą nad nim pracować doświadczone zgrane osoby to prawdopodobieństwo na te "zarobki" gwałtownie wzrasta)

* Ciągłe rozwijanie projektu (Mam masę ciekawych pomysłów + wasze = BARDZO DUŻO!)

* pełny wgląd do plików serwera czy też do dochodów

* Miłą atmosferę

Projekt:

A więc tak... Chciałbym stworzyć dużą sieć serwerów zaczynając od minecraft'a i później iść dalej działając w innych grach co automatycznie mówi, że IP nie może być związane konkretnie z serwerem minecraft tylko będzie ono ogólne, ale interesujące, krótki i łatwe do zapamiętania.

Nie mam zamiaru stworzyć następnego "super dobrego projektu" tylko coś więcej... coś co na starcie osiągnie minimalnie 150 napalonych graczy, którzy już wcześniej będą czekać za tym serwerem, jak mam zamiar to zrobić? Reklamować serwer już od samego początku, na bieżąco informować ludzi o projekcie, już przed startem robić konkursy np. o 20 zł PaySaefCard itp. to z pewnością przyciągnie wielu graczy, gdy już zyskamy grono zainteresowanych to już z górki i będzie się powiększało samo jeśli o to zadbamy nad całym projektem będziemy pracować nawet miesiąc jeśli będzie trzeba, wszystko musi być 10/10 po naszemu , zero błędów! I Myślałem nad tym, żeby na start serwera ogłosić jakiś duży konkurs, gdzie do wygrania będzie 100,50 i 30 zł PSC (owszem dużo, ale warto włożyć żeby coś osiągnąć no nie? a gwarantuje , że jeśli dobrze to rozgłosimy to przyciągnie dużą grupę zainteresowanych, a jeśli będziemy dużą ekipą to i rozgłos będzie większy [kolejny plus 😄 ] )  Dobra, także wyjaśniłem jak planuję mniej, więcej przyciągnąć graczy to może teraz trochę o tym jak to będzie wyglądało w grze?

Zaczniemy grubo! Na start wypuścimy od razu dwa tryby gry (taki, które graczy najbardziej fascynują) co za tym idzie, dwa tryby = dwa konkursy = jeszcze więcej graczy! Co prawda trochę pieniędzy w to pójdzie ale do tego też właśnie będą sponsorzy 🙂(ALE MY MUSIMY O TO ZADBAĆ, ŻE JAK ONI BĘDA GRALI BY WYGRAĆ KONKURS TO MUSI IM SIE PRZEZ TEN CZAS ZACZĄĆ PODOBAĆ) Dlatego projekt będziemy tworzyli tak jak gracze chcą! Co to znaczy? Będziemy na bieżąco wstawiać ankiety co daje następny plus bo ludzie zauważą , ze nasz serwer jest bardzo aktywny i to coś wartego ich uwagi.

Wracając, zrobimy dopracowane 2 serwery , ale to już dogadamy ze szczegółami z osobami chętnymi

Przede wszystkim ze stronny budowniczych oczkuje czego WOW! Coś mega fajnego, co nie wszędzie można zobaczyć 

Dzięki i pozdrawiam! Czekam na kontakt od osób zainteresowanych!

Discord: spychuu#5485

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...