Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto

PissedMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleś jest tutaj temat co jest download e-maili z wycieku są podane adresy i hasła z tąd to wzioł

Możesz to sprawdzic tak że już se zmieni passy do konta wtedy to przeczytał

\

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdole mosquito Ty jesteś na prawdę taki przydupcony czy tylko udajesz? Nie pierdol, że masz więcej do czynienia z Policją niż ja, bo jakbyś kiedyś miał aferę z policją to uwierz, że nie pisałbyś "Wyjebane na policje".

Po za tym, piszesz jak byś miał 12 lat. Po 2. skąd wiesz, że on o to do kurwy nędzy pytał ? Kronk bodajże założył temat, gdzie jest 10 tysięcy meili, i hasła do nich. Po za tym, kradzież to kradzież, policja sprawdza wszystkie meile które zostały ujawnione w internecie ( już ktoś o tym pisał ) więc on może mieć do czynienia z policją.

PissedMan, pisałem, że tak jak byś nie oddał, to wtedy by mogła do Ciebie przyjść a tak to jak oddałeś to nie powinni nic do Ciebie mieć, chyba że coś stamtąd zabrałeś (konto bankowe, itemy na metku etc.)

Są to tylko moje poglądy, i nie musisz się z tym zgadzać.

Pozdrawiam, Mikisz.

Znasz się na ots'ie ? Wejdź - http://www.mpcforum.pl/topic/167132-ots-szukam-ekipy/ !

Opublikowano

Nie pamiętam jaki miał on adres email ;/

btw. skąd on może wiedzieć, że wszedłem mu na konto?

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Mosquito kurwa dzieciaku ! Tutaj nie chodzi o konto ale o meila ! Z kontem to chuj się stanie, ale pomyśl, że na koncie mógł mieć konto bankowe, albo allegro lub coś innego.

A tak w ogóle, to w wielu meilach jest coś takiego : ostatnio zalogowany 27 czerwca 2010 z adresu IP : (twój ip)

Pozdrawiam, Mikisz.

Znasz się na ots'ie ? Wejdź - http://www.mpcforum.pl/topic/167132-ots-szukam-ekipy/ !

Opublikowano

Dobra SS gotowy w 100% klikac na link na mojej sygnie ;]

Co pan PissedMan już sie nie wypowie ? kazdy ume zrobic prawy Zbadaj element ;]

.

Opublikowano

No ale jak mu wysłałem pw na youtube to chyba jesteśmy kwita?

na o2 chyba nie ma opcji "ostatnio logował się..."

Opublikowano

@up jest cos takiego ale jak sobie wykupisz ;]

Ostatnia wizyta 03.06.2010 19:48 więcej statystyk

Klikasz wiecej statystyk i musisz miec jakas Pro poczte (Sms )

I widzisz z jakiego IP

WP.pl

.

Opublikowano

W o2 właśnie na dolę strony piszę kiedy i z jakiego ip się ostatnio logował. Już raz tak chciałem schakować, i właśnie jak zobaczyłem ten napis, to pomyślałem, że się nie opłaca.

Po za tym czy ja mówię, że jestem wszechwiedzący ? Po prostu, ktoś zobaczy jego ip i po robocie.

Pozdrawiam, Mikisz.

Opublikowano

Kronk - czemu tak myślisz?

Wszyscy piszecie albo "Nic sie nie stanie" albo "Masz przerąbane"

Byście mogli to rozwinąć. A jeśli nawet, to czym to grozi?

Jak tego uniknąć?

Opublikowano

rt. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

buusaga.jpg

Opublikowano

kurwa! jakie są na to szanse? przecież wiele osób z mpc się wkradało?

Opublikowano

Pic na wodę i do dupy nie na sanki takim dzieciom jak ty nie powinno się dawać klawiatury do ręki żeby tylko nabijać sobie beznadziejne posty ZGŁASZAM TO DO ZAMKNIĘCIA bo jeszcze więcej se dziecko nabije ; D

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...