Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto

PissedMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ukradłem konto. Jest GENIALNE. wojo 80 lvl i ninja 61 (ma kozy 50sr!!!)

Nie chcę by ktoś mi je zakosił. Da się jakoś sprawdzić, czy pierwotny właściciel ma konto na jakiejś stronce, tej mmo coś tam?

Bo tamtą stroną da się chyba odzyskać hasło ;/

Pomóżcie, jakieś rady? :/

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da się wejdz na maila i zobacz czy nie ma potwierdzenia ... jak nie ma to jest dobrze a po 2 jak to okradłeś :>?

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

Okradłem tak - Wrąbałem się na email'a i znalazłem jego passy. Zmieniłem mu na koncie emaila na mój i hasło, usunąłem mu z emaila wiadomości od metka. Nie wiem czy może on jeszcze wejść na to konto ;/

Opublikowano

"Okradłem tak - Wrąbałem się na email'a i znalazłem jego passy. Zmieniłem mu na koncie emaila na mój i hasło, usunąłem mu z emaila wiadomości od metka. Nie wiem czy może on jeszcze wejść na to konto ;/ "

Jeśli usunales cos z jego emaila (zmieniles dane usunales jakies cenne wiadomosci może do Ciebie wpasc policja ;]

Tak pisały noobki z tematu POLICJa ;]

.

Opublikowano

Takie coś jest bardzo prawdopodobne jeżeli miał na mailu np konto bankowe, allegro albo coś w tym stylu.

buusaga.jpg

Opublikowano

Jak chcesz sprawdzic czy ma konto na MMOGAMES to wejdz na

http://pl.mmogame.com/home/index

I daj zarejestruj się teraz darmowo, daj ten e-mail na który się "wrąbałeś" haslo jakieś twoje, jeżeli zrobisz konto, to potwierdz je na twoim e mailu tym kradzionym, a jeżeli będzie pisało coś w stylu że już jest zajęte itp. To wejdz na

http://pl.mmogame.com/home/index

i przypomnij hasło, i je zmień (Przypominanie hasła jest tam jak się logujesz, jest Adres e-mail i obok pisze hasło i tam w nawiasie jest Przypomnij)

Liczę na -

Opublikowano

No jak koleś miał np: konto bankowe lub coś płacił prze internet na tym meilu to się może wkurzyc a jeśli straci przez to kasę na 100% policja będzie ^^ ja bym wszystko oddał przywrucił stare dane i wogóle

\

Opublikowano

Usunąłem mu tylko wiadomości takie jak "Nowe wierzchowce!". Nie usuwałem bo nie było wiadomości takich jak Dziękujemy za Rejestrację.

Opublikowano

Już do niego napisałem, oddałem mu konto. mam nadzieje ze wiadomosc przeczyta ;/

Nigdzie mu nie grzebałem.

Opublikowano

Oddaj mu to konto jak najszybciej bo po lvlu widzę że to nie 10 latek więc w każdej chwili może to zgłosic

\

Opublikowano

Wejdz na jego postac oddaj calego expa na gildie wez cale EQ wywal dokument na konia ;]

I zmien pasy na email, usun email,usun postac, usun konta na metin2 ;]

.

Opublikowano

Sęk w tym, że postaci już usunąć nie może skoro ma +80 lv

Ja tam bym oddał maila dopiero po 3 dniach jak by konto było na moim mailu bo jakiś frajer z tego kolesia powinien wiedzieć, że takie konto nie powinien trzymać na byle jakiej poczcie.

buusaga.jpg

Opublikowano

Jaki koleś !! Znalazł 80 lv i go oddał !! Brawo .

Dobra w takim razie zamknijcie temat.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

1.Koleś nie znalazł żadnej postaci 80+

2.Noob napisał posta

3.Kto by oddał 80 + lvl

4.NApisałem mu na emaila ze oddaje konto <lol2>

.

Opublikowano

A tak w ogóle to może spytajmy się autora tego tematu czy już je oddał ale NIECH TO ZROBI JAK NAJSZYBCIEJ!!!! I NIC NIE ZMIENIA

daj +

\

Opublikowano

Duzo ciezkiej pracy mowisz? EM2 2 -3ygodnie i masz ;]

Zapuka policja żal mi Cie czytaj post wyzej (koles nie ma zadnego 80+) ściemnia jak polowa na Mpc ;]

Możliwe ze wiem o wiele wiecej o policji niz ty ;] Pewnie ani razu nie miales do czyniania ;]

.

Opublikowano

Jak może zapukać jak mu oddałem konto na metku i do tego nie ruszałem jego emaila? Co zrobić? ;/

Up. widzę, że mi nie wierzysz ;/ Ale to prawda ;/

Opublikowano

ja bym oddał nie ze względu na policję ale ze względu ile ciężkiej pracy koleś w to włożył pewnie z 120dni + expienia i zdobywania eq a co byś ty zrobił jak by ci ukradli konto z lbl 75+ na którym grałeś 3 lata??? No wlasnie

Rozumiem ukraść konto z lvl 30-60 ale 80 to już lekka przesada. Kiedyś może być wielka afera z tymi e mailami.

Szukam konta w metinie i w plemionach jak masz jakieś pisz na gg:19411323

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wiem, wysłałem do niego na pw (youtube) ;/ nie wiem czy odczyta... Nie pamiętam nawet jego maila ;/

mosquito, wysyłam Ci SS'a na pw

Opublikowano

sposób na 80+ by PissedMan

Siemka jestem z Mpc forum mam 30 postów podal bys mi swoj email i haslo do emaila ?Prosze

Siema Okej spoko ;]

Juz daje

@wp.pl blbabal123

Okej dzięki ;]

Siema sory że zabrałęm Ci konto nie dzwon na polcije proszeeee

@up czekamm ;] na SS i skan ;] jak to nie image ;]

.

Opublikowano

up nie zgadzam sięz tobąnajlepiej wyjaśnić całą prawdę że ukradł normalnie ale postanowił oddaćbo nie jest złodziejem ani tym podobne i przeprosiny napisz a o policji nic nie poisz żeby nie dzwonil itp tylko przeprosiny i n9c nie gadaj o t6ych 10 000 e mailach co na forum mamy bo będzie afera jak zgłosi to

Szukam konta w metinie i w plemionach jak masz jakieś pisz na gg:19411323

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...