Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam współwłaściciela i moderatorów. Opłaty po mojej stronie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w temacie: poszukuję ludzi, którzy mają wiedzę do założenia serwera. 
pracuje już trwają, mogę śmiało stwierdzić że jestem na etapie 3/4 ukończenia prac. 

Zależy mi na osobie od działu technicznego z wiedzą na temat konfigurowania pluginów oraz serwera. 
Również chętnie przyjmiemy moderatora, odpowiedzialnego o zadbanie oraz estetyczność prowadzonej gry, zarówno na „czacie” jak i poza nim. 
Mile widziany yt, chętnie nawiążemy współpracę i podejmiemy kroki, które będą miały na celu podnieść wzajemnie statystyki. 

osoby zainteresowane zapraszam na privmsg. Napiszcie co Was interesuje i jaka jest wasza pozycja. 

Liczę na parę fajnych wiadomości, ponieważ szykuje projekt na 1000 osób, i mam nadzieję że uda się stworzyć fajny serwer 🙂

Opublikowano

Witaj,

Jestem zainteresowany propozycją. Chciałem sworzyć swój serwer, ale pomyślałem że forma współpracy jest najlepsza. Chciałem zrobić karierę youtube więc posiadanie własnego serwera to dobry pomysł. Skontaktuj się za mną na Discordzie: MagiQ#9645

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...