Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja na admina/moderatora/budowniczego/ChatMod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuje założyć swój własny serwer lecz nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc dlatego postanowiłem że zgłoszę się tutaj i być może uda mi się zebrać małą ekipę tak jak w tytule potrzebuje admina/budownicznego/moderatora/chatmoda

Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to dodaje wam tu wzór na podanie i możecie wysyłać mi na adres email: [email protected]

1. Serwer: Survival

2. Nick na discordzie: (razem z id po #)

3. Nick z gry:

4. Imię:

5. Wiek:

6 Czy posiadasz mikrofon? Tak/Nie

7.Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer:

8.Czy posiadasz doświadczenie w zarządzaniu serwerem: tak/nie

9. Czy zależy ci na rozwoju naszego serwera. Jeżeli tak to co byś chciał wprowadzić na nasz serwer:

10. Jaka rola na serwerze cię interesuje: Admin/Moderator/ChatMod/Budowniczy -

11. Czy gdybyś otrzymał rangę inną niż wyżej wybrana, zrezygnowałbyś z rekrutacji: Tak/Nie

12. Dlaczego ty? (Minimum 5 zdań)

Opublikowano

1. nie czaje

2. MakapakaGamerPro#4185

3. MakapakaGamerPro

4. Michał

5. 11

6. Tak

7. 6/7

8. Tak

9. Tak zależy mi na rozwoju serwera wprowadził bym: Różnorodne rangi, Konfiguracje pluginów Miłą atmosferę. 🙂

10. Admin/Moderator

11. Nie

12. Chchił bym być administratorem/mod... ponieważ Znam się na serwerach. Konfiguracji  pluginów, Jestem miły nie przeklinam. Pisze z sensem i ortografią. Pomagał bym innym graczom. I bardzo długo gram na serwerach, Jak wygram rekrutacje to będę grał tylko na tym serwerze.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...