Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry - zbiór pytań, MFBOT

Panie Polej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

dziewczyna namówiła mnie, żebym potowarzyszył jej w SFGAME i w związku  z tym mam trochę pytań do Was. 🙂
Po pierwsze, z tego co już wyczytałem - najlepsze postać berserk - rozdawanie statystyk w nim to SIŁA = WYTRZYMAŁOŚĆ, a na końcu dobić szczęście?
Po drugie - są jakieś sposoby na grzybki - widzę, że już temat na forum był poruszany kilka razy, ale może w tym temacie uda się to zbiorczo ogarnąć.

- Z tego co rozumiem, sposób jest prosty - emulator androida, przełączanie się na VPN i ciśnięcie reklam. Jednak czy te ankiety będą działać na VPN? Bo jak teraz mam na komórce kilka reklam na darmowe grzyby to po wypełnieniu każdej nagle pisze mi, że coś tam nie spełniam wymagań tej ankiety czy coś w związku z czym nie dostanę za nią grzybów i przełącza mnie tak na kolejną i tak koło nieskończone się tworzy. Czy trzeba to na jakiś specjalny wzór wypełniać czy jak? Czy na jakimś specjalnym kraju czy jak?
Po trzecie - MFBot i tutaj przywołuję @Marchwj - kiedyś pamiętam za dawnych czasów Ty miałeś smykałkę do botów jak Xenobot czy MFBot. Szukałem, ale nie wiem czy coś się pozmieniało - czy mógłbyś jakiś poradnik tu podlinkować jak ustawić / pobrać tego bocika? Nie mam tak dużo czasu zawsze w tygodniu, więc czasem przydałby się on, nie powiem, że nie.
Ostatnie już, mam nadzieję, że ktoś przeczyta całą wiadomość - kiedyś była jakaś strona co pokazywała Ci idealnych przeciwników do uzupełnainia klasera, ale pamiętam że zniknęła, bo w sumie też to było jednym z powodów odejścia mojego od SFgame. Czy jest dalej jakaś stronka może inna tego typu rodzaju? 

Pozdrawiam, trzymcie się ❤️

• Aive zmienił(a) tytuł na Powrót do gry - zbiór pytań, MFBOT
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 4.04.2020 o 23:02, Panie Polej napisał:

Po trzecie - MFBot i tutaj przywołuję @Marchwj - kiedyś pamiętam za dawnych czasów Ty miałeś smykałkę do botów jak Xenobot czy MFBot. Szukałem, ale nie wiem czy coś się pozmieniało - czy mógłbyś jakiś poradnik tu podlinkować jak ustawić / pobrać tego bocika? Nie mam tak dużo czasu zawsze w tygodniu, więc czasem przydałby się on, nie powiem, że nie.

wrzucałem acc.ini kiedyś, poszukaj sobie ;d 

Dnia 4.04.2020 o 23:02, Panie Polej napisał:

kiedyś była jakaś strona co pokazywała Ci idealnych przeciwników do uzupełnainia klasera, ale pamiętam że zniknęła, bo w sumie też to było jednym z powodów odejścia mojego od SFgame. Czy jest dalej jakaś stronka może inna tego typu rodzaju? 

jest program , kopiujesz z niego nicki, im więcej tym lepiej i wklejasz do mfbota w ustawienia areny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...