Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Medium/Hard] Itanos.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda jak jeden z tych serwerów, które maja tylko i wyłącznie ten jeden system do faktycznego ,,zaprezentowania'', a cała reszta to nic ciekawego. Szkoda, w dalszym ciągu to nie to.

Opublikowano

Tak obiektywnie sobie sprawdziłem prezentacje i hmm. Prócz voice chatu tu nic dosłownie nie ma. System wymiany marmurków, który jest stary jak świat.

Prezentacja jak na medium/harda jest bardzo krótka to nawet jakieś tamidie mają dłuższe gdzie to są oldschoole.

Jestem też ciekaw jak zachowa się wam ten voice chat przy 600 osobach (jeśli tyle wgl będzie) bo im więcej osób tym bardziej ryzykownie, ale jak jest dobrze napisane z głową to może nie będzie źle.

Nie rozumiem również faktu po co pokazywać takie miejsca jak góra sohan skoro wizualnie nie zostały zmienione tylko dodaliście np. 2 resp bossa, czy to takie warte uwagi aby dodawać to do prezentacji, która jest bardzo krótka? (jeśli to jest zapychacz to i tak mało to dało)

No i podsumowując : Ciekaw jestem czy Proboszcz tak jak 5 lat temu będzie nadal okradał (czy tam oszukiwał) ludzi czy tym razem będzie się zajmował serwerem (wystarczy prześledzić nie co serwery proboszcza z dawnych lat jak np. 2k10 to wszystko będzie jasne)

Tak czy siak życzę powodzenia.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Medium/Hard] Itanos.pl
Opublikowano

Trochę ścina forum na wersji mobilnej z tego co zauważyłam, niektórzy mogą mieć trudność w przeglądaniu go, no chyba że u mnie coś nie tak to zwracam honor. Co do serwerka to powodzenia.

image.png

Opublikowano

Mi to troche przypomina altrosa z dodatkami xD ale no nic, powodzenia

nie zagram

image.png

Opublikowano
24 minuty temu, Nykse napisał:

Zobaczymy co zrobicie, jak 200 osób w m1 zacznie napierdzielać na tym voice chat.

Mamy solidną ekipę od mutowania ludzi, my jako administracja możemy blokować danej osobie funkcje korzystania z voice chatu. 

Opublikowano

Nie polecam. Głównie za podjebanie mojego pomysłu na Voice Chat, a następnie zbanowanie mnie na fejsbuczku.

Kolejną sprawą jest Team czyli legendarny Proboszcz. Jak widzicie nawet nie zakupił grafiki pod serwer.

Wpierdolił jedynie czystego A L T R O S A  i kupił VoiceChat. Serwer to gotowiec postawiony na szybko pod siano.

Nawet strona jest sprzed 6 lat 😞

Serwer oprócz jednemu systemu nie ma nic do zaoferowania. Jeśli podnieca was rozmowa w metinie to wbijajcie, za tydzień nie będzie co zbierać.

Opublikowano
Dnia 31.03.2020 o 19:06, ŚlimaG napisał:

Nie polecam. Głównie za podjebanie mojego pomysłu na Voice Chat, a następnie zbanowanie mnie na fejsbuczku.

Kolejną sprawą jest Team czyli legendarny Proboszcz. Jak widzicie nawet nie zakupił grafiki pod serwer.

Wpierdolił jedynie czystego A L T R O S A  i kupił VoiceChat. Serwer to gotowiec postawiony na szybko pod siano.

Serwer oprócz jednemu systemu nie ma nic do zaoferowania. Jeśli podnieca was rozmowa w metinie to wbijajcie, za tydzień nie będzie co zbierać.

Przed oskarżeniem o "podjebanie pomysłu" proszę o wskazanie numer identyfikacyjnego patentu na system Voice Chat według prawa patentowego 😉

I jeśli już masz taki ból dupy że reklamujesz martwy serwer przed jego startem to chociaż zrób coś czym mógłbyś zabłysnąć.

derin.png

Opublikowano

HAHAH typie co cię tak dupa boli. Polaczku je**ny melise sobie zaparz bo palpitacji serca dostaniesz 😄

Serwer oczywiście polecam ❤️❤️❤️❤️ 

Opublikowano

Przecie nie dawno mówiłeś a raczej pisałeś że masz 10k online a juz startujesz z kolejnym serwerm? XDDD pls  smieszny jesteś jak te twoje serwery na tydzień 😄

@ Skad dropi truta?  Jak z reklamą?

image.png

Opublikowano
38 minut temu, Molirol napisał:

Przecie nie dawno mówiłeś a raczej pisałeś że masz 10k online a juz startujesz z kolejnym serwerm? XDDD pls  smieszny jesteś jak te twoje serwery na tydzień 😄

@ Skad dropi truta?  Jak z reklamą?

Truta z dt (rip i nieb. śmierć), jeśli chodzi o reklamę, to mocno ciśniemy w promocje na fb i daje to naprawdę dobre efekty + staramy rozmawiać z youtuberami, ale nie jest to takie proste gdyż większość ma serie z topowych privów itp, ale np dzisiaj tream wrzucił zapowiedź. 

Opublikowano
4 godziny temu, Amareniarz napisał:

Ciekawe jak będzie wyglądać gra z tym voice chatem 😁

Tego nikt nie jest wstanie przewidzieć :). Można się domyślać, ale tak naprawdę wszystko wyjdzie na starcie. Mamy solidną ekipę, od blokowania funkcji mówienia osobom które będą tego nadużywać, wierzymy że jesteśmy do pewnego stopnia wstanie to ogarnąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...