Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z wyceną przedmiotów na PL'u

Duqual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wracam do PL'a po długiej przerwie i słabo się orientuje w cenach aktualnych, a mam kilka ciekawych itemów, mógłby mi ktoś pomóc?

Opublikowano

1. FMS +9 28śr, kd potwora +3, kd smierci +3, 

2.Żelazny hełm +9

3.Tygra +9 1k hp spalony kamien, odp na magie 15%, od na sztylety, dwureczna 10%

4.Pieciokatna +7

Opublikowano
25 minut temu, masmad napisał:

fms moze 100kk zelek mesle ze 30-35 tygra jakies 30-40kk 5kat z 6kk mowie o corundum

nie wiem skąd te ceny,

FMS + - 150kk

Żelek 1w/100kk

tygra około 50kk

pięciokątna max 10kk

apBVFJp.png

Opublikowano
Dnia 3.04.2020 o 15:19, ChanellMaciek33 napisał:

nie wiem skąd te ceny,

FMS + - 150kk

Żelek 1w/100kk

tygra około 50kk

pięciokątna max 10kk

wczoraj cieżko było mi sprzedać fms +9 kd exp +3 sr 32 2omdlenie 4orki 2 diably za 135kk wiec za sr 28 i kd +3 nie dostanie 150... 🙂

Opublikowano
4 godziny temu, masmad napisał:

wczoraj cieżko było mi sprzedać fms +9 kd exp +3 sr 32 2omdlenie 4orki 2 diably za 135kk wiec za sr 28 i kd +3 nie dostanie 150... 🙂

Fakt, nie wziąłem pod uwagę tego że może nie mieć innych bonusów - za co wielkie sorki. Pomyślałem o moim FMS'ie którego sprzedałem za 150kk tylko tyle że miał on też 28śr ale jeszcze 20% DT i przeszywke 😜 w każdym razie kolega może go wystawić go za jakieś 70/100kk myślę że to jest spoko cena jeśli ma 5b.

apBVFJp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...