Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka ważnych pytań!

hapen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem z chłopakami grać na serwerze Antica na realu i mam kilka pytań, bo dwóch z nich ma 100 lvl, a reszta od nas dopiero zaczyna i mamy 30 lvl po jednym dniu expienia... Niżej pytania, z góry dziękujemy za pomoc!

- Gdzie expić 105 Palladynem (ważny jest zarobek) by wychodzić na plus albo nie tracić chociaż ?

- Gdzie może expić 30 ED z 30 EK na shared? Tak żeby Druid wiele nie wastował był dobry exp oraz loot jakiś (tak jak mówię by nie wastować zbyt wiele, nie mówię o zarabianiu bo na magu ciężko o to, ale może z EK inaczej to wygląda (dawno nie grałem) ?

Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam!

Jeszcze ważne pytanie, chodzi o EK lepiej broń jednoręczną czy oburęczną, chodzi dokładnie o sword? i dlaczego?

Opublikowano

1. Expy dla palka:

- Wyrmy (Drefia, LB)

- Krailos Ogry

- Mutated Tigery, Baty (Fire Portal Zao)

2. TH 30 lvl

Na takim lvl w sumie ciężko iść na TH. Radził bym wziąć knighta pod pache i bić coś na GFB, AVA żeby szybko dobić z 50 lvl. Ale może jakieś killer kaimany, meriana.

Ogólnie łatwo zarabiać powinno się na itemkach do imbu. Może Orc Fortress bo z Orców Shamanów lootają broken shamanic staffy.

Opublikowano
12 minut temu, rafaeru napisał:

1. Expy dla palka:

- Wyrmy (Drefia, LB)

- Krailos Ogry

- Mutated Tigery, Baty (Fire Portal Zao)

2. TH 30 lvl

Na takim lvl w sumie ciężko iść na TH. Radził bym wziąć knighta pod pache i bić coś na GFB, AVA żeby szybko dobić z 50 lvl. Ale może jakieś killer kaimany, meriana.

Ogólnie łatwo zarabiać powinno się na itemkach do imbu. Może Orc Fortress bo z Orców Shamanów lootają broken shamanic staffy.

Ogarnąłem też że Palkiem dobrze powinno się expić na Hosenach i nie powinno być waste mocnego. A jeżeli chodzi o tego EK z ED to tak właśnie myślałem że będzie dobrze iść nawet na Tomby z GFB, chyba że polecacie coś innego? I mówisz że dobrze będzie się ED zarabiało na Orc Fortress?

Opublikowano
4 minuty temu, rafaeru napisał:

Sprawdź ile warte są dane itemy do imbu na markecie i z jakich lecą mobów ale wydaje mi się, że tak.

Mógłbyś mi to jakoś podesłać? Nie bardzo się na tym znam bo chwile w Tibie nie grałem i się nie orientuję. Nie ogarniam kompletnie tego imbuingu i nawet nie wiem jak to znaleźć, może mógłbyś podesłać mi jakąś rozpiskę 

Opublikowano

W skrócie creature produkty, które dawniej były jedynie do addonów/do sprzedanie u npc'sa teraz są potrzebne do imbuingu, stąd ich cena taka a nie inna, np. z Amazonek lecą itemki warte po 2k+ ea a dasz radę je locić na 8 lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...