Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzenie botów na obecność keyloggera

He Zzz

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Sprawdzenie botów na obecność keyloggera
Opublikowano

Ten 1 nie ma, tego deugiego nie sprawdze, bo nir mam w zwyczaju pobierac wszystkiego. A jezlei ktos pobiera spakowanego bota, ktorego kod wkleja sie w tampermonkey to według mnie jest idiotą. 

Opublikowano
19 minut temu, Paderur napisał:

Ten 1 nie ma, tego deugiego nie sprawdze, bo nir mam w zwyczaju pobierac wszystkiego. A jezlei ktos pobiera spakowanego bota, ktorego kod wkleja sie w tampermonkey to według mnie jest idiotą. 

Jesteś pewny w 100%, po zainstalowaniu tego 1 mogę stracić nawet 300zł. Tak wiem... pomyślisz sobie po co ryzykować ale czasem warto się upewnić. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano
22 minuty temu, He Zzz napisał:

Jesteś pewny w 100%, po zainstalowaniu tego 1 mogę stracić nawet 300zł. Tak wiem... pomyślisz sobie po co ryzykować ale czasem warto się upewnić. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

Edit: Nie podoba mi się to: https://pastebin.com/raw/1K9CLsci bez tego niby bot nie działa, ale jest coś tam zakodowane co wysyła jakieś info webhookiem. Nie ryzykuj lepiej ;)

Opublikowano
5 minut temu, Paderur napisał:

Edit: Nie podoba mi się to: https://pastebin.com/raw/1K9CLsci bez tego niby bot nie działa, ale jest coś tam zakodowane co wysyła jakieś info webhookiem. Nie ryzykuj lepiej 😉

A jak bym to usunął i spróbował na multi koncie odpalić  to myślisz że do głównego by nie mieli dostępu?

Opublikowano
9 minut temu, He Zzz napisał:

A jak bym to usunął i spróbował na multi koncie odpalić  to myślisz że do głównego by nie mieli dostępu?

Mysle, ze jak to usuniesz to się nie odpali, zaraz spróboje coś ogarnąć i Ci wyśle czystą

@He ZzzSzybki test i gotowe 😄 Wysyłało taką niespodziewankę: 

Zrobiłem Ci to: https://pastebin.com/raw/6CA7mT5E Teraz webhook ktory wysylał hasła jest pusty. Miłego korzystania

image.png

Opublikowano
47 minut temu, Paderur napisał:

Mysle, ze jak to usuniesz to się nie odpali, zaraz spróboje coś ogarnąć i Ci wyśle czystą

Zrobiłem Ci to: https://pastebin.com/raw/6CA7mT5E Teraz webhook ktory wysylał hasła jest pusty. Miłego korzystania

image.png

Czyli można bezpiecznie korzystać. Dziękuję bardzo za pomoc :)

A jeszcze pytanie... czy to tez nie wysyła haseł?

})(newOther); const processChatMessage = message => { if (message.s === "sys_info" || message.s === "entertown" || message.k == 1) return; if (message.ts - g.ev < -0.9) return; if (message.k == 3 || message.k == 2) { sendDiscordMessage(`@everyone ${message.n}: ${message.t}`); } else { sendDiscordMessage(`${message.n}: ${message.t}`); } }; g.chat.parsers.push(processChatMessage); const sendDiscordMessage = message => { //return 0; const defaultHook = "MIEJSCE NA WEBHOK"; var formData = new FormData(); formData.append("content", message); webhookUri = defaultHook; fetch(webhookUri, { method: "POST", body: formData }); };

Opublikowano
19 minut temu, He Zzz napisał:

Czyli można bezpiecznie korzystać. Dziękuję bardzo za pomoc 🙂

A jeszcze pytanie... czy to tez nie wysyła haseł?

})(newOther); const processChatMessage = message => { if (message.s === "sys_info" || message.s === "entertown" || message.k == 1) return; if (message.ts - g.ev < -0.9) return; if (message.k == 3 || message.k == 2) { sendDiscordMessage(`@everyone ${message.n}: ${message.t}`); } else { sendDiscordMessage(`${message.n}: ${message.t}`); } }; g.chat.parsers.push(processChatMessage); const sendDiscordMessage = message => { //return 0; const defaultHook = "MIEJSCE NA WEBHOK"; var formData = new FormData(); formData.append("content", message); webhookUri = defaultHook; fetch(webhookUri, { method: "POST", body: formData }); };

Nie. To sa webhooki w "MIEJSCE NA WEBHOK" wklejasz swoj webhook i przychodzi Ci wiadomosc na dicord, jezeli ktos napisze cos na czacie, albo jezeli ktos Cie zaatakuje. Jezeli tego nie uzupelnisz (nie musisz) to poprostu nie bedzissz mial powiadomien, ale hasel na 200% to nie wysyla xD. Wiem, skad Twoje zwatpienie, bo udalo mi sie znalezc Twoje posty na forum, ktore w nazwie ma "cs" i przeczytalem odpowiedzi tych pseudoprogramistów xD

Opublikowano

Czyli bot jest na 100% czysty i można śmiało grac bez obawy o utratę konta. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam :)

Opublikowano
6 godzin temu, He Zzz napisał:

Hej. Po zainstalowaniu skryptu stało się coś takiego...

https://prnt.sc/rho2bf

https://prnt.sc/rho2so

Wiesz może jak to naprawić?

Jasne ze tak, jakis debil to robił, to nieudolnie przerobiony bot adiego. Wroce z pracy kolo 20 to Ci poprawie. 

Opublikowano
Dnia 16.03.2020 o 09:31, Paderur napisał:

image.png

A jeszcze jedno pytanko... jak bym chciał tam swojego webhooka wkleić to gdzie musiał bym to zrobić. Chciał bym żeby to do mnie na discorda wysyłało 😛 spokojnie to tylko dla własnego użytku.

Opublikowano
2 godziny temu, He Zzz napisał:

A jeszcze jedno pytanko... jak bym chciał tam swojego webhooka wkleić to gdzie musiał bym to zrobić. Chciał bym żeby to do mnie na discorda wysyłało 😛 spokojnie to tylko dla własnego użytku.

Jednak nie zrobie Ci tych map, bo zwyczaje nie chce mi się tego robić. Ten bot oryginalnie ma to zrobione źle, bo nie jest on stworzony do działania tylko do wykradania kont. Jeżeli już musisz bocić to znajdź bota na forum (W tym dziale jest na 200% ten sam, tylko z innym wygladem). A co do pomocy przy keyloggerze to chyba nielegalne to @Issia Ale jeżeli nie potrafisz js to w keye też się nie baw prosze..

Opublikowano
37 minut temu, Paderur napisał:

Jednak nie zrobie Ci tych map, bo zwyczaje nie chce mi się tego robić. Ten bot oryginalnie ma to zrobione źle, bo nie jest on stworzony do działania tylko do wykradania kont. Jeżeli już musisz bocić to znajdź bota na forum (W tym dziale jest na 200% ten sam, tylko z innym wygladem). A co do pomocy przy keyloggerze to chyba nielegalne to @Issia Ale jeżeli nie potrafisz js to w keye też się nie baw prosze..

Tzn nie chodzi mi o keyloggera tylko o te wysyłanie wiadomości np. że wróg jest na mapie itp...

A jak podałbyś jakiegoś przykładowego bota z forum? Zrozum mnie że się trochę boję instalować nieznane boty a jak ktoś na to spojrzy doświadczonym okiem to będzie inaczej. :) lub jak byś miał jakieś swoje sprawdzone boty  😛

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...