Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marchwj - Secura life thread 2k20

Marchwj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halko, wróciłem sb do Tibii, to zakładam też temat, może za parę lat będzie co wspominać 😜

Dodali w opcjach Tibii automatyczne robienie screenów, cool👍

image.png

image.png

image.png

GRAM ED I WSZEDŁEM TU BEZ HOTÓW XD

image.png

image.png

granie bez hotów na myszce kończy się tak 😕

image.png

image.png

Przez weekend exp x2, może uda się wbić 90 😄  

Opublikowano

Dlaczego secura?(zakładam że char bez 'przyzwoitego' mlvla) Nie lepiej 'inwestować' w chary na nowych serwerach(green be)?  zawsze jakbyś chciał w przyszłości sprzedawać to i cena będzie nieco wyższa i świadomość że nie grasz z x graczami, którzy mają 130skila na czysto. Pozdro!

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Nie planuję sprzedać, mlvl tragiczny, 54 😫

Złożyłem dawniej konto, jak grałem z kolegami, no i nie chciało mi się zaczynać od 8 lvl dlatego Secura 😄

Opublikowano
11 godzin temu, dwunasty napisał:

Solo wyciągniesz na lava lukerach w kazoordon, waste ogromne aczkolwiek bardzo dobry exp 100 + 😄

właśnie słyszałem o tym, trzeba robić dostępy jakieś? 

chciałem sb poexpić w sobotę (koronowirus):

image.png

softy+ringi+tiara i w miarę szybko się wbija mlvl (ofc bez żadnego programu pomocnego hehe 😜) i 900k na runkach zysku 😄 

image.png

Opublikowano

na lurkery nie trzeba żadnych dostępów, również weremobki możesz spróbować na edron(na 0 bądź lekki plus wyjdziesz)
ewentualnie putrid mumie na darashii pod minosami, tam na profit(dropią itemy do imbu - bowl of myrh) 1godzinka tam i będzie na wanda na mlvl 😛

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano
20 godzin temu, pajacerka napisał:

na lurkery nie trzeba żadnych dostępów, również weremobki możesz spróbować na edron(na 0 bądź lekki plus wyjdziesz)
ewentualnie putrid mumie na darashii pod minosami, tam na profit(dropią itemy do imbu - bowl of myrh) 1godzinka tam i będzie na wanda na mlvl 😛

sprawdzę te mumię jutro, dziena😄

Opublikowano

Byłem na tych mumiach bo mi się w preyu trafiły, ale tyle osób lata + jest ich mało jak na tak dużą miejscówkę, że długo tam nie pobyłem 😄

image.png

image.png

powoli zaczynam czuć, że coś zadaję xD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
15 godzin temu, rafaeru napisał:

@Marchwj Czemu wyciąłeś w paincie wszystkie ognie z gfb ?

Aż takie nudy w trakcie koronki kappa.

Te automatyczne screenowanie tak działa XD delay=0

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

2020-07-14_195455343_Posypek_LevelUp.png

2020-07-15_162605883_Posypek_LevelUp.png

Czas na powrót na real ale chyba bardziej żałuje tych pieniędzy na pacca. Tibia 10 jest o niebo lepsza

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Jeju ostatnio mam taką ochotę wrócić do Tibi jeszcze jak te skriny zobaczyłem to już w ogóle haha. 

@MarchwjNa jakim serwerze grasz? @edit: Już widzę że Secura po nazwie tematu 😄 Nie wolałeś zagrać na pvp?

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano
7 godzin temu, Mazzler napisał:

Nie wolałeś zagrać na pvp?

wole mieć żywy serwer, poza tym dla mnie pvp w tibii jest słabee

Opublikowano

A jak ten team finder ? Dużo osób z tego korzysta ? Też mam ochotę sobie od czasu do czasu pograć jakiś TH ale boje się, że kupie pacc a na moim serwie ciężko o TH będzie.

Też mam zamiar wbić na nowy RL serwer żeby parę TC zarobić.

Opublikowano
27 minut temu, rafaeru napisał:

A jak ten team finder ? Dużo osób z tego korzysta ? Też mam ochotę sobie od czasu do czasu pograć jakiś TH ale boje się, że kupie pacc a na moim serwie ciężko o TH będzie.

Też mam zamiar wbić na nowy RL serwer żeby parę TC zarobić.

Z tego team findera nikt nie korzysta wszyscy na world chacie szukaja ludzi albo maja juz w vipie zapisanych ludzi i sie umawiają na hunty. Po drugie ja gram na antice a tam znaleźć hunta na 170lvlu to mordęga.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano
11 godzin temu, Marchwj napisał:

wole mieć żywy serwer, poza tym dla mnie pvp w tibii jest słabee

Na Securze łatwo o ludzi do th? Gra sporo polaków?

11 minut temu, RyXeL napisał:

Z tego team findera nikt nie korzysta wszyscy na world chacie szukaja ludzi albo maja juz w vipie zapisanych ludzi i sie umawiają na hunty. Po drugie ja gram na antice a tam znaleźć hunta na 170lvlu to mordęga.

Na Anticy przecież chyba najwięcej ludzi z wszystkich serwerów to czemu tak jest?

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano
56 minut temu, rafaeru napisał:

A jak ten team finder ? Dużo osób z tego korzysta ?

Na razie nie, wydaje mi się że ludzie nie wiedzą gdzie to włączyć :d

Jak ja mam ~200 lvl ed to często ktoś pisze czy nie idę bo brakuje eda, więc zależy też od profesji sporo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...