Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszust K-Scripts

Doktorke292

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako iż wgl się nie udzielam postanowiłem się udzielić własnie dzisiaj na temat osoby k-Scripts o imieniu przemek. Na facebook ma nazwe (Przemek Erynkfajt) Zostałem przez niego oszukany jak i okradziony. Jako że idę z tym do sądu postanowiłem poinformować was żeby nie ufać k-scripts.

A więc tak zakupiłem u niego stronę oraz mbota którą dostałem. Ale gdy zamowilem u niego przerobienie strony dodanie paru dodatków + dodanie paru dodatków do mbota wyszło mnie 320zł o które się muszę dopraszać. A dla czego dopraszać? Bo gdy zamówiłem u niego dane rzeczy nie otrzymałem ich chciałem otrzymać demo strony którą mi robił też nie otrzymałem. Miesiąc czekania aż dostanę demo straszenia mnie ze anuluje usługę a gdy ja chcę zwrot pieniędzy za produkt który nawet nie otrzymałem to nawet nie umiem odzyskać pieniędzy.  Podam przykład ss jak mi chciał anulować zamówienie a gdy ja anulowałem zamówienie. 

Bez tytułu.png

Bez tytułu1.png

Bez tytułu2.png

Oczywiście do dzisiaj nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.

Opublikowano

Jak nic powinieneś udać się na policję i złożyć zawiadomienie.

Ponad to według mnie mogłeś już wcześniej iść z tym. Nie wiem jak dla innych, ale jak do mnie ktoś pisze o problemach, to nigdy nie ujrzymy wykonanej usługi.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Dziękujemy za ostrzeżenie, natomiast to jest sprawa do zgłoszenia odpowiednim służbom, a nie temat do dyskusji na forum publicznym, zwłaszcza, że z tego co widzę, ta osoba się u nas nie reklamuje ani nie ogłasza. Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...