Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrejestrowanie z mpcforum

Gość Gorn22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę odejść z MPCFORUM ale nie wiem jak się wyrejestrować proszę o pomoc w skasowaniu konta

Vivi jesteś noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooobem w 100% większym o de mnie

Opublikowano

Jak tak bardzo nie podoba ci się forum możesz poprostu tu nie wchodzić. Po co kasować konto? Żeby nie pokazać swojego braku kultury komuś, kto w przyszłości będzie przeglądał forum i znajdzie twoje posty?

Szczerze, ale tak szczerze to możesz zwyzywać innych tak jak Vivi'ego w tym poście i dać trojana z prawdziwym skanem (troj wiadomy z góry) i dostać bana 4eva.

@top

Poproś admina?

@down

Nie umiem walić całego siebie. ^^

@down po edicie

To masz pojemną dupę.

bez gif.

Opublikowano

Proszę administrację forum o skasowanie mojego konta

KAKA MAM CIĘ W DUPIE

USUŃCIE MI KONTO

Opublikowano

popros seldka tak jak ja kiedys : piopo_210 xD

albo napisz do kogos innego z modow adminow i daj do sygny ze prosisz o usuniecie konta

Opublikowano

Proponuje usunąć jak najszybciej konto tego nooba(nie obraź się).Usuńcie szybko bo się popłacze.Zgapiacz bo napisał w sygnie JEŻELI TWIERDZISZ ŻE MAFIA21 JEST NOBEM WKLEJ TO DO SYGNATURY :D żal.

Opublikowano

Proste i na temat.

BAN.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Hym... a moze to nie Gorn22 tylko ktos mu wszedl na konto i chce zeby mu usuneli...

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Gorn ma 13 lat wiec takie zachowanie mnie w ogole nie dziwi. A Ty Vivi jestes zwyczajnym spammerem (16 tematow w 1 dzialne z ostatnim postem przez Vivi w przeciagu parudziesięciu minut), ilosc postow to nie wszystko...

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
Gorn ma 13 lat wiec takie zachowanie mnie w ogole nie dziwi. A Ty Vivi jestes zwyczajnym spammerem (16 tematow w 1 dzialne z ostatnim postem przez Vivi w przeciagu parudziesiat minut), ilosc postow to nie wszystko...

E tam raz ^^

gaarayx3tn4.png
Opublikowano

Chcesz stracić konto ?? Daj plik z trojanem , itp itd , spamuj wszędzie gdzie sie da.... itp. Ban na wieczność i jak byś nie miał konta ...

Opublikowano

ludzie kurwa... ok. 15 osob pisze to samo.. ludzie..... przestancie tu spamowac .... jedna czy 2 osoby wystarcza ale zeby 15 osob mowilo to samo ? -,- report...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...