Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utitio Tempo Xenobot

JokerDemoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebowal bym dzialajacego skryptu  Utito Tempo bo kazdy ktory znalazlem nie dzialal poprawnie  chcialbym zeby jak zobaczy potwora to wlaczyl sie i jesli sie skonczy to zaraz znow sie wlaczy Utito Tempo  bo inne to robily spam cialgy i w sekunde many nie mialem 

Opublikowano
17 godzin temu, JokerDemoN napisał:

Witam potrzebowal bym dzialajacego skryptu  Utito Tempo bo kazdy ktory znalazlem nie dzialal poprawnie  chcialbym zeby jak zobaczy potwora to wlaczyl sie i jesli sie skonczy to zaraz znow sie wlaczy Utito Tempo  bo inne to robily spam cialgy i w sekunde many nie mialem 

https://pastebin.com/rKafZnAh

Spróbuj użyć tego skrypta. Jeżeli przeczytasz na górze to jest tam napisane wszystko co do czego, do exori gran i exori gran ico jest dopisany utito tempo, użyje przed użyciem spella.

Opublikowano

Jak sie ustawia w xenobocie w magic shooter to utito tempo zeby nie spamowal tym co sekunde bo nie umiem tego zrobic a kolega co wyslal ten skrypt niestety nie dziala 

Opublikowano

ja juz totalnie nie wiem co  i jak szukam prostego skryptu na utito tempo ze wlacza sie jak widzi moba a jak sie konczy to znow sie wlacza a ludzie mi wysylaja cholera bog wie co i juz totalnie zglupialem bo sie na tych rzeczach nie znam  uzywalem kiedys prostego takiego skryptu jak napisalem bez zadnych dodatkow i dzialal swietnie ale niestety juz go znalezc nie moge na tym forum 

Bylo to cos podobne do tego >>>>>  auto 500 listas 'Utito Tempo' | if [$strengthtime == 0] say 'utito tempo'    tylko niestety to co znalazlem nie dziala  i to dzialalo wlasnie na takiej zasadzie ze jak wykryje moba to wlacza sie utito a jak skonczy odrazu znow sie wlacza i to bylo podobne wlasnie do tego co wyzej wyslalem nie bylo jakies to zbyt skomplikowane jak wyzej osoby wyslaly 

Opublikowano
50 minut temu, JokerDemoN napisał:

auto 500 listas 'Utito Tempo' | if [$strengthtime == 0] say 'utito tempo' 

to do elfbota xD

tu na 100% wrzucałem, teraz nawet nie mam tibii na lapku więc nie powiem jak to ustawić, sorry szukaj idąc od ostatniej strony 😜

Opublikowano
20 minut temu, Marchwj napisał:

to do elfbota xD

tu na 100% wrzucałem, teraz nawet nie mam tibii na lapku więc nie powiem jak to ustawić, sorry szukaj idąc od ostatniej strony 😜

no to jakis idiota wstawil na pandorium to do xenobota to juz wiem czemu mi nie dzialalo xD no nic lece szukac mam nadzieje ze znajde to czego szukam do wszystkiego jest tylko do utito tempo nie ma xD 

Opublikowano

znalazlem ten twoj skrypt ale niestety nie dziala mi  i nw co zmienic pomogl by ktos  zeby dzialal na wszystko co pojde i te utito sie wlaczalo bo widze tam jest wpisany demon i nw czy tylko na demonach on dziala i nie wiem niestety jak to zmienic bo sie nie znam na tym kompletnie i nie chce czegos zepsuc bylbym bardzo wdzieczny  i z gory przepraszam za takie zamieszanie ale no jak mowilem kompletnie zielony jestem z tego 😞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...