Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gunzodus OT Tibia Auto problem

Czempion96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tibia Auto nie działa już na otsach typu gunzodus lub aurera global. Ich klienty są już zbyt nowe dla TA. Pobierz magebota albo xeno

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Napisz do mnie na pw. Pomoge 🙂

2 godziny temu, RyXeL napisał:

Tibia Auto nie działa już na otsach typu gunzodus lub aurera global. Ich klienty są już zbyt nowe dla TA. Pobierz magebota albo xeno

Dziala bo jakos uzywam 🙂

5 godzin temu, RyXeL napisał:

Mu nie chodzi o bota do expa tylko dziecko dorwalo się skryptów na rzucanie mwalli pod myszkę czy pushowanie i próbuje pokazać swoje zerowe pvp na tego typu otsach ale z racji takiej że sam owe skrypty już kiedyś udostępniłem dam mu tego clienta żeby miał bo ta gierka i tak umarła. 

Opublikowano

Łap klienta i wersję na której działa mój client.

Dll: Gunzodus client

Scan : Scan klient

Krótki poradnik jak zainstalować dla zielonych... 

1. Instalujesz Python24 na dysku C

2. Wchodzisz do tego folderu pythona, wrzucasz TibiaAutoSetup_2_73_0_for_10_100_0105, instalujesz w folderze pythona (uwaga musi mieć taką samą ścieżkę jak podam) "C://Python24" 

3. Założę się że chcesz korzystać z tibi auto bo znalazłeś skrypty które kiedyś udostępniłem, a więc potrzebujesz jeszcze pywin32-210.win32-py2.4, który instalujesz również w tym samym folderze co tibie auto i pythona

4. Ustawiasz zgodności clienta i bota (ja używam Windows XP z dodatkiem Service pack czy jakoś tak)

(client posiada wbudowane Mc, usunięte powiadomienie o update clienta do wersji nowszej, oraz wpisane IP gunzodus. Jak będzie jakiś problem chętnie pomogę. 

Liczę na + za pomoc ☺️

Opublikowano
3 minuty temu, Czempion96 napisał:

Wszystko pieknie smiga dzieki za pomoc! 🙂

Jeżeli będzie potrzebna jakaś pomoc ze skryptami albo coś to napisz pw lub twórz tematy i oznaczaj mnie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 25.12.2019 o 12:22, Skazij napisał:

Jeżeli będzie potrzebna jakaś pomoc ze skryptami albo coś to napisz pw lub twórz tematy i oznaczaj mnie

Zioooooooooooom dzięki ! kilka miesięcy temu szukałem rozwiązania problemu  jaki miał autor postu, niestety na dany moment nie było rozwiązania więc musiałem uruchomić drugi pc i zainstalować tam Windows 7 aby móc ustawić sobie maks 3 boty...dzisiaj wszedłem na stronę pandoriumx aby kupić premium abym mógł uruchamiać więcej niż tylko 3 boty lecz jak się okazało, 5 Jura to donate na 40 dni i na tyle mam bota bez limitu więc postanowiłem jeszcze raz spróbować poszukać tematów Gunzodus + TA..no i jest !
"Całe życie" używałem TA i ciężko było mi przyzwyczaić się do Xeno, nie było to łatwe ale już koniec zabawy, wracam do łask 😄
DOZGONNE DZIĘKI Skazij !!

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
2 godziny temu, Pejra napisał:

Mi pokazuje ze ten twoj klient jest za stary a na ich klienicie nie chce odpalic bota bo wywala ten blad..

odkąd ktoś napisał ten temat wersja się pewnie parę razy zmieniła, zainstaluj sobie xenobota 

Opublikowano
20 godzin temu, Pejra napisał:

Mi pokazuje ze ten twoj klient jest za stary a na ich klienicie nie chce odpalic bota bo wywala ten blad..

musisz consta zaktualizować  żeby TA działało

Baliśmy się ognia, a teraz - boimy się siebie
Baliśmy się Boga, a teraz - nie boimy się piekieł

Opublikowano
35 minut temu, sezonowygrajek napisał:

musisz consta zaktualizować  żeby TA działało

a juz mam xeno nie trzeba 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...