Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akademia Nesantia.pl [Easy/4fun]

Winter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Turqusova napisał:

akurat laneris s60 jest o 1000% lepszy od twojego gówna i tego noname'a gówna, najlepiej idź się z powrotem zaszyj w tej swojej piwnicy i marzeniach o byciu technikiem i posiadaniem 1200 online xD

Mógłbym Ci wymienić nazwy ale po co. Ty masz mózg jak ziarenko 😄 Żegnam 

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
7 godzin temu, ŚlimaG napisał:

Mógłbym Ci wymienić nazwy ale po co. Ty masz mózg jak ziarenko 😄 Żegnam 

a przestań tamten to marny troll, który nie wie co to mówienie prawdy oraz jak się argumentuje swoje wypowiedzi, strata czasu odpisywać takim ludziom 😄

Dziś o godzinie 20:00 odbędzie się event zuo na pustyni yongbi ch1, serdecznie każdego zapraszam jak że na te zacne wydarzenie.

Opublikowano
15 godzin temu, Winter. napisał:

które robisz w grze u uriela 😎

Wrócę do domu około 22 to może jeszcze wypiszę listę błędów które zostały poprostu olane od startu serwera, tyle razy co cie widywalem w m1 to sie zdziwilem ze sam tego nie zauwazyles 🙂

powiedz mi kolego skad złote perły? 🙂

image.png

Opublikowano
2 godziny temu, Molirol napisał:

Wrócę do domu około 22 to może jeszcze wypiszę listę błędów które zostały poprostu olane od startu serwera, tyle razy co cie widywalem w m1 to sie zdziwilem ze sam tego nie zauwazyles 🙂

powiedz mi kolego skad złote perły? 🙂

rybak crafting 😉

Proszę wypisz błędy, a je naprawie z miłą chęcią 🙂

Opublikowano

O serwerze wiele powiedzieć nie mogę - wczoraj dopiero zacząłem.

Gra się całkiem przyjemnie, niestety wszystko uprzykrza notoryczne wyrzucanie klienta gry. Ale wierzę, że załatwienie tego problemu to kwestia czasu.

Opublikowano
2 godziny temu, BlackXF napisał:

O serwerze wiele powiedzieć nie mogę - wczoraj dopiero zacząłem.

Gra się całkiem przyjemnie, niestety wszystko uprzykrza notoryczne wyrzucanie klienta gry. Ale wierzę, że załatwienie tego problemu to kwestia czasu.

Tak wiem o tym, ale niestety znalezienie przyczyny troszkę dłużej zajmuje niż zwykły error, bo muszę przeanalizować source & binke i znaleźć czemu wyrzuca pakietami.

Na 100% będzie ten problem naprawiony to mogę zapewnić 😄

Opublikowano

W nocy była przerwa techniczna, a w niej :

- Usunięto błąd z kickaniem ludzi

- Poprawiono kosz

- Poprawiono zbroje na 220/240 na niektóre klasy już all widać

- Znerfiono bossy na mapach 200/220 (mniejszy lv oraz mniej hp)

- Zwiększono drop medali konnych

- Poprawiono bonusy w tarczach v8 i v9

- Poprawiono handel ulepkami z mapy 220

Trzeba odpalić patcher.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie taki easy ten serwer jak na easy przystało robienie eq jest monotonne a misje słabe bez fabuły i wgl nie oplaca sie robic tylko biolog

Opublikowano
17 minut temu, dawidmyc napisał:

nie taki easy ten serwer jak na easy przystało robienie eq jest monotonne a misje słabe bez fabuły i wgl nie oplaca sie robic tylko biolog

Kocham naprawdę takie komentarze xDD

Wszystko ładnie pięknie, ale, ale... Na serwerze nie ma biologa 😞

Ludzie przestańcie kłamać, bo to nie ładnie! 😔

Opublikowano

serwer to jedna wielka kpina Faworyzacja i udawanie glupa ze strony farworek ze sie samemu eq zrobilo to gówno padnie za 2 msc max 3 elo

Opublikowano
5 godzin temu, MalloY napisał:

serwer to jedna wielka kpina Faworyzacja i udawanie glupa ze strony farworek ze sie samemu eq zrobilo to gówno padnie za 2 msc max 3 elo

Kogo faworyzacja, można jakieś dowody? Kurde co komentarz to lepszy, a co do tego za ile "padnie" polecam wejść prezentacja nesantia.pl oraz poczytać posty ze września mogę wyczytać to samo, a serwer 22 lutego będzie miał równe półrocze xD.

Opublikowano
8 godzin temu, MalloY napisał:
3 godziny temu, Winter. napisał:

Kogo faworyzacja, można jakieś dowody? Kurde co komentarz to lepszy, a co do tego za ile "padnie" polecam wejść prezentacja nesantia.pl oraz poczytać posty ze września mogę wyczytać to samo, a serwer 22 lutego będzie miał równe półrocze xD.

Kogo faworyzacja ? to Ty juz sam dobrze wiesz ja Ci dowodow nie musze dawac no i brawo na te (półrocze) lecz 2 (półrocza) nie bedzie zobaczysz xD  prezentacja tez jest jaka jest dalej pisze 200 poziom itp zamiast to zmienic xD wszystko mowi samo za siebie 😄 zamiast aktualizowac prezentacje na forach to w dupie to masz xD jak caly serwer wiec nie pozdrawiam i elo

Opublikowano

@up 

No nieźle pisać coś bez dowodów, bardzo odważnie. Co do prezentacji będzie ona zaaktualizowana w swoim czasie. Mam w dupie serwer? wystarczy wejść na fanpage co kilka dni jest jakaś przerwa z poprawą błędów lub po prostu są dodawane nowe rzeczy, może pochwalisz się swoim Nickiem z gry, bo pewnie dostałeś bana za cheaty i próbujesz teraz wylać żale na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...