Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x30] Proud Of Mu

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po chol... reset  buduj dobrze od razu a nie zmieniasz raz EE raz AE

żeby nie było 

dobry gracz nie potrzebuje nic oprócz  expienia i fajnej gry a nie to zmienić tamto zmienić i co jeszcze może  jescze opcja wygrywam zawsze

śmieszne 

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
38 minut temu, Orion2019 napisał:

Czy będzie można zrobić reset statystyk oraz ML? 

Nie. Nie przewidujemy takiej możliwości. Jak w życiu :) też już niczego nie cofniesz. Co się stało to się nie odstanie. 

Opublikowano

Wczesniej Reconnect System nie dzialal poprawnie niby bylo sie w party ale expa sie nie dostawalo chodzi mi np o DL+EE gdzie DL bil a EE bufowal

Opublikowano

wili trzeba było przyjść na testy, sprawdzić  i jak co to zgłosić  a nie po czasie wyciągasz jakieś stare bóle .

A moze jest dobrze a jak nie pograsz sobie bez EE  hah

Opublikowano

Solo  tak trzymaj   tu serw bez resów wcześniej czy później wbijesz

Troche pograłem na tym serwie co ruszył o 17 

Mało osób, z wypadajek same symbole do calimy , zero kamyków

wiedziałem że tak będzie 

No ale musiałem sobie udowodnić 

i teraz czekam na start

Opublikowano
9 minut temu, wils80 napisał:

wchodze do gry i w lorce po 5 sek DC

35 osób w tej chwili nie ma tego problemu. 

Zgłaszasz ten problem nie pierwszy raz. Poszukałbym czegoś u siebie. 

Może pobierz ponownie klienta przy wyłączonych zaporach/antywirusie. Być może coś Ci uciął przy pobieraniu/kopiowaniu. 

Opublikowano

Ja nie miałem ani jednego DC a gram non stop

fajnie się gra 

zapraszam chętnych

wejdź zobacz a zostaniesz

ten serw trochę przypomniał mi dawny dobry serw na którym grałem,pięknie

Opublikowano

tarsan czytam Twoje posty i smiac mi sie chce duzo piszesz malo wiesz z ilosci postow polowa dotyczy tego servera a wiec niewiele grales wczesniej to tyle  ^^^^^^^

Opublikowano

hejka miałam dzisiaj wejsć ale wcześniej proszę o info o co chodzi z tymi eventami dla @ czy to już cofniete wgl jak ktoś mogl pomylić słabe sety z tymi z bok3 xD, Ale ok każdy może się z czymś pomylić.  I drugie na poprzeniej edycji jakiś błąd był i chyba z bok+3 leciał great lord scepter i dużo tych scepterów było (to chyba bok+5) czy to już naprawione?  czekam na odp. i pobieram 🙂

Tyra wchodze na gre i chyba boki zepsules znowu? Skad ktos ma bok k4 raz. K4 powinno leciec w kantru z goldow i drop z nich jak z k5 ustawiles!!! btw. do map z kantru tylko boki +3 powinny byc standard, lizak +2, derkon+3, tantal+3, GGD +5 z raklion/kantru. Jak tu jest ustawione napisz ale drop z bokow na 100% sie znowu nie zgadza z tym co w publikacji, pozdr....

Opublikowano

Dziś  byłem świadkiem jak gracz o niku Bolo mówił że 8h po starcie przy expie 30 ludzie mieli GRC,Albatrosy, i wingi.

Wedłu mnie coś tu nie halo

Sam też widziałem  RF w capie   to zdecydowanie za szybko

szczególnie że w sklepach  bieda  a z kamyków to life lecą jak szalone

chyba też przestanę tu grać choć wcześniej chwaliłem ten serw to teraz nie polecam

szkoda czasu 

Ale musiałem spróbować żeby się przekonać

Opublikowano

online coraz wiecej juz 65 on i fajnie sie gra a tu boki złe, wykasujesz jakos te exc itemy wszysktie powyżej k3?? i poprawisz drop z boków? ja to zgłaszałam Twojemu GM ostatnio przekazał Ci wgl to 😛

teraz przez ten drop dziki juz ktos odchodzi poprawisz to i kamyki jak tarsan pisze może ludzie nie bd odchodzić, poza tym jest wszystko ok.

Opublikowano

Poprawi i co będzie ok. Nie , nie będzie ok bo niektórzy się nachapali itemków  a nowi jak wchodzą będa poważnie w tyle.

Teraz to już lepiej niech da drop dla wszystkich to każdy będzie miał to samo.

Ale ja i tak nie wrócę bo jak nasłuchałem się o przekrętach jakiegoś GM  i  jakoś nie wierze że Admin nic nie wiedział

A online przybywa tak bo zakładają po wiele  kont

grajcie sobie a ja ten serw będę omijał dalekim łukiem i każdemu to zalecam co by nie mówiły osoby które jakoś skorzystały albo są wiadomo.

Opublikowano

Ok. Czekałem trochę z odpowiedzią. Ale musiałem mieć pewność a to zapewniają tylko logi. 

GMlucy faktycznie rozdał kilka eventowych itemów. Dokładnie 10. (Sacred i Adamantine - najniższe sety) 

Okazało się, że po wschodniej stronie został ogłoszony ich zwyczajowy event. Nagroda była dla osób które uzyskają jak najwięcej udostępnień informacji o serwerze i ściągną osoby. Nie miałem o tym pojęcia, a wspomniałem o setach (najniższych) dla rejestracji Guild. (nie exc) 

Rozwiązania na to nie mam. 

Po 1 - jeśli teraz bym im to odebrał to Phil (GM HappyMan) wyjdzie na idiote. 

Po 2 - nie uważam, że to tak znacząco wpłynie na gre, zwłasza,że mówimy o najniższym secie, który i tak pewnie będzie zastąpiony. 

Mogę ogłosić podobny event po stronie polskiej. Na takiej samej zasadzie. I dam nagrodę o poziom wyższą. 

Co do kolejnych spraw. Logi nie wykazały przekazywania innych itemów. Zwłaszcza wingów/cap. Chętnie bym wam przedstawił plik z logami, ale niestety jest tam wszystko. A jeśli usunąłbym z nich dane wrażliwe, to zmieni się data zapisu pliku i wyjdzie na to że mogło tam być wszystko a ja to usunąłem. Czyli tak czy siak musicie mi uwierzyć na słowo.

Dalej. Itemy exc o których wspominaliście jeszcze nie muszą pochodzić z Bok'ów. 

Na serwerze dropi Blue Ribbon. Jego drop rate jest na poziomie 0,3 procenta na wysokim lvl'u 

W środku mamy ponad 200 itemów exc. Od pad/vine/lethar po prawie najwyższe. (nie ma archangel czy 380lvl) Może dropnąć dosłownie wszystko. 

Ale nie dość że drop zamego boxa jest niski, to później jeszcze szansa na coś naprawdę dobrego jest również jak 1do ? No sporo, bo słabszych itemów jest znacznie więcej. 

A samo zdobywanie BoK'ow ? Golden moby nie są jakoś strasznie podkręcone. Przecież to server bez resów. Jest ustawione tak, że samodzielnie można zdobyć BoK+5. Ale raczej się trzeba do tego dobrze wyposażyć. Albo mieć silne Party. 

Jeśli ktoś czuje się urażony zaistniałą sytuacją, to nie wiem co powiedzieć. 

Dodam tylko, że bardzo się cieszę z każdego polskiego gracza który mimo zaistniałej sytuacji został. Na was zależy mi najbardziej. Gdyby było inaczej, to już dawno bym się złamał pod naporem uwolnienia połączeń PC, podniesienia expa itp.  

Opublikowano

Mi to lotto , pare exc z bok3 pikus znajdę sobie i lepsze 😄 ale fakt ktoś pisał że bok4 padły rs item jak z bok5, a powinno divine, możesz sprawdzic sam co leci na grze i sam podropać wiecej??? Boki nie te ribbony itp.  I napisz z jakiego golda leci jaki bok jak możesz. 

Opublikowano

Z Bok +4 leci 

Grand Soul, Divine, Black Dragon, Ancient, Storm Jahad, Glorius i Thunder Hawk. I taki też miałem drop. 

Bok+4 w Kanturu Bok +5 Swamp of peace i LaCleon

Opublikowano

Aha no to z tych ribbonow pewnie wypadlo cosik. Mi pasuje low exp łatwiej o itemy i kamyki, jak ktoś chce ustawień jak na globalu mega hard to niech nie wchodzi. Chociaż dobrze jakby ciężko było o te najlepsze exc/material wingi 3rd ancient itp. Ale z tego co wiem to jest 😛 thx za sprawdzenie. Spróbuję potem dobić dziś chociaż do 100lvl 😄

Opublikowano

xroma  masz rację ale szkoda że tak późno zareagowałeś 

bo na początku to było dziwne , teraz rozumię co się stało

i to całe szczekanie na serwer  było nie potrzebne.....sory

no ale co się stało to się nie odstanie

wracam na serwer do gry bo widzę że wszystko pod kontrolą

Opublikowano

jesteś? jakieś masowe dc przed chwilą i nie da się wejść, coś pisałeś kiedyś że jak bd potrzeba to discora założysz, to trzeba 😛

Opublikowano

10 minut przerwy. Przepraszam, ale obsługując pewne sprawy zdalnie, ze smartphona, można się czasem pomylić :) 

Przynajmniej była chwila na rozprostowanie kości. 

Opublikowano

Na starcie serwera daliśmy wam czas na zdobywanie doświadczenia, łączenia się w guildie i zdobywanie ekwipunku. 

Wkrótce rozpoczniemy czas eventowy. Śledźcie proszę wydarzenia na serwerze. 

Mała podpowiedź - łączcie się w grupy, nie działajcie samodzielnie. :) Będą wyzwania dla Guild.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...