Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serwery godne polecenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was forumowicze.

Na wstępie przepraszam was jak i administracje tego forum za założenie tematu w nieodpowiednim miejscu (tak myślę), jednak nie bylem wstanie określić gdzie taki temat mógłbym założyć.

Proszę również o nie usuwanie tematu jak i nie przydzielanie mi kary, jeśli temat nie jest w odpowiednim miejscu proszę o przeniesienie.

Do rzeczy... W naszego ukochanego MMORPG'a gram już kupe lat. Ostatnio jednak wypadłem z obiegu i nie wiem gdzie,jak i co jest grane, a co mniej.

Chciałbym abyście wypowiedzieli się gdzie warto zacząć gre i to na dłuższy okres czasu.

Nie poszukuje serwera który padnie po dwóch miesiącach albo i wcześniej, dlatego z góry odrzucam Polskie Privy - wszyscy dobrze wiemy jak nasze polskie serwery kończą, kończą szybko :)

Aktualnie zastanawiam się nad sg2global i global uk. Nic prostego, żaden easy, celuje raczej ku medium, może jakiś typowy hard.

Liczy sie dla mnie głownie liczba graczy, stałych graczy. Serwer nie musi być nowiutki. Milo by było gdyby powstał jakoś niedawno, jednak nie jest to dla mnie jakimś większym wyznacznikiem.

Co się będę rozpisywać, pewnie już dobrze wiecie czego poszukuje - jakości, stabilizacji etc etc

Nie chce marnować czasu którego i tak nie mam zbyt wiele.

PS Jeśli znacie lub gracie już na jakimś serwerze godnym polecenia który nie do końca celuje w to czego poszukuje np. [easy] również proszę dajcie znać co to takiego :)

PS2 Zapraszam również do wspólnej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...