Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] zx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwer mentosafresha, nawet strona wzięta z lineya, która została wykradziona z innego serwera 😜

Serwer to gotowiec averiona czyli to co mentosfresh wydaje przez ostatni ponad rok czasu na przemian kairos z averionem.

Opublikowano

Również nie polecam, kolejny serwer mentosfresh pod hajs. Juz ci @Aive napisała, że masz zakaz publikowania prezentacji. Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem? Jak tak, to mogę ci to przeliterowac...

image.png

Opublikowano

MentosFresh wbija na rejony. Co tam, elitamt2 już upada to trzeba coś nowego odpalić.  Nie ma co się łudzić, padnie po miesiącu.

MadeupSatisfiedEgret-size_restricted.gif

Opublikowano
Dnia 25.02.2019 o 19:55, Aive napisał:

Ja naprawdę wiele mogę zrozumieć, przepuściłam ostatniego "Kairosa", ale to już jest przegięcie. Uprzejmie proszę, aby więcej prezentacji tego serwera nie pojawiało się na forum, a będąc bardziej precyzyjną - nie chcemy tu widzieć żadnego serwera, na którym w administracji pojawia się mentosfresh. Zakaz publikacji obowiązuje od dziś do odwołania.

Zakaz wstawiania prezentacji serwerów, z którymi jest związana dana osoba oznacza, że nie należy wrzucać ich na to forum (w ogóle!), bo jest to niedozwolone. Mam nadzieję, że pomogłam, bo widzę tu spore problemy ze zrozumieniem, skoro to kolejna taka próba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...